עבור לתוכן

המודם האלחוטי של פלאפון - פשוט חוייה.

Featured Replies

פורסם

אני קראתי את זה השבוע פה בפורום.

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי המחיר נראה הוגן ביותר.

חבילה בסיסית נייחת של גלישה+תשתית 1.5 מגה עולה כיום בסביבות ה80 שקלים.

בהתחשב בכך שמדובר באלחוטי 120-160 זה בהחלט סביר.

אם הוא בכל מקרה מתכנן להישאר לשנה וחצי ויותר, ומההתלהבות נשמע שהוא בדרך לשם, אז אין שום משמעות לחישוב של הסכום הכולל כי הוא היה משלם אותו עם התחייבות או בלי.

פורסם

יש לי HTC TyTN II שמתחבר ב- USB ללפטופ ונותן לו אינטרנט בצורה מאד נוחה (פשוט מחברים ואז מדליקים תוכנה בפלאפון). הוא עובד סבבה, אין ניתוקים. הגעתי איתו לבערך 100KBs באיזור ראשון לציון. מהירות ההורדה היא בתלות מוחלטת בקליטה וכמה משתמשים יש וכו...

פורסם

אני לקחתי את של סלקום ב-130 לחודש בלי הגבלה.

הם טוענים שיש 2.5 העלאה והורדה. אני מדדתי בקושי 1.5 .

בכל אופן- אני לא מצליח להתחבר לאימיול דרך מודם הזה. האימיול מתחבר לשרת וישר מתנתק. גם קופצות לי הרבה הודעות שגיאה מעצבנות למרות שהתקנתי את המודם כמו שצריך.

עוד שבוע אני אנסה גם את המודם של פלאפון.

המודם הסלולרי של סלקום מקצה כתובת IP זהה כמעט לכל המנויים, זה גורם לבעיות קשות בחיבור לאימיול, רפידשייר (רק מנוי אחד יכול להתחבר בכל פעם מתוך קבוצת המנוים עם ה-IP המשותף), ביטורנט ובעצם לכל שירותי אינטרנטי שמצריך IP נפרד.

פורסם

המחיר היה הגיוני במידה והיית מקבל קו פתוח לכל השימושים.

אבל כפי שצויין, סלקום כתבו בחוזה שהם אוסרים על VOIP ותוכנות שיתוף קבצים ורשאית להגביל את המשתמש בצורה כלשהי.

אותו סיפור בדיוק יהיה עם פלאפון, שיהיה לו בהצלחה להוריד בתוכנות הללו משהו.

אבל מאחר שהוא לא מתכוון להגיע לנפחים האלה, אז אין לו בעיה, רק חבל שלא לקח משהו זול יותר ומודם קטן יותר כמו שאורנג' מציעים...

ולNizar, במידה ואתה לא יודע מספר דברים קטנים, אתה כנראה גולש על DATA (זה השם באורנג' למידע שאינו WAP) ואתה משלם לחבילה שתומכת במידע הזה והיא לא זולה, או שאתה לא יודע ואתה על חבילה WAPית רגילה, UMTS SMALL, ואתה משלם הרבה כסף על הגלישה הזאת.

תבדוק את הנושא הזה.

בכל מקרה, 100KBS זה נמוך מאוד, וכפי שציינת בצורה נכונה, מהירות ההורדה היא תלויה בצורה מוחלטת בעוצמת הקליטה, ובסוג האנטנות שמצאות סביבך.

מאחר שאני לומד בב"ש ובהרבה איזורים פה, עשו את הניסויים של דור 3.5 של אורנג', אני נהנה ממהירויות ממש גבוהות עם הטלפון שלי בתור מודם ללפטופ כשאני צריך.

פורסם
  • מחבר

חברה , אל תשכחו שכל העסק הזה מתחבר למחשב נייד , וכשגולשים ממחשב נייד , בדרך כלל לא מורידים טונות של דברים.. ורק גולשים...

לכןם אני לא חושב שזה אמור לתת איזה אפשרות הורדה או משהו... (לא שאני יכול בכלל להוריד יש לי כולה 8 ג'יגה פנויים בEEE

130 שקל לחודש זה מחיר סביר של פלאפון.... בכלל לא מרגיש שעשקו אותי

וכדאי לנסות , 10 ג'יגה זה המוןן המון , ומה שיפה בו , שיש לו תוכנה יעודית , והוא לא מתנתק. ממש לא מתנתק משום מקום

הייתצי בנסיעה מב''ש לשדרות , לא התנתק פעם אחת אפילו...

ובעניי , לקחתי אותו עם הEE כשי שיהיה לי גישה לאינטרנט מכל מקום , זה לא טוב בישביל כל מני הורדות וכאלה... בישביל זה יש נייח

פורסם

אם אתה טוען שאתה לא מגיע לנפחים האלה בכלל, אז היה עדיף לך לקחת את המבצע של אורנג' כפי שאמרתי

http://www.orange.co.il/PlansAndRates/11410.html

לשלם 99 שקל לחודש במקום 130 זה עדיף...

או שעדיף היה להוסיף 30 שקל, ולשלם 160 ולקחת לפטופ וטלפון בנוסף

http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

:lol:

במקביל סלקום נותנים ב130 שקל אינטרנט "ללא הגבלה" + מודם...

חבל שאתה כל כך אימפולסיבי ולא חושב בהיגיון לפני שאתה זורק כסף (ואני משער לעצמי את הכסף של ההורים שלך)

פורסם

ל- דנדן, יש לי חבילת Data בלתי מוגבלת של סלקום שכבר דוסקדה בפוסט הזה. פשוט ציינתי את העובדה שלא חייבים להשתמש במכשירים שחברות הסלולאר נותנות לנו, אלא חלק מהפלאפונים עצמם יכולים לבצע תפקיד זהה.

הרעיון היה להיכנס לחבלית Data שלהם מבלי התחייבות, מכיוון שההתחייבות היא למעשה על המודם שהם נותנים ללקוח. פשוט ביקשתי להיכנס לחבילה מבלי לקחת את המודם והם נתנו לי להיכנס לחבילה ללא התחייבות. גלישה בלתי מוגבלת זה נוח לכל מיני מצבים מוזרים כמו אבטש"ים, אישפוזים וכדומה :)

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אתה מתאר לעצמך כלכך לא נכון

אני עובד על הכסף (ברוב הזמן קשה מאוד)

ואני מאוד נהנה לזרוק אותו ולבזבז אותו על שטויות שעושות לי טוב.

פורסם

ל- דנדן, יש לי חבילת Data בלתי מוגבלת של סלקום שכבר דוסקדה בפוסט הזה. פשוט ציינתי את העובדה שלא חייבים להשתמש במכשירים שחברות הסלולאר נותנות לנו, אלא חלק מהפלאפונים עצמם יכולים לבצע תפקיד זהה.

הרעיון היה להיכנס לחבלית Data שלהם מבלי התחייבות, מכיוון שההתחייבות היא למעשה על המודם שהם נותנים ללקוח. פשוט ביקשתי להיכנס לחבילה מבלי לקחת את המודם והם נתנו לי להיכנס לחבילה ללא התחייבות. גלישה בלתי מוגבלת זה נוח לכל מיני מצבים מוזרים כמו אבטש"ים, אישפוזים וכדומה :)

כמה עולה החבילה ללא המודם?

זה לא בדיוק גלישה בלתי מוגבלת כפי שדוסקס פה, אבל לגלישה רגילה זה מעולה :)

ואבירם, שוב פעם, כל האופציות האחרות שוות יותר מאשר פלאפון, אז למה לקחת את פלאפון???

פורסם
  • מחבר

למה ?

אני יגיד לך למה ;D

אנחנו מנוים ברשת פלאפון (כולנו)

ככה זה יצא ..

נכנסתי לחנות אמרתי לה שאני רוצה מודם

לקחה פרטים ביקשה אישור נתנה לי מודם ויצאתי

זה הייה ספונטני לחלוטין.....

30 שקל יותר

200 שקל פחות.....

אומנם מורגש...

(אבל אני לא יהיה מליונר מזה)

פורסם

30 שקל יותר

זה 540 שקל פחות...

דרך אגב, למי ששאל, המודם הזה לא נועד לגלישה בחו"ל, דבר ראשון הוא לא תומך בכל התדרים בחו"ל ולכן הגלישה בעייתית

אם הוא CDMA, אז רק בארה"ב הוא יוכל לגלוש

אם הוא GSM, אז ביותר מקומות, אבל עדיין לא בכל מקום.

החלק היותר בעייתי הוא המחיר, בחו"ל התעריפים על DATA נורא גבוהיים, ולא מומלצים לגלישה בלי סים מקומי.

פורסם
  • מחבר

קצת אבסורדי - אבל מעולם לא הייתי בחו''ל

שום כלום.

וביום שכף רגלי תדרך בלוסאנג'לס , הדבר האחרון שאני יעשה , זה לגלוש מהלפטופ :lol:

פורסם

תעזבו את הבחור - אתם כמו מהפרסומת של שקם אלקטריק שלכל אחד יש מה להגיד על הקנייה, וכל אחד יכול לקנות יותר טוב וביותר זול.

נכנסתי לחנות אמרתי לה שאני רוצה מודם

לקחה פרטים ביקשה אישור נתנה לי מודם ויצאתי

זה הייה ספונטני לחלוטין.....

30 שקל יותר

200 שקל פחות.....

אומנם מורגש...

(אבל אני לא יהיה מליונר מזה)

תהנה ותתחדש :)

פורסם

[/יש לי 6120C נוקיה אתה יודע אם זה יעבוד טוב כמודם? quote]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים