עבור לתוכן

80% מהמחשבים שהותקנה בהם מערכת הפעלה שלא ע"י משווק מורשה-"קורסים"

Featured Replies

פורסם

iiB- הגזמת "טיפה" בהודעה שלך...

• תגובות 73
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יא חתיכת מפגר. על איזה ניסיון לסחוט אתה מדבר? לסחוט את הכסף שמגיע להם על השימוש במוצר שלהם?

יא חבורת מפגרים - קודם גונבים למיקרוסופט את התוכנות ואח"כ קוראים להכריז עליהם מונופול.

לכו תעברו ללינוקס.

קודם כל תוריד את הטונים!! - זה לא יפה הדרך שבה אתה מביע דעה, אפשר גם בלי קללות!

שנית כל, כל התוכנות שמיקרוסופט מוכרת הינם יקרים מידי לקנייה! למה לי לשלם להם 800ש"ח עבור XP pro כשאני יכול בכייף להשיג את זה בחינם?? אולי הייתי קונה מקורי אם המחיר היה הגיוני, אבל יותר מ250ש"ח עבור כל תוכנה או משחק (לא משנה כמה טובים הם יהיו) זאת פשוט גנבה!!

אבל הנושא של התר'ד הזה בכלל לא קשור למה שאמרתי כרגע, נניח שמגיע להם הכסף, צודק, הם דורשים מחיר עבור המוצר שלהם, בסדר, נשלם להם, אבל הפרסומת שלהם לא רק רוצה שתקנה מערכת הפעלה מקורית, אלא גם שתשלם ל"משווק מורשה" כסף עבור ההתקנה של מערכת ההפעלה!!! זאת אומרת שאם אתה קונה XP pro למשל, אתה יוצא בנזק של מעל 1000ש"ח רק עבור התקנת מערכת ההפעלה!!!

זאת לא גנבה??

וזה לא מסתיים בזה, רק מערכת הפעלה?? מה עם Office?? מה בשביל לכתוב מסמך כמו שצריך וגם בשביל לפתוח מסמכים מחברים אני צריך לשלם יותר מ1000ש"ח עבור זה?? לא פלא שהפיראטיות גוברת...

ויותר מזה, ברגע שחנות מרכיבה את המחשב וגם מתקינה את מערכת ההפעלה ללקוח, היא יכולה לעבוד על הלקוח שלא מבין בפשטות רבה מאוד!! במיוחד פה בישראל שמלאה בחנויות קבר שעובדת על לקוחות תמימים שלא מבינים, והיו מקרים מעולם, כבר ראיתי יותר מפעם אחת איך חנות עובדת על הלקוח בעיניים!!

אין לך בכלל בכלל מה לדאוג למיקרוסופט! יש לה מלא כסף ותאמין לי שהעובדים שלה חיים כמו מלכים עם הכסף שהם מרוויחים!

פורסם

קודם כל תוריד את הטונים!! - זה לא יפה הדרך שבה אתה מביע דעה, אפשר גם בלי קללות!

אני לא יכול לסבול את הדעות הטיפשיות והמנוגדות שאנשים מביעים פה. אני לא עיוור אבל נראה שכולם פה כן.

שנית כל, כל התוכנות שמיקרוסופט מוכרת הינם יקרים מידי לקנייה! למה לי לשלם להם 800ש"ח עבור XP pro כשאני יכול בכייף להשיג את זה בחינם?? אולי הייתי קונה מקורי אם המחיר היה הגיוני, אבל יותר מ250ש"ח עבור כל תוכנה או משחק (לא משנה כמה טובים הם יהיו) זאת פשוט גנבה!!

ואללה יופי... Radeon 9800 יקר לי מידי לקניה, המחיר לא הגיוני... למה לקנות אחד שאני יכול בכיף לגנוב אחד.

באמת? אם אתה יכול לקנות מחשב ב 4000 ש"ח אז אתה יכול לקנות את מערכת ההפעלה ב 800 ש"ח. אם תחשוב שלמעשה מערכת ההפעלה היא חלק בלתי נפרד מהמחשב ואם תחשוב על החשיבות שלה תראה ש800 ש"ח זה סכום מוצדק.

פורסם

אני לא יכול לסבול את הדעות הטיפשיות והמנוגדות שאנשים מביעים פה. אני לא עיוור אבל נראה שכולם פה כן.ואללה יופי... Radeon 9800 יקר לי מידי לקניה, המחיר לא הגיוני... למה לקנות אחד שאני יכול בכיף לגנוב אחד.

באמת? אם אתה יכול לקנות מחשב ב 4000 ש"ח אז אתה יכול לקנות את מערכת ההפעלה ב 800 ש"ח. אם תחשוב שלמעשה מערכת ההפעלה היא חלק בלתי נפרד מהמחשב ואם תחשוב על החשיבות שלה תראה ש800 ש"ח זה סכום מוצדק.

למה להיות גס, אתה מתכוון להעתיק אחד.

סמוך על כולם שאם יכלו להעתיק חומרה...

פורסם
  • מחבר

חחחחחח

אם היה אפשר להעתיק חומרה בקלות כמו שאפשר להעתיק את התוכנות של מיקרוסופט (שאגב אין להם שום הגנות נגד העתקה או צריבה) אז גם אם זה לא היה חוקי הייתי עושה את זה...

ותגיד, יש לי שאלה אליך (אמנם שאלה קצת טיפשית...) אבל תגיד, iiB, תגיד, כל התוכנות במחשב שלך חוקיות!?? אין לך שום תוכנה או משחק שצרבת לך ככה, או שככה הורדת מהאינטרנט ודפקת לו crack??

ושאלה נוספת...אני לא מבין מה אתה דואג למיקרוסופט...מה אתה עובד אצלהם?? - אם כן אז אני יכול להבין...

פורסם

תראה, מה שלא יהיה הפירסום שלהם הוא 100% שקר, זה שטויות, מנותק מהמציאות לחלוטין ואין כל טיפת של TUNNING או משהו בסגנון בכל הליך התקנת מערכת ההפעלה וגם אם קיים משהו כזה אז בטח שזה לא דופק ל80% מהמשתמשים את המערכת אלא לאותם 5% שבכלל לא יודעים מה הם עושים ומתקינים לבד בכל זאת ואחרי זה לא יודעים גם מזה דרייבר וכבר האתר של 3DFX לא קיים אז יש להם קצת בעיות.

כל מי שמתקין ומעדכן דרייברים כמו כל בנאדם אחר ביקום אין סיבה שיתקל בבעיות בכלל.

אז אמרת 5% (שזה גם שטויות ואין קשר בכלל להתקנה עם המחשב בקנייה או ע"י טכנאי מוסמך), אבל 80%?

ראינו איך WIN98 קורסת לביל בפנים אז שלא יבאו פתאום עם שקרים בשביל לסחוט עוד כסף.

ואני לא מדבר רק על תוכנה לא חוקית אלא נגיד יש בנאדם עם WIN2K בבית והוא קונה מחשב חדש, יש המון אנשים שקונים עם דילים שונים וכאלה ותמיד יש מערכת הפעלה הכי חדשה בעיסקה, ורוב האנשים שקונים מחשב לא קונים אותו בלי מערכת הפעלה, אז אנשים טיפשים או סתם כאלה שאין להם מושג בעולם המחשבים יאמינו לפרסומת הזאת ומיקרוסופט פשוט תגנוב לה את הכסף על ה WIN XP בקנייה הבאה שלהם במקום לבקש מחבר או משכן או ממכר להתקין את המערכת בבית, אותה מערכת שכבר יש לצרכן - במקרה הזה מיקרוסופט גונבת 800 שקל.

פורסם

iib, בתור מישתמש שיותר ותיק ממני לא ההיתי מצפה ממך לתגובה כזאת דיבילית.

למכור תוכנה במחיר של חומרה זה חוצפה לכל הדעות!

רק בגלל שיש להם שליטה על ברוב המישתמשים לא אומר שהם יכולים למכור מערכת הפעלה בלבד(!!!)

מאוד לא יציבה שבקושי עובדת עם עומס של תוכנות ב200$ כשאפילו linux ( כל הפצה שגם נימכרת )

מגיעה עם אופיס ושאר התוכנות וגם יותר זול(150 דולר הpropfessional).

ליקנות מערכת הפעלה ואופיס ב400$ (2000 ש"ח בערך), זה טרוף!!!

iib, מה אתה ההיתה מעדיף לקנות, מערכת הפעלה+אופיס או R9800P?

פורסם

ותגיד, יש לי שאלה אליך (אמנם שאלה קצת טיפשית...) אבל תגיד, iiB, תגיד, כל התוכנות במחשב שלך חוקיות!?? אין לך שום תוכנה או משחק שצרבת לך ככה, או שככה הורדת מהאינטרנט ודפקת לו crack??

ברור שלא. אבל אני לא מצדיק את זה.

פורסם

למכור תוכנה במחיר של חומרה זה חוצפה לכל הדעות!

מה חוצפה בלמכור מערכת הפעלה - תוכנה שבלעדיה אין מחשב - באותו אופן שבלי מעבד אין מחשב. ב 800ש"ח. הפיתוח של Windows XP לאו דווקא עולה פחות משל Radeon xxxx...

פורסם

איך אתה כל כך בטוח?

בכל מיקרה, אם אני יקרה מעבד ב200$ הוא יעבוד אצלי טוב ואני יהיה מרוצה כי הוא לא

יפסיק לעבוד לי פתאום או ישרף סתם בלי סיבה ממשית כמו וינדוס XP שמרבה בהצגת מסכים כחולים

או לצאת ממישחקים,להיתקע וליקרוס...

אני לא מוכן לשלם 200$ מכמה סיבות אבל העיקריות הן:

1.זה מחיר מאוד(!!!) יקר.

2 ואפשר להחשיב את סידרת וינדוס כפרויקטים ברמת אלפא,

כל גרסא משפרים כמה באגים קודמים, ונוספים עוד באגים, בוינדוס XP

נוספו יותר באגים מהמספר שתוקן ::)

נ.ב

לא צריך לדאוג למיקרוסופט, הם גם ככה טובעים בכסף

פורסם

iiB תומך בך ב 100% אני רוצה לראות את כל מי שמדבר פה שיעבור לעבוד עם לינוקס.זכותה של כל חברה לקבוע מדיניות משלה.

זה שהמוצרים שלהם נמצאים על כל שולחן עבודה זה רק אומר שהם טובים ולכן משתמשים איתם.יש חלופות גם לחלונות וגם לאופיס.

הפרסומת ברובה מתיחסת ללקוח הקטן שלא מבין הרבה במחשבים ועדיף שמשווק יתקין לו את המערכת כי הוא הרכיב את החומרה ובתנאי מעבדה הוא יכול לבדוק את כל המערכת ואת תקינותה כולל שילוב חומרה כך שאם יש תקלה והמערכת קורסת לא תמיד החלונות אשמים ולא חסר משווקים שמוכרים מוצרי חומרה שאין עליהם אפילו שם חברה. >:(

פורסם

בולשיט!

תירוץ עלוב (וצפוי) ליציבות (או חוסר היציבות) העלובה של Windows.

פורסם

commando אני חושב שלך יש תירוץ גם כך כולם מאשימים את מיקרוסופט אז גם לך נוח,למה קשה להאשים יצרן הארד דיסק על זה שגם הם הורידו את האחריות שלהם לשנה בלבד ומענין למה?

אל תשכח שמיקרוסופט עשתה סדר בעולם המחשבים ולולא היא היום היה המצב שלכל אחד יש בעיות תאימות עם כל סוג תוכנה,

ואל תשכח שהראיה קדימה שלה הביאה את הטכנולוגיה למצב שלפני שנים מעטות אפילו לא דמיינו היכן שאנו נמצאים היום.

אבל עזבו כולכם זה ויכוח מיותר בסופו של דבר כולכם משתמשים ב windows גם אם אתם שונאים אותם או לא וגם כשיש לכם חלופות אחרות

רק אל תירקו לבאר שמימנה אתם שותים

פורסם

אני לא מבין על איזה אי יציבות אתם מדברים?

לי יש Windows XP ובחיים לא קיבלתי מסך כחול.

ב3 המחשבים שיש לי בבית לא קיבלתי בחיים מסך כחול.

אז מי שמדבר עם Microsoft ואי יציבות זה יכול להיות משתי סיבות

1.הוא קנה מחשב ממש אבל ממש קבר עם זיכרון מאפן.

2.או שהוא לא יודע מה שהוא עושה וגורם לקריסת המערכת.

הבעיה זה שאחוז גדול קונה מחשבים קברים במחירים של מחשבים שיכולים להכיל חומרה של החברות הכי טובות.

אבל אנשים חושבים שהם עושים דיל. וקונים את זה ומריצים משחקים מאפנים בלי לשנות רזולציה פתאום שהספק לא עומד בעומס או שהכרטיס מסך זיכרון קורס ויש מסך כחול מתחילים להאשים את Microsoft.

Windows Xp ו2000 הם המערכות ההפעלה הכי יציבות שאני ראיתי.

ומי שחושב שMicrosft יש לה מלא בעיות אבטחה. אז גם ללינוקס יש מלא בעיות אבטחה.

אבל הטימטום של Microsoft זה להגיד כאילו שרק טכנאים מנוסים יכולים להתקין מערכת הפעלה.

אם נציגים של Microsoft יראו את הרמה של הטכנאים של היום הם פשוט יבכו.

אני פגשתי כמה טכנאים מנוסים שאין להם מושג מה זה Amd וחוץ מGefroce 2\4 Mx שהם הכרטיס הכי טוב שלהם בחנות לא מבינים כלום. וכל בעיה אצלהם נפתרת בFormat והתקנה מחדש.

אז נכון יש הרבה אנשים שאין להם מושג מה שהם עושים ובגלל שהם קנו מחשב קבר ודפקו את הWindows שלהם עם התקנה Kazaa שלא בגירסא הפרוצה ועוד תוכנות שמתקינות לך 101 דברים שגורמים למחשב לקרוס ולזחול ואז שוב האשמה נופלת על Microsoft.

אני חושב שMicrosoft צודקת וטועה.

1.בקשר לטכנאים מנוסים להתקנת מערכת ההפעלה זה טעות! הטכנאים של היום עושים שטיות ובונים מחשבים קברים שגורמים לבעיה.

2.בקשר למערכת ההפעלה הקורסת לאחר חצי שנה למשתמש בלי ניסיון ובלי הרבה ידע זה נכון

כי הוא מעמיס את המערכת ההפעלה בשטיות כמו kazaa שמתקינה לו את Gator ועוד תוכנות שזוללות זיכרון והבחור מתלהב שהוא חושב ש128 או 256 מספיקים ואז המחשב קורס והזיכרון מאפן עם מלא שיגאות שגורם עוד קריסות.

אני בניתי 4 מחשבים

ובאף אחד מהם לא היה מסך כחול וכולם עד היום עובדים בלי שום בעיה.

וכולם עובדים עם XP חוץ מאחד שעובד עם 2000.

אז קודם צריך לקנות חומרה טובה ואחר כך לבוא בטענות לMicrosoft.

פורסם

אל תשכח שמיקרוסופט עשתה סדר בעולם המחשבים ולולא היא היום היה המצב שלכל אחד יש בעיות תאימות עם כל סוג תוכנה,

מה אתה דפוק?!?!

להישתלט על השוק כדי שכולם ישתמשו במערכת שלהם, ואז לעשות לכולם טובה ולתת תאימות לחומרה!??!

ואל תשכח שהראיה קדימה שלה הביאה את הטכנולוגיה למצב שלפני שנים מעטות אפילו לא דמיינו היכן שאנו נמצאים היום.

מה?!?! מאיפה אתה מוציא את כל זה?!

מיקרוסופט עושה תוכנות וציוד הקפי, לא חומרה!

הראיה קדימה לכיוון שליטה על כל המישתמשים שיחויבו להישתמש

בוינדוס כי המפתחים לא רוצים לפתח מישחקים לשום מערכת הפעלה אחרת?!

אבל עזבו כולכם זה ויכוח מיותר בסופו של דבר כולכם משתמשים ב windows גם אם אתם שונאים אותם או לא וגם כשיש לכם חלופות אחרות

רק אל תירקו לבאר שמימנה אתם שותים

אתה לא קולט, כל מי שלא יכול לא לשחק במישחקי מחשב(כמוני) לא יכול להישתמש במערכת הפעלה אחרת חוץ מוינדוס.

אני לא מבין על איזה אי יציבות אתם מדברים?

לי יש Windows XP ובחיים לא קיבלתי מסך כחול.

ב3 המחשבים שיש לי בבית לא קיבלתי בחיים מסך כחול.

חביבי, כמה תוכנות התקנתה?

חוסר היציבות הוא כשיש הרבה תוכנות מותקנות ולא כמה מישחקים מיסכנים....

חוץ מזה לXP יש הרבה בעיות התאמה לחומרה.

אז מי שמדבר עם Microsoft ואי יציבות זה יכול להיות משתי סיבות

1.הוא קנה מחשב ממש אבל ממש קבר עם זיכרון מאפן.

2.או שהוא לא יודע מה שהוא עושה וגורם לקריסת המערכת.

לי כשXP קרס היה לי אותו מפרט כמו שעכשיו, חוץ מזכרון אחר(corsair) ועדיין המחשב קרס .

הבעיה זה שאחוז גדול קונה מחשבים קברים במחירים של מחשבים שיכולים להכיל חומרה של החברות הכי טובות.

אבל אנשים חושבים שהם עושים דיל. וקונים את זה ומריצים משחקים מאפנים בלי לשנות רזולציה פתאום שהספק לא עומד בעומס או שהכרטיס מסך זיכרון קורס ויש מסך כחול מתחילים להאשים את Microsoft.

Windows Xp ו2000 הם המערכות ההפעלה הכי יציבות שאני ראיתי.

ומי שחושב שMicrosft יש לה מלא בעיות אבטחה. אז גם ללינוקס יש מלא בעיות אבטחה.

גם על מחשבים מצויינים וינדוס יכול להיתקע\לעשות בעיות.

לי למשל הוא עושה לפעמים רסטים פיתאומיים, סתם משחק במישחק(שרץ טוב על המחשב, לא מקרטע)

ופתאום בלי סיבה ואפילו בלי מסך כחול,למרות שיש לי וינדוס 2000 שיותר טוב ויציב מXP אבל עדיין לא מספיק.

ולא, ללינוקס אין בעיות בהבטחה וגם פייר ואל מצויין בחינם!

אז נכון יש הרבה אנשים שאין להם מושג מה שהם עושים ובגלל שהם קנו מחשב קבר ודפקו את הWindows שלהם עם התקנה Kazaa שלא בגירסא הפרוצה ועוד תוכנות שמתקינות לך 101 דברים שגורמים למחשב לקרוס ולזחול ואז שוב האשמה נופלת על Microsoft.

גם כן, מיקרוסופט במחיר שהם מוכרים את המערכת ההפעלה שלהם היו יכולים גם להוסיף FIREWALL וANTIVIRUS.

חוץ מזה, אף אחד לא דיבר על מהירות עבודה, דיברו על יציבות, לכל מערכת הפעלה אפשר לגרום לעבוד כמו על 486 ::)

לסיכום, לא צריך להאשים את מיקרוסופט, צריך להאשים את מפתחי המישחקים ויוצרי החומרה(דוגמא: Creative)

לפחות לדעתי, כי אז אין שום סיבה להמשיך להישתמש בוינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים