עבור לתוכן

שאלה לגבי החנויות

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים.

השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם.

אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ?

ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל.

ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות)

תודה

פורסם

מה שאתה שואל/מבקש די מצחיק כי לא משנה איזו חנות תיקח, תמיד יהיה האחד שמרגיש שהחנות הזו דפקה אותו / סדרה אותו וכד'... ומבחינתו שישרף העסק וכל מי שיש לו קשר אליהם הוא בן זונה.

קח את הכל בערבון מוגבל.

פורסם

זה תלוי איפה אתה נמצא. אם אתה באיזור ירושלים אז יש את P-see שאני קניתי מהם אישית מחשב ואני מרוצה מהם, או שיש את איזור המרכז ששם יש את Skypc שהרבה פה מרוצים מהם. אם אתה באיזור חיפה אז יש את TMS שהרבה מרוצים מהם.

יש הרבה חנויות אמינות בישראל, זאת רק השאלה איפה אתה נמצא ומוכן לנסוע.

פורסם
  • מחבר

בלי לסוע !

להזמין באינטרנט מחשב או חלקים למחשב.

אני גר בירושלים, יש פה רק את ksp ו ivory ששמעתי דברים לא כל כך טובים על שניהם, על הראשונה פחות אבל עדיין.

פורסם

תגיד, מר דוד, חיפוש ניסית? אתה יודע, הכפתור הקטן הזה בצד שמאל למעלה. היו כאן בפורום דיונים על כל חנות אפשרית בארץ - וגם כמה שאינן בארץ אבל מוכנות לשלוח לישראל.

IQPC אינם יוצאי דופן במובן הזה - וגם במובן שYZ101 העלה. תחפש, תקרא את הדיונים ותחליט האם מתאים לך או לא.

ונקודה כללית קטנה לסיום: אני מבין את התסכול בלגור בעיר שהחנויות היחידות בה זה אייבורי וקיי אס פי (באמת. אני גר בפתח תקווה...), אבל תקח בחשבון שאם אתה מזמין במשלוח מחנות רחוקה ואז צריך לממש אחריות כי משהו לא בסדר, רוב הסיכויים שתצטרך לכתת רגליך אל החנות - בעיקר אם אתה לא מתמצא מספיק כדי לאבחן את הבעיה לבד ולשלוח בדואר את החלק התקול בלבד (וגם אז יש את העניין של אבדות\נזקים...).

פורסם

אתה בידיוק באותו מצב שאני הייתי, אני גם גר בי-ם וכמעט הזמנתי מחשב מKSP מכיוון שמבחר החנויות בירושלים הוא דל לגמרי, אבל אז המליצו לי על החנות הזאת:

www.P-see.co.il

היא לא הכי זולה שבעולם אבל אני יכול להבטיח לך שהיא מקצוענית, והשירות הוא על הרמה (ההזמנה נעשתה בטל' לאט לאט ושיחה על כל חלק וגם הזמינו אותי לבוא להסתכל איך מרכיבים את המחשב שזה מה שעשיתי אתמול ומאוד התרשמתי).

אתה יכול ללכת לחנות בקריית יובל ולהתרשם ממנה, לדעתי יהיה לך הרבה יותר שווה לקנות ממנה מאשר KSP שהאחריות שלהם היא על הפנים.

פורסם

אני לא מכיר את החנות, אך המחירים באתר שלהם נראים לי סבירים למדי (פער של כ3% בלבד מIQPC עבור מערכת מחשב שלמה).

פורסם
  • מחבר

אני מחפש עכשיו מסך ,

2243bw או t220

באתר של iqpc המחירים ממש זולים, לעומת זאת פה ה2243bw (אני מדבר על p-see ) עולה 300 שקל יותר !

פורסם

החנות יקרנית קצת אני יודע, אני רק ממליץ לך לבדוק אותה לא דורש ממך לקנות ממנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים