עבור לתוכן

האם הייתם עוברים לשימוש בPC במקרה והמע' הפעלה של אפל הייתה זמינה לPC ?

האם הייתם מעדיפים לקנות PC ומע' הפעלה חוקית של אפל אם הייתה לכך תמיכה רשמית ? 2,025 הצבעות

1. 1. האם הייתם מעדיפים לקנות PC ומע' הפעלה חוקית של אפל אם הייתה לכך תמיכה רשמית ?

• כן
    • לא
    • רק אם המע' הייתה תומכת במשחקים כמו ש-Windows תומכת בהם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שאלה שתמיד עניינה אותי:

האם הייתם ממשיכים לקנות מקינטוש באלפי שקלים אם אפל הייתה מספקת תמיכה ואפשרות להתקין OSX על PC שלא מתוצרתה ?

הרי מקינטוש הוא בעצם PC עם חומרה רגילה של אינטל ומע' הפעלה קלה יותר וטובה יותר משל ווינדוס (וזה גם מה שהופך את האייפון לכל כך מוצלח).

פורסם

הקביעת עובדה שלך שOCX יותר טובה מוינדוס היא מוטעת. וזה לא שאני חובב וינדוס אבל זה בדיוק כמו להגיד שלינוקס יותר טובה משני מערכות ההפעלה האלה.

זה תלוי מי המשתמש ומה הצרכים שלו.

פורסם

לא, היות ורוב האייקון של אפל והמוצרים שלה הוא העיצוב.

פורסם
  • מחבר

הקביעת עובדה שלך שOCX יותר טובה מוינדוס היא מוטעת. וזה לא שאני חובב וינדוס אבל זה בדיוק כמו להגיד שלינוקס יותר טובה משני מערכות ההפעלה האלה.

זה תלוי מי המשתמש ומה הצרכים שלו.

אני בעצמי משתמש ווינדוס אבל זה לא ידוע שהלאופרד צורכת הרבה פחות משאבים מויסטה למשל ?

פורסם

וDOS בכלל לא מעמיסה על המחשב, אבל...

פורסם

רוב המקיסטים יודעים שהם מתפשרים על ביצועים למען עיצוב, אז אני מניח שאני יודע מה הכיוון של תוצאות הסקר הזה.. :hat:

פורסם

אני ניסיתי, אחרי עבודה ממושכת על 10.5.6, פשוט מערכת מפגרת, לא מצאתי יתרון אחד בשימוש במאק על פני שימוש בPC.

אנשים חושבים שOSX זו מערכת הפעלה מושלמת שיפה ולא נתקעת ומהירה וקלה וכו'.

אז ככה, לדעתי הממשק של מאק יפה יותר, אבל פחות נוח, לא נתקעת? פחח תספרו את זה לגלגל הצבעוני המסתובב הזה שהכרתי כ"כ טוב. מהירה? נכון, אבל ויסטה לרוב תהיה מהירה יותר, ובוודאי שווינדוס 7. קלה? גם נכון, היא קלה בערך כמו ויסטה, מתאימה רק למחשבים שיצאו 2-3 לפני יציאתה.

הרי מקינטוש הוא בעצם PC עם חומרה רגילה של אינטל ומע' הפעלה קלה יותר וטובה יותר משל ווינדוס (וזה גם מה שהופך את האייפון לכל כך מוצלח).

בולשיט.

פורסם

אני ניסיתי, אחרי עבודה ממושכת על 10.5.6, פשוט מערכת מפגרת, לא מצאתי יתרון אחד בשימוש במאק על פני שימוש בPC.

אנשים חושבים שOSX זו מערכת הפעלה מושלמת שיפה ולא נתקעת ומהירה וקלה וכו'.

אז ככה, שדעתי הממשק של מאק יפה יותר, אבל פחות נוח, לא נתקעת? פחח תספרו את זה לגלגל הצבעוני המסתובב הזה שהכרתי כ"כ טוב. מהירה? נכון, אבל ויסטה לרוב תהיה מהירה יותר, ובוודאי שווינדוס 7, קלה? גם נכון, היא קלה בערך כמו ויסטה, מתאימה רק למחשבים שיצאו 2-3 לפני יציאתה.

בולשיט.

אם יש משהו שאני לא סובל ב- OS X, זה הגלגל הצבעוני.

תראו יש אפילו עצומה על זה באינטרנט:

http://marbleofdoom.com/ :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים