עבור לתוכן

80% מהמחשבים שהותקנה בהם מערכת הפעלה שלא ע"י משווק מורשה-"קורסים"

Featured Replies

• תגובות 73
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את זה לפני כמה זמן

איזה בלבולי שכל!

ניסיון של מיקרוסופט ישראל לסחוט עוד כמה מאות שקלים מאנשים שלא כל כך מבינים במחשבים

יאללה- תהפכו כבר את מיקרוסופט ישראל למונופול!

עריכה: http://www.baseboard.net/forums/showthread.php?s=3cbcd11b2bedcb0ab124485d94d6536f&threadid=9112

Q&A עם מיקרוסופט ישראל

פורסם

הפרסומת הזו הייתה גם בעיתון של מעריב וגם בשל ידיעות אחרונות {עיתון של שישי שעבר}

פורסם

רק שתדעו שההדיוטים מאמינים בזה גם בלי לקרוא את הכתבה הזאת, אנשים חושבים שזיופי ווינדוס יכולים להרוס ושמשחקים לא מלאים (rips) לא עובדים ועלולים לדפוק את המחשב

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה לפני כמה זמן

איזה בלבולי שכל!

ניסיון של מיקרוסופט ישראל לסחוט עוד כמה מאות שקלים מאנשים שלא כל כך מבינים במחשבים

יאללה- תהפכו כבר את מיקרוסופט ישראל למונופול!

עריכה: http://www.baseboard.net/forums/showthread.php?s=3cbcd11b2bedcb0ab124485d94d6536f&threadid=9112

Q&A עם מיקרוסופט ישראל

ולמה בQ&A רשום 75% ובפרסומת "עיגלו" את זה ל80%???

איזה בולשיט!

הם מחרבשים מספרים ורושמים אותם בפרסומת....מאיפה להם ש80% מהמחשבים שלא מותקנת עליהם מ"ע מקורית קורסת אחרי 6 חודשים?

מה הקשר אם זה מקורי או לא?

גם מע"ה מקורית יכולה לקרוס אחרי חצי שנה......

יעני שהקבצים בדיסק הצרוב יכולים להיות שונים ממה שיש במקורי.....בבל"ט!

פורסם

נראה לי שהם דוקא צודקים... כנראה שבאמת 80% מהמחשבים שבהם הותקנה Windows שלא ע"י משווק מורשה קורסים לאחר 6 חודשים..

אבל מצד שני, זה קורה בכל מחשב שמתקינים בו Windows... ;D

פורסם

אני לא הייתי נוגע אפילו בבורג שיוצא מאיבורי! >:(

הגיע אלי החודש לבדיקה מחשב בן שבוע שנקנה מאיבורי ללא מערכת הפעלה, משום מה אי אפשר היה להתקין עליו וינדוס, הוא היה נתקע בהתקנה כל הזמן.

פתחתי את המארז וחטפתי שוק. :o

לוח אם מבוסס SIS עם שני מקומות לSDRAM ושני מקומות לDDR256, לפי גרסאת הBIOS שלו הוא לפחות בן חצי שנה, לא בדקתי אבל אני בטוח שזה היה לוח עם FSB400.

חוץ מזה, על הלוח כרטיס מסך OB, אבל מכרו להם עוד כרטיס מסך GF4MX (אין לי מושג אפילו אם הלקוחות ידעו שיש גם כרטיס OB), שאליו היה מחובר המסך, והכרטיס לא היה מוכנס עד הסוף לAGP! (מן הסתם זו היתה התקלה שגרמה להתקנה של XP להכשל).

בקיצור - יצא מהמעבדה שלהם מחשב לא עובד. חובבנות ממדרגה ראשונה.

אם זה היה בכוונה (עלתה לי עכשיו מחשבה לראש שזו אחלה דרך לשכנע לקוח לקנות וינדוס ולשלם על התקנה), זה מאד מאד מסריח, אפילו עילה לתביעה. (אני לא מאשים כאן אף אחד, רק מעלה רעיון)

אם זה לא היה בכוונה, אז מסכן מי שהטכנאים שלהם נוגעים לו במחשב.

ואח"כ מיקרוסופט מפרסמים שעם 75% מהמחשבים שלא הותקן עליהם XP במעבדה יש בעיות... מעניין למה. ::)

אולי בגלל "משווקים מורשים" כאלה?

