עבור לתוכן

80% מהמחשבים שהותקנה בהם מערכת הפעלה שלא ע"י משווק מורשה-"קורסים"

Featured Replies

פורסם

ומה בקשר למישהו שעשה MCSE? הוא לא משווק מורשה אבל הוא יודע יותר על ההתקנה של Windows מהרבה טכנאים בחנויות קבר

• תגובות 73
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כאחד שיש לו תעודות MCSE.

ובכיתה שאני למדתי איתה אני ראיתי למי מחלקים את התעודות. לאנשים שההבנה שלהם אפסים.

והיום כל אחד יכול לעשות תואר MCSE בלי לשבת בכיתה דקה. הוא פשוט מוריד את החומר למבחן יושב עליו ועובד את הבחינות בלי בעיות.

אני כאחד שיש לי אותם מרוצה מאוד שיש לי אותם לפני צבא! אבל אם הייתי אחרי צבא בחיים לא הייתי עושה אותם! כי הידע מגיע מנסיון ולא מאיזהשהיא בחינה.

פורסם

קודם כל אין שום קשר שאבא שלך מהנדס תוכנה אני מכיר אנשים שהם מהנדסי תוכנה מהוללים שלא יודעים לעשות copy+paste וחוץ מלהדליק את המחשב אין להם מושג מה הם עושים.

יא דפקט!

אבא שלי לא טכנאי, הוא מהנדס תוכנה, אתה יודע את ההבדל?

וmiyota, נגיד 100$, זה מחיר של AUDIGY2, אם אני מיתכוון ליקנות מחשב ב5000 ש"ח(למשל)

אני לא מיתכוון לבזבז 500 על מערכת הפעלה בלבד בלי כלום, כי אני לא עשיר, אולי אתה כן.

בטח גר בוילה 3 קומות בסביון עם P4,3.0C , R9800P256..........................

ותנסה לימצוא עורך מיקצועי וחינמי ל++\C לWIN.

ובקשר ל"משווקים מורשים" בדרך כלל לא יודעים כלום ואפילו לא יודעים על מה הם

עושים שלא לדבר על מה מסכימים, הם רק זוכרים כמו תוכים מה לעשות(לילחוץ בהכל על NEXT ולהגדיר עיברית).

פורסם

חמודי!

אין לי P4 3.06 ואיזה לוח משכולל. וR9800 pro

יש לי Amd xp 1800

7vrxp

512 ddr

Her 8500le

אתה מדבר שטיות!

לא משנה עם יש לי P 3.06 או Amd 1200 או בכלל p1!

אתה יכול להשקיע 5000 שקל על מחשב! אתה יכול לקנות מחשב ב4500 ולקנות ב500 שקל מערכת הפעלה וככה יצא לך 5000.

אז חמודי אל תזיין את השכל אני לא אמרתי לך לך תיקנה בכח! מצדי אל תיקנה בכלל! אבל אל תתלונן על תוכנה שלא קנית אותה! אחרי שתקינה יש לך זכות מלאה!

הייתי מת לגור בסביון!

ותנסה לימצוא עורך מיקצועי וחינמי ל++\C לWIN.

ובקשר ל"משווקים מורשים" בדרך כלל לא יודעים כלום ואפילו לא יודעים על מה הם

עושים שלא לדבר על מה מסכימים, הם רק זוכרים כמו תוכים מה לעשות(לילחוץ בהכל על NEXT ולהגדיר עיברית).

1.אני לא חייב לך כלום! תחפש לבד!

2.אם אתה חושב שאתה יותר טוב ממשוקים מורשים! לך תעבוד כטכנאי ותרוויח את הכסף מלחיצת Next Next ותגדיר להם גם סומאלית בחינם!

אתה יודע רק להתלונן על שלאנשים יש את זה וMicrosoft עושה את זה. אבל מה אתה עושה! אתה משתמש בMicrosoft. ואם לרגע אחד אתה חושב שMicrosoft מזיז לה מאחד כמוך! אתה טועה. כי מה שאתה עושה זה מתלונן על תוכנה שלא שילמת שקל עבורה. ואז מוצא תירוצים שאין דריברים לזה ואין דריברים לזה.

אם אנשים כמוך היו עוברים לLinux או לכל מערכת הפעלה אחרת אז היה לחץ על חברות להוציא דריברים אבל כל עוד שאתה מדבר ויורד על Microsoft אבל משתמש במוצר שלה אתה פשוט לא תורם לLinux.

פורסם

מה שאמרתה נכון, למיקרוסופט לא מוזיז מהבעיות שלי, גם אם ההיתי קונה את המקורי.

חומץ, אני כן מישתמש בלינוקס, אבל אני לא יכול לעבור 100% ללינוקס, מה לעשות?

האמת שאני ההיתי רוצה להרוויח כסף מליחיצת NEXT, אבל מה לעשות,

אנשים חושבים שצריך להיות "משווק מורשה" עם עשרים תעודות על התקנת וינדוס ואמירת שטויות,

אתה בעצמך אמרתה שמקבלים תעודות אנשים שלא יודעים כלום.

מכל החברות שמיצרות תוכנות למיקרוסופט הכי פחות מגיעה הכסף, אני יעדיף לבזבז את ה500 ש"ח על

מישחקים או תוכנות רק לא ליזרוק את הכסף למיקרוסופט.

פורסם

תראו, למה סתם להתחיל דיון לא קשור ?

שורה תחתונה, מיקרוסופט שיקרה ? כן. אין מצב שזה 80% וגם אין קשר למי שמתקין כי היום כל אחד יכול להתקין OS בלי להיות טכנאי.

כולנו ראינו איך יש לביל גייטס קריסה בפנים אז אם מיקרוסופט בעצמה לא יודעת להתקין את המערכת שלה מי כן יכול ?

ברור לכולכם שכמעט כל אחד שקונה מחשב ורובם קונים בדילים, רובם הענק של הקונים, כולם מקבלים על המחשב את מערכת ההפעלה החדישה ביותר, עכשיו מה קורה, יש לך בבית WIN2K PRO למשל, מערכת הכי טובה שיש לדעתי, אז אתה קונה XP PRO בקנייה החדשה שלך כי אתה הרי לא תתקין לבד נכון ? זה בטוח קשה וXP PRO בטח כבר הרבה יותר טובה ומהירה, אז אתה קונה, מקבל פחות בהרבה מקרים, משלם פוווול כסף, משלם גם כסף על ההתקנה ונדפק. והחנות שממנה קנית בטח ובטח שתזמין עוד ממיקרוסופט לא ? כן, כי היא מוכרת טוב אז יופי, כולם מרוצים - מיקרוסופט עושה קופה, החנות מוכרת, והצרכן ? הוא נדפק.

עכשיו ברור שמי שלא מבין כלום ורואה פירסומת כזאת רק מפחד עוד יותר להתקין מערכת הפעלה לבד, אתם מכירים את אלה שאומרים אני עוד אהרוס לי את המחשב ;D, אז אנשים כאלה יקנו את מערכת ההפעלה בדיל, מתוקנת, ישלמו הרבה, יסבלו מבאגים בלי קשר כי המערכות של מיקרוסופט כמו מי שאמר פה בחוכמה קודם נראות כמו ניסויי ביטא, מתנהגות ככה ועולות כמו מעבד.

אז הבנתם ? זה פירסות שיקרי, ולא סתם מיקרוסופט מפרסמת ככה כי אם אתם תקראו את כל מי שאמרתי עכשיו אתם תבינו למה הם עושים את זה. זה מכניס להם יותר כסף, מקרב יותר אנשים לשוק שלהם ומחזק אותם כמונפול.

אז בסדר, אני לא בא לרצוח את ביל גייטס או להתאבד על פארק מיקרוסופט ואני יודע שהיא גם עושה דברים טובים ואני אישית מאוד נהנה מחלק מהמערכות שלה ובגדול הם לא אויב המין האנושי, אבל יחד עם הדברים הטובים, יש גם דברים לא כל כך נחמדים שהם עושים וזה אחד מהם.

נ.ב

לא סתם הגירסאות של ווינדוס נראות כמו ניסויי ביטא אלא גם אנחנו רואים כל פעם את הSP עם התיקון למיליארד הבאגים שהם דפקו לנו בקנייה הזאת של ה800 שקל.

אז מה אתם אומרים, נחכה ללונגהורן ?

פורסם

תראו, למה סתם להתחיל דיון לא קשור ?

שורה תחתונה, מיקרוסופט שיקרה ? כן. אין מצב שזה 80% וגם אין קשר למי שמתקין כי היום כל אחד יכול להתקין OS בלי להיות טכנאי.

כולנו ראינו איך יש לביל גייטס קריסה בפנים אז אם מיקרוסופט בעצמה לא יודעת להתקין את המערכת שלה מי כן יכול ?

ברור לכולכם שכמעט כל אחד שקונה מחשב ורובם קונים בדילים, רובם הענק של הקונים, כולם מקבלים על המחשב את מערכת ההפעלה החדישה ביותר, עכשיו מה קורה, יש לך בבית WIN2K PRO למשל, מערכת הכי טובה שיש לדעתי, אז אתה קונה XP PRO בקנייה החדשה שלך כי אתה הרי לא תתקין לבד נכון ? זה בטוח קשה וXP PRO בטח כבר הרבה יותר טובה ומהירה, אז אתה קונה, מקבל פחות בהרבה מקרים, משלם פוווול כסף, משלם גם כסף על ההתקנה ונדפק. והחנות שממנה קנית בטח ובטח שתזמין עוד ממיקרוסופט לא ? כן, כי היא מוכרת טוב אז יופי, כולם מרוצים - מיקרוסופט עושה קופה, החנות מוכרת, והצרכן ? הוא נדפק.

כי רוב האנשים בישראל לא מבינים כלום וחושבים שמחשב עם מעבד 3.0 גיגה הארץ זה מחשב טוב, רק בגלל המעבד.

עכשיו ברור שמי שלא מבין כלום ורואה פירסומת כזאת רק מפחד עוד יותר להתקין מערכת הפעלה לבד, אתם מכירים את אלה שאומרים אני עוד אהרוס לי את המחשב ;D, אז אנשים כאלה יקנו את מערכת ההפעלה בדיל, מתוקנת, ישלמו הרבה, יסבלו מבאגים בלי קשר כי המערכות של מיקרוסופט כמו מי שאמר פה בחוכמה קודם נראות כמו ניסויי ביטא, מתנהגות ככה ועולות כמו מעבד.

כמו אמא של חבר שלי (שהם גם קנו בדיל) מפחדת שאני אפתח את המחשב כדי להיתכל עליו כי: "אני לא טכנאי ואני יכול להרוס".

אז הבנתם ? זה פירסות שיקרי, ולא סתם מיקרוסופט מפרסמת ככה כי אם אתם תקראו את כל מי שאמרתי עכשיו אתם תבינו למה הם עושים את זה. זה מכניס להם יותר כסף, מקרב יותר אנשים לשוק שלהם ומחזק אותם כמונפול.

אז בסדר, אני לא בא לרצוח את ביל גייטס או להתאבד על פארק מיקרוסופט ואני יודע שהיא גם עושה דברים טובים ואני אישית מאוד נהנה מחלק מהמערכות שלה ובגדול הם לא אויב המין האנושי, אבל יחד עם הדברים הטובים, יש גם דברים לא כל כך נחמדים שהם עושים וזה אחד מהם.

כל מה שמיקרוסופט עושים הוא בסדר, חוץ ממערכות ההפעלה

נ.ב

לא סתם הגירסאות של ווינדוס נראות כמו ניסויי ביטא אלא גם אנחנו רואים כל פעם את הSP עם התיקון למיליארד הבאגים שהם דפקו לנו בקנייה הזאת של ה800 שקל.

יותר כמו ניסוי אלפא

אז מה אתם אומרים, נחכה ללונגהורן ?

פורסם

כולכם מזיינים תשכל ומדברים הרבה יש לי משהו 1 להגיד

בר מזל מי שפתח את הדיון הזה.... יש לו הרבהרבהרהבהרהרהבאהאבהררבהרברהרבגרהרברהרברהברהבבבהרבהרבהרבהרבהבה תגובות

פורסם

כולכם מזיינים תשכל ומדברים הרבה יש לי משהו 1 להגיד

בר מזל מי שפתח את הדיון הזה.... יש לו הרבהרבהרהבהרהרהבאהאבהררבהרברהרבגרהרברהרברהברהבבבהרבהרבהרבהרבהבה תגובות

למה חצי מההודעות שלך הם זיון שכל??? כל הודעה שניה שלך זה ספאם!!!

פורסם

קודם כל זה כל הודעה 9 היא לא ממש קשורה ו

2 אתה לא חייב להגיב עליהם אם זה מפריע לך

ו3 אני לא שואל אותך ולא את --- שלך מה לרשום

פורסם

צודק, עם כל הכבוד ... STOP BULLSHITIN.

::)

פורסם
  • מחבר

אני פתחתי את הדיון הזה ;D

בבקשה ממכם שימרו על רמת דיון נאותה כי בקצב הזה הדיון יינעל...וחבל!

ולדעתי, מיקרוסופט באמת סתם מבלבלת את המוח, זה לא שאני אומר: "לא! אל תיקנו מוצרים של מיקרוסופט"

אלא אני אומר שזה לא נכון ש75% מהמחשבים שלא הותקנה בהם מערכת הפעלה "מקורית" ע"י משווק מורשה "קורסים"!

זה מה שאני אומר

ובנוסף לכך, אני כבנאדם שהוא ממש לא עשיר....לטעמי, יותר מ250ש"ח עבור תוכנה, אבל כל תוכנה - זאת פשוט גנבה!

ועכשיו גם מיקרוסופט רוצה שנשלם גם עבור התקנת הOS אצל "משווק מורשה" (אעלק) וגם מיקרוסופט נותנת הזדמנות טובה לחנויות לעבוד על אנשים שלא מבינים ע"י השמה של חלקים זולים במחשבים שמותקנים בחנויות!

אני חוזר, בבקשה לשמור על רמת דיון נאותה!!

עריכה: איך אני יכול לעשות תעודת MCSE?

כי האמת אני יודע ממש ה-כ-ל על Windows! פשוט אני רוצה את התעודה....!

פורסם

אתה רציני לגבי הMCSE? בשביל מה? לא נותן לך הרבה בחיים חוץ מעוד שורה בקו"ח שהמשקל שלה הוא נמוך מאד יחסית למשקל של ניסיון בעבודה (אם לך יש MCSE ולי יש ניסיון - יקחו אותי).

ומה זה יודע הכל על WINDOWS? אתה יודע הכל על 2000SERVER או על NT4 אפילו?

אתה יודע הכל על פרוטוקולים, שרתי DNS, וניהול active directory?

אם אתה חושב שאתה יודע מספיק, חפש באינטרנט אתרים עם טקסטים למבחנים של מיקרוסופט (יש המון כאלה), וחפש אתרים עם מבחני הכנה ( "dump-ים" קראו להם כשאני עשיתי את המבחנים האלה) למבחנים של מיקרוסופט ותתחיל לפתור אותם, אם אתה רואה שאתה עובר כמו שצריך, קפוץ למרכז הבחינות הקרוב למקום מגוריך, שלם 100$ או כמה שהם רוצים היום לכל מבחן (יש בערך 7) ותתחיל לגשת למבחנים.

לגבי איזה מבחנים צריך לעשות, מה המספרים שלהם וכו', בשביל זה יש למיקרוסופט אתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים