עבור לתוכן

בעיה| התוכנה לא מזהה את כל הרמקולים (עם רסיבר)

Featured Replies

פורסם

יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר..

ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) 3c65931d4e960b11.jpg

ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים)

ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים..

והשאר לא שומעים..

izzmy04n2qmn.jpg

e2mzzyymjwwj.jpg

והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים.

יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר..

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שמוזיקה שומעים בסטריאו (2 רמקולים).

דבר שני ברסיבר שלך אמורים להיות כמה כניסות אנלוגיות: רמקולים קדמיים, אחרויים, סנטר, סאב.

כדי לקבל צליל בכולם צריך לחבר כל אחד מהם, כבל נפרד (כמו בתמונה) לכל אחד.

בזמן שאתה שומע מוזיקה חוץ מהרמקולים הקדמיים לא אמורים לשמוע בשאר. הסאב יוצא פה מהכלל כי אפשר להפעיל אותו גם בזמן ששומעים מוזיקה. אך אישית לא הייתי ממליץ על זה. אבל זה כבר הטעם שלך.

במחשב אמורים להיות לך לפחות שלושה יציאות: קדמיים, אחוריים, סאב+סנטר. ואם הלוח אם שלך לא מיושן אתה יכול להגדיר כל יציאה איך שתרצה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל נתחיל בזה שמוזיקה שומעים בסטריאו (2 רמקולים).

דבר שני ברסיבר שלך אמורים להיות כמה כניסות אנלוגיות: רמקולים קדמיים, אחרויים, סנטר, סאב.

כדי לקבל צליל בכולם צריך לחבר כל אחד מהם, כבל נפרד (כמו בתמונה) לכל אחד.

בזמן שאתה שומע מוזיקה חוץ מהרמקולים הקדמיים לא אמורים לשמוע בשאר. הסאב יוצא פה מהכלל כי אפשר להפעיל אותו גם בזמן ששומעים מוזיקה. אך אישית לא הייתי ממליץ על זה. אבל זה כבר הטעם שלך.

במחשב אמורים להיות לך לפחות שלושה יציאות: קדמיים, אחוריים, סאב+סנטר. ואם הלוח אם שלך לא מיושן אתה יכול להגדיר כל יציאה איך שתרצה.

לא ממש הבנתי אותך.. אני אמור לקנות כבל אחר או מה?!

דרך אגב יש לי מחשב חדש עם 6 יציאות בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים