עבור לתוכן

80% מהמחשבים שהותקנה בהם מערכת הפעלה שלא ע"י משווק מורשה-"קורסים"

Featured Replies

פורסם

איזה שטיות אתה מדבר.

יש לי מלא תוכנות מותקנות והכל עובד חלק בלי שום בעיות.

XP עובדת ל4 המחשבים חלק!

זה שאתה עשית משהו לא נכון זה בעיה שלך.

אני מציע לך להריץ Memtest לבדוק את הזיכרון שלך ולהריץ בדיקות על המחשב שלך.

ואיזה בעיות תאימות יש לXP?

ובקשר לFirewall ואנטי וירוס. גם ללינוקס יש תוכנות שעולות כסף! אבל גם לmicrosoft יש תוכנות חינם כמו

אנטי וירוס חינם!

גירסאת Firewall של Zone alarm חינם.

ובXP יש Firewall. לא מעולה אבל יש. אבל גם ללינוקס אתה צריך למצוא תוכנות. ובGoogle שניה אחת מצאתי אותם חינם!

אם אתה רוצה אני שמעתי על כמה אימולטורים לLinux שיעזרו לך להפעיל משחקים. אתה תמיד יכול לנסות אותם אם אתה שונא את Windows. אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בWindows.

• תגובות 73
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל אבא שלי התקין,שהוא מהנדס תוכנה,

אז על תגיד לי שהוא לא יודע להתקין מערכת שילד בן 8 יכול להתקין וילד בן 10 יכול להתקין ולהגדיר עברית.

כמה מישחקים התקנתה ומחקתה?

עכשיו במזל המערכת פועלת יחסית יציב (עם מיליוני service packs).

תביא לינק לאמולטור, אני רוצה ליראות שזה יעבוד על יותר מ 15 FPS >:( .

בקשר לתוכנות החינמיות, ללינוקס יש מיבחר יותר גדול של תוכנות freeware,

ואתה יודע מה, אני לא מכיר תוכנה ללינוקס שעולה כסף, וגם אם יש , יש הרבה

מאוד תחליפים. בקשר לfirewall, אבל הם לא ממש משקיעים בו כי זה בחינם,

רק כדי שיטעמו קצת מהתוכנה(לא שאני בא אליהם בטענות חס וחלילה).

ועוד משהו, בוינדוס, איך שקניתה אותו, אי אפשר לשנות בו כלום, ולאומת זאת את לינוקס אפשר לשנות עד כדי כך שלא תזהה אותה.

ורק שתדע שמישחקים בלינוקס עובדים יותר טוב(יותר FPS) לאומת איך שהם עובדים על וינדוס (מניסיון).

ורק שתבין אין לי כלום(אישי, כמו שינאה) נגד וינדוס או מיקרוסופט, יש לי משהו נגד המפתחים ומיצרי החומרה על כך שרובם לא נותנים תמיכה בלינוקס(כמו creative,ATI,Hercules), ומי שנותן, אז כל הכבוד(כמו nvidia).

פורסם

אני לא אמרתי שאתה לא יודע להתקין מערכת הפעלה.

יש לי דוד שלא מבין כלום והוא יודע להתקין חופשי מערכת הפעלה.

אבל יכול להיות שיש לך בעיה בחומרה שגורמת לזה. תריץ בדיקות ותבדוק.

ואם אתה לא מרוצה מWindows תתקין Redhat או הפצה אחרת ותתחיל לחפש אימולטורים ודברים שיעזרו לך להפעיל משחקים בlinux.

יש פה פורום לתמיכה בLinux ואם תריץ בGoogle שאלה על Linux אני בטוח שתימצא מלא דברים על זה.

במקום להתלונן על Microsoft. תעזוב אותה ותתחיל לחפש פיתרונות אחרים.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש חלונות והוא לא קורס כמעט אף פעם, אבל מותקנות אצלי הרבה תוכנות וגם עולות הרבה תוכנות עם המחשב ויש לי כולה 256MB זכרון בינתיים ואני דיי מרוצה מהמחשב כי מספר הקריסות הוא קטן ביותר, האמת שבימים האחרונים לא היו לי קריסות בכלל!

אבל עדיין לפי דעתי, לקנות מערכת הפעלה במחיר של חומרה, זאת הגזמה!

אני חושב שבמקום שמיקרוסופט תעלה כל הזמן את המחירים, היא צריכה להתחיל להוריד כי היום כל מי שרוצה יכול להשיג Windows צרוב, זאת ממש לא בעייה, אפילו למישהו שלא מבין כ"כ במחשבים וחוץ מזה שיש עוד מערכות הפעלה בחינם כמו Linux..

ובעניין הפרסומת של מיקרוסופט ישראל, אני חושב שהם כבר חשבו על זה מראש שמי שמבין במחשבים לא ממש יתייחס בפרסומת, אבל הם מנסים למשוך את מי שמבין מעט לקנות מערכת הפעלה!

פורסם

עכשיו כרגע אין לי בעיות ממש קריטיות, אבל הוא עושה לי ריסטים כשאני במישחקים, ככה סתם פתאום.

בקשר לאמולטורים, אני כרדע מתקין לינוקס debian ,אבל אני בספק שאמולטור יריץ את כל המישחקים על יותר מ 15FPS.

וחוץ מזה, אתה לא הבנתה אותי, אני לא מיתלונן על היציבות(לפחות עכשיו אחרי שחודש שעבר התקנתי מחדש, בנתיים עובד בסדר), אני מיתלונן על המחיר(!), רק בגלל שליטה על השוק לא מוכרים תוכנה במחיר של חומרה, לפחות לא תוכנה שכולם צריכים, ב200$ אני יכול ליקנות מעבד ולוח אם. לדעתי אם מישהו קונה מחשב אני לא חושב שירצה לבזבז על מערכת הפעלה+אופיס 400$ במקום ליקנות איזה G5900U נחמד כזה ;) .

וגם (בלי קשר לדיון) על יצרני החומרה שרובם לא עושים דריברים ללינוקס אז כשבראש השנה אני יקנה לעצמי audigy2 נוצץ ;D אני יוכל להישתמש ביכולות שלו רק תחת וינדוס :( .

נ.ב

ניראה לי שאנחנו "קצת" סוטים מהנושא

פורסם

אתה פשוט לא רציני.

אתה משקיע מחיר של X000 על מחשב חדש.

אז מה אתה מצפה שמערכת ההפעלה תעלה 100 שקל או כמה?

אף אחד לא אמר לך לקנות מערכת הפעלה WInXP Pro ב200$

אבל מערכת הפעלה XP Home עולה 500 שקל בארץ. מחיר הגיוני מאוד למערכת ההפעלה. יש לך שימוש בכלל ביתרונות של PRo? אתה יודע מה הם היתרונות של Pro?

ואף אחד לא אמר לך לקנות Ofiice Xp מלא. הרי מתי אתה משתמש בAccess או Power point או בכלל בExcel. אני בטוח שכולנו משתמשים בWinword ורק מעטים בשאר התוכנות. אתה יכול לקנות רק את Winword. אתה לא חייב לקנות את כל Office.

אז מה אתה מצפה שהם יתנו לך בחינם דברים? 500 שקל למערכת הפעלה XP home הוא מחיר מומצע ונורמלי.

והבעיה עם אנשים כמוך. זה שהם יודעים להתלונן ולצעוק ולרדת על Microsoft אבל במה הם משתמשים בMicrosoft.

אם אתה וסוג האנשים כמוך שמתעב את Microsoft ולא ישתמש במוצרי Microsoft אתם תכריחו את Creative ושאר החברות שציינת להוציא דריבר לLinux. אבל כל עוד שאתה מתלונן ומשתמש בMicrosoft אתה פשוט לא עוזר לLinux להתקדם.

הדבר שלי מפריע בMicrosoft שחייב רישיון לכל מחשב שמודבר בתחום הבייתי זה הדבר היחידי שמפריע לי.

תוכנות חינם אין בעיה למצוא לשתי הפלטפורמות.

פורסם

לי אין שום בעיות עם הווינדוס,אתם תמיד תאשימו את היצרן ולא את עצמכם לסיבה שהמחשב נתקע,

חוץ מזה הריסטים שהמחשב עושה הם בשביל "להציל" את המחשב ולא להרוס לכם את היום.

בנוגע לנושא האמיתי:שקר וכזב...

פורסם

מישהו היום הפנה את תשומת לבי לנקודה מעניינת..

כאשר מתקינים תוכנה כלשהי (מערכת הפעלה, או כל תוכנה אחרת), אנו נדרשים להסכים ל EULA (הידוע כ End User License Agreement, או בעברית - הסכם רשיון למשתמש קצה).

אם משווקים מורשים יתקינו את מערכות ההפעלה במקום משתמשי הקצה, הם בעצם יבצעו עבירה פלילית בכך שיחתמו על הסכם ה EULA ללא הסכמתו ו/או ידיעתו של המשתמש.

ותחשבו על זה.

פורסם

ותודהלפילוסוף בדימוס דן על נקודה מענינית זו.

פורסם

מישהו היום הפנה את תשומת לבי לנקודה מעניינת..

כאשר מתקינים תוכנה כלשהי (מערכת הפעלה, או כל תוכנה אחרת), אנו נדרשים להסכים ל EULA (הידוע כ End User License Agreement, או בעברית - הסכם רשיון למשתמש קצה).

אם משווקים מורשים יתקינו את מערכות ההפעלה במקום משתמשי הקצה, הם בעצם יבצעו עבירה פלילית בכך שיחתמו על הסכם ה EULA ללא הסכמתו ו/או ידיעתו של המשתמש.

ותחשבו על זה.

אבל למעשה מי שמקבל עליו את ההסכם זה מי שמתקין.

אם אדם, שקיבל מחשב עם מערכת הפעלה שהותקנה בחנות ולא היה לו קשר להתקנה, מפר את זכויות היוצרים שלא במודע, אין אפשרות להאשים אותו באופן ישיר כי הוא מעולם לא אישר בעצמו את ההסכם שבהתקנת התוכנה

פורסם

החלק השני של ההודעה שלך נכון, החלק הראשון פחות;

מי שמקבל אחריות הוא לא מי שמתקין אלא מי שהולך להשתמש בתוכנה.

פורסם

ומה עם זה באנגלית?! ואני לא מבין כלום.

זה אחלה אליבי בבית המשפט...

פורסם

שיהיה בסוואהילית, ברגע שחתמת - הסכמת.

פורסם

אני לא חתמתי על כלום

לך תוכיח שאני הוא שלחצתי על כפתור מסכים

פורסם

קודם כל אבא שלי התקין,שהוא מהנדס תוכנה,

אז על תגיד לי שהוא לא יודע להתקין מערכת שילד בן 8 יכול להתקין וילד בן 10 יכול להתקין ולהגדיר עברית.

קודם כל אין שום קשר שאבא שלך מהנדס תוכנה אני מכיר אנשים שהם מהנדסי תוכנה מהוללים שלא יודעים לעשות copy+paste וחוץ מלהדליק את המחשב אין להם מושג מה הם עושים.אולי זו הסיבה שמחשבים קורסים לאחר שאנשים"מבינים" חושבים שהם יודעים מה הם עושים וסך הכל אין להם מושג בכלום.

מהנדס תוכנה הוא לא טכנאי מחשבים מוסמך כמו שרופא וטרינר הוא לא רופא כללי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים