עבור לתוכן

תשכחו מפיירפוקס 3.1, קוראים לו פיירפוקס 3.5.

Featured Replies

פורסם

מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5.

זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1.

השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים).

בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל.

אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.

פורסם

תודה על המידע,

אני ממש מקווה שה3.2 לכאורה לא יבוטל... ממבחני מהירות אפשר להבין שהוא מהיר ביותר ..לא נופל מהבטא החדשה של הספארי שהוא הדפדפן המהיר ביותר נכון להיום..

פורסם

כל השמות של הגרסאות האלה זה סתם טריקים של שיווק... FF 3 וחצי נשמע מתקדם יותר מFF3 וקצת

ואני ממש לא רואה מה יש בו יותר ממה שתוכנן

אני כרגע עם FF3.1B4PRE ויש פה בדיוק מה שאמור להיות פה...

אם הם עדיין לא הוסיפו אותם אז לדעתי זו טעות מרה:

הם הכריזו על הבטא ה4 כדי לסגור פחות מ10 באגים בFF עצמו (לא בגקו שם יש בערך 30-40)

אם הם הולכים להוסיף עוד דברים לשחרור הבא זה רק יגדיל את הזמן שאנשים ישארו עם גרסא 3.0.0.X

פורסם

תודה על המידע,

אני ממש מקווה שה3.2 לכאורה לא יבוטל... ממבחני מהירות אפשר להבין שהוא מהיר ביותר ..לא נופל מהבטא החדשה של הספארי שהוא הדפדפן המהיר ביותר נכון להיום..

נשמע טוב !

יש לך לינק למבחנים אחי ?

פורסם

הדבר הזה זה בערך הדבר הכי מקושקש שנוצר מעולם, זה לא בודק שום דבר מעבר למספר אפליקציות שנכתבו בJS, אז יפה שהם מריצים סקריפטים שעושים דברים שאף אחד לא באמת משתמש(אחת מהבדיקות לדוגמא זה raytracer שנכתב כולו בJS) כמו כן אף אחד לא משתמש בJS לקריפטוגרפיה או דחיסת נתונים.

שיבדקו פונקציאונאליות, מהירות טעינת אתרים ותמיכה של אתרים לא פרוייקט של שנה ד' בהנדסת תוכנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים