עבור לתוכן

למסיבת מיוחדת דרושה תחפושת של חרדי-היכן ניתן להשיגה במרכז?

Featured Replies

פורסם

זה נכון שהם ( הלומדים בכוללים בעלי משפחות עם הכנסה מוניטרית נמוכה ) מתלבשים בהתאם להכנסתם , אבל הוא הולך למסיבה של אנשים עם כסף .

וכל אחד יודע שתחפושת טובה של עני , עולה יותר מהעני עצמו - חחח

פורסם

חח עולה יותר מהעני, מה זה משנה אם האנשים עם כסף הוא רוצה להתחפש לחרדי לא צריך נוצץ .

שלא תבין לא נכון לא הכוונה לחליפה אם איזה חור מה אתה בסדר [עני]? סך הכל פשוט ולא נוצץ.

פורסם

לקנות בבני ברק זו תהיה הוצאה לא קטנה, אם אתה רוצה את המראה האותנטי. שני האלמנטים המרכזיים לתחפושת חרדי טובה הם השטריימל והקפוטה.

שטריימל זה דבר יקר עד יקר להחריד (לא שרוב החילונים יכולים להבדיל באיכויות או בין הסוגים השונים אבל גם שטריימל זול יחסית זו לא הוצאה שולית). בהתאם, קשה להאמין שמישהו ישאיל לך כזה (אלא אם כן באמת מדובר בגמ"ח, כאן אני לא מתמצאת). זה חתיכת רכוש ששומרים עליו. אולי עדיף שתלך לכיוון כובע, אפשר למצוא משהו שיראה בסדר ולא יעלה הרבה (שוב, בגלל שחילונים ממילא לא ירגישו שזה לא נראה כמו שצריך).

קפוטה וגארטל זה דבר מאד מקובל ברוב החסידויות ולדעתי רוב החילונים מזהים את זה עם הלבוש החרדי. לא קניתי לאחרונה אבל לדעתי זול זה לא יהיה. זה בדר"כ עשוי ממשי ורואים את זה בבירור ולכן לאלתר משהו לא בהכרח יהיה קל. קפוטה מושקעת דווקא יכולה לשפר לך מאד את ה"לוק" של התחפושת. אפשר ללבוש גם סתם חליפה או חולצה עם מכנסיים ומעיל צמר שחור (בלי עניבה במקרה הזה) וכאן לא יהיה צורך לקנות שום דבר אם כבר יש את הדברים הללו בבית.

ציצית, חולצה לבנה, נעליים שחורות וכו' יש לרוב האנשים בבית או שניתן להשיג בקלות ובזול. פאות וזקן, בחנות שמוכרת תחפושות או אפשר גם ללכת למאפר מקצועי אם זה באמת אירוע מושקע.

לשכור קומפלט באמת עשוי לצאת הרבה יותר זול, יש המון מקומות שמשכירים תחפושות ברמה של תיאטרון. אני מכירה בתל אביב את לב 1 אבל אין לי מושג אם יש להם תחפושת של חרדי או לא.

פורסם

תתחפש לבן ישיבה דתי לאומי-כיפה סרוגה וציציות( ארוכות אם אתה רוצה להקצין קצת) בחוץ.

או לננח-ציצית בחוץ כיפה ענקית ועוויות מתאימות.

פורסם

תתחפש לבן ישיבה שחזר בשאלה ולך לבוש רגיל , רק תתחיל לעשן וכשבחורה תפנה לדבר איתך , תתחיל לגמגם :smile1:

פורסם

נו , דווח על המסיבה .

פורסם
  • מחבר

נו , דווח על המסיבה .

לא מדובר על מסיבת פורים אלא על מסיבת רווקים מתוכננת לחבר שנפל בפח והחליט רחמנא ליצלן להתחתן......

התוכנית בגדול הולכת בערך כך:

מוזמנת חשפנית שעושה את מה שהיא אמורה לעשות לצלילי מוסיקה רועשת במיוחד כולל LAP DANCING .

בדלת דופק שכנים חרדיים(אני +עוד חבר)שכועס על הרעש ומאיים שיזמין ניידת משטרה.

מגיע שוטר (בן זוגה של החשפנית) ודורש את הפרטים של מארגן המסיבה על מנת לתת לו קנס גבוהה במיוחד.

בהמשך הוא מבקש גם את תעודת הזהות של החשפנית.

החשפנית (עובדת זרה כביכול)נבהלת ובמקום תעודת זהות מראה לשוטר הנכבד משהו אחר......

בסופו של דבר ה-"השוטר" אמור "לעשות" את החשפנית.

זאת בערך התוכנית בגדול.

רעיונות נוספים(רצוי כמה שיותר מופרעים ומפתיעים) יתקבלו בברכה.... :biggrimjackbox:

פורסם

כמה דברים:

1. :o

2. הוא לא ישים לב שהדוס הוא חבר טוב? לא יזהה אותך?

3. השוטר יעשה את החשפנית? WTF?! תעשו אתם את החשפנית!

תעשה שאז מפלצת תקפוץ מעוגה ותאכל לחשפנית את הראש, ואת השוטר יעשה את המפלצת

פורסם

:yelclap:

אחלה רעיון אם יהיה לי מה לשפר אני אגיד , אני קצת עסוק עכשיו אבל בערב מאוחר יותר - אבל בינתיים - חמוד לאללה

אממה מה - אתם צריכים להקפיד על פרק זמן ניכר בין ההגעה של הדוסים לזה של השוטר , או לחילופין אתם צריכים ישר להתפרץ בצעקות שכבר הזמנם משטרה שצריכה להגיע כל רגע ! בתור שיפור אני מציע מההתחלה של הרעש של המסיבה עוד ליפני נגיד שעה או משהו כזה "לזרוע " את החשש של תלונה ע"י זה שאחד "השכנים" יכנס לבקש קצת שקט ומה אתם עושים כאן וכו' - כאילו אני אומר תעשו את התשתית לבלוף .

פורסם
  • מחבר

כמה דברים:

1.

2. הוא לא ישים לב שהדוס הוא חבר טוב? לא יזהה אותך?---

אז זהו ,שיש צורך גם באיפור מיוחד להסוואה בנוסף לתחפושת ,אולם אין לי מושג איפה והיכן?.

השוטר יעשה את החשפנית? WTF?! תעשו אתם את החשפנית!

-אחי ,ניסחפת ,יש גבול.....

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3702383,00.html

ביחיית דן אני יודע שאתה קצת שקט השבוע , אבל ברגע שקראתי את הכתבה על המסיבת רווקים הזו מייד נזכרתי בפוסט הזה וחשבתי עלייך , האם יש קשר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים