פורסם 2009 במרץ 716 שנים שלום אדונים נכבדים שכמותכם... רק רציתי לאחל חג שמח. וכשאני אומר חג שמח, כך יהיה... I'm a man of my word. תצפו להפתעה במהלך השבוע הזה! בעצם, אל תצפו לה... תופתעו! חה חה חה!
פורסם 2009 במרץ 716 שנים חג שמייח חבר'סובחייאת, תשקיעו במשלוחי מנות, זה באסה להשקיע ולקבל זין לפנים כל שנה מחדש
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר בדיוק. המטרה היא שכולנו נראה ככה בחג. לכל החבר'ה שמתחפשים- תעלו לכאן תמונות, תעשו שמח. אה וסוף סוף אפשר להשתמש בזה:
פורסם 2009 במרץ 716 שנים חג שמייח חבר'ס ובחייאת, תשקיעו במשלוחי מנות, זה באסה להשקיע ולקבל זין לפנים כל שנה מחדש אה, מניסיון קודם עדיף כבר להכין אחד לעצמך אבל אני נשאר בבית - הכי טוב ;D
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אה, מניסיון קודם עדיף כבר להכין אחד לעצמך אבל אני נשאר בבית - הכי טוב ;D מזכיר את מיסטר בין
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר בלי הרבה מילים, אני אתן לסרטון שצילמתי לדבר אליכם. במיוחד עבור אוהבי "האביר האפל", אבל לא רק: http://www.youtube.com/watch?v=_AJVvQagK8M&fmt=18
פורסם 2009 במרץ 816 שנים קודם כל אתה שרוט :nutty: :jump1:אבל זו המטרה של החג לכן אני מצדיעה לך , ואגב אחלה דיוק בתחפושת (מאיפה החליפה הנחמדה ?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.