פורסם

חחח... רוב המשווקים המורשים הרבה פעמים בעצמם לא יודעים לעדכין את מערכת ההפעלה בצורנה נכונה ומיקצועית כך שהיא תעבוד כמו שצריך ולאורך זמן.

הרבה מהם לא מודעים לכך שלעיטים קרובות מאוד גם שימוש בדרייברים חדשים ועדכניים להתקנים שבמחשב וכן גם עידכוני מערכת משפרים את הביצועים ושומרים יתר עלכן על יציבות המערכת.

בכל אופן מיקרוסופט יכולה להמשיך בקמפיין שלה הרי מה זה בשבילם כסף כלום פשוט דבר הגודל על העץ פשוט לגשת ולקטוף.

ואנחנו הצרכנים נמשיך להפעיל את הסכל הישר ולעשות מה שהכי טוב לנו ולא מה שחברה מנסה למכור לנו או לשכנע אותנו.

פורסם

זה פשוט מאוד - מיקרוסופט ישראל כבר לא יודעת לעשות כסף אז הם פנו לשווקים "חדשים"

אני אפילו שמרתי את הדף שהיה בידיעות !!

זה ממש מרגיז שבכזו קלות עובדים של אנשים שלא מבינים ,

מישהו מוכן להגיד לי ממתי יש קשר כ"כ הדוק של הידפקות חלקים ומע' הפעלה לא חוקית ?? ;)

נ.ב

מישהו בא ללינוקס ?? ;D( העיקר לא מייקרוסופט / זו תוכנה חינם לא?)

פורסם

ראיתי את זה בעיתון לפני כמה ימים וחשבתי לסרוק, כל כך מטומטם כל כך מצחיק.

לזרוק מחשב... כן בטח, המקרה הכי גרוע הוא פורמט. רק משווק מורשה יכול להתקין דרייברים - וואו! הוא בנאדם בעל הכישורים המדהימים להכניס לCD את הדיסק שבא עם המוצר, מפעיל את ההתקנה ו..כן, כן כמו שאתם שומעים הוא לוחץ NEXT על כל התפריטים! איפה עושים את הקורס הזה? :P גם בשביל להתקין ווינדואז לא צריך להיות מדען אטום אלא ללחוץ NEXT רוב הזמן ולזכור להתאים את השפות לעברית.

בפעם הבאה הם יגידו שכל אופיס מזוייף מקרב את בואו של השטן, שיתחילו לדבר גם לאנשים שמבינים

פורסם

מחשבים שהותקנה עליהם מערכת הפעלה בצורה לא חוקית קורסים?! ומה עם אז ב98 כשווינדוס 98 קרס לביל גייטס בפרצוף?! הא? את זה הם פתאום שכחו???

פורסם

ראיתי את הפירסומת הדפוקה הזאת, מ"ע תקרוס אם המשתמש:

* לא יודע מה הוא עושה בהגדרות חומרה/תוכנה

* מתקין תוכנות זבל(שמכילות SPYWARE), או תוכנות בעייתיות(גירסאות בטא).

* לא יודע לתחזק את המ"ע

* יעשה/יגרום לריסטים

*לא יתקין לינוקס ;D

ןלא משנה אם חבר שלו התקין לו אותה או טכנאי "מורשה"(שבנוסף לקח איזה רבע משכורת).

פורסם

ד"א, ממה שפורסם נציגה שלהם אומרת שהם לא מכירים במוצרים צרובים כמוצרים שלהם= מותר לצרוב מוצרים של מייקרוסופט??

פורסם

מין הסתם הם צודקים רק חבל שלא שמו מדבקה על המוצר "מוצר זה מיועד להתקנה מקצועית בלבד!"

פורסם

זה נסיון לסחוט כסף בכמה דרכים, 1) מיקרוסופט רוצה להגביר את מכירת מערכות ההפעלה. 2) חנויות חומרה עושות כסף גם מהתקנת המחשב וגם מהתקנת מערכות הפעלה.

להתקין ווינדוס זה עבודה של ילד בן 4 וכל אידיוט עושה את זה.

אין דבר כזה "התקנה מיקצועית" ולא שום דבר אחר, בכלל היום מי מסתכל על פרסומות של חומרה ותוכנה? זה הכל שקרים, רמאויות ובולשיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים