עבור לתוכן

בעיה במחשב דל 6000!!

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג? :nixweiss:

פורסם

זה נראה שזה בגלל נורות שבמסך, וזה לרוב בגלל ה INVERTER שבמחשב.

צריך לחליף אינוורטר ואולי לוח אם.

פורסם

לפעמים סתם מגעים רופפים ואולי אתה יכול לפתוח ולסדר לבד, אבל מן הסתם עדיף שלא...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם מדיאטק היום ואני מחר נותן להם את המחשב שיבדקו.מי שדיברתי איתו אומר שצריך לבדוק אבל הוא די חושב שזה הINVERTER.בכל מקרה ניתן להם לבדוק ונקווה שזה לא יעלה הון.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה למקרה ואחליט שאני מתקן את המחשב (אני עדיין מחכה שיתקשרו אליי ממדיאטק ונשמע מה הבעיה עם המחשב)

האם ניתן לשים סלוט של 2G במחשב או שבגלל שיש שתי מקומות לזכרון צריך שני סלוטים של 1G? ואם כן איפה מוצאים באזור עכו נהריה חנות שמוכרת 1G DDR2 533MH?

פורסם

לפי הCHIPSET הוא תומך במקסימום 2GB, כלומר 1GB לכל ערוץ.

פורסם
  • מחבר

לצערי הודיעו לי היום שהלך היום המסך ותיקון עולה 1780 ש"ח מה שאומר שאני לא מתכוון להשקיע בנייד הזה מבאס נורא!! :-[

בכל מקרה נראה לי אני מוותר על נייד בכלל כי האשה לא מסכימה לקנות חדש,אני עדיין מנסה לשכנע אותה נראה מה יהיה!

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי שהמסך עצמו לא תקין לא הINVERTER וכמובן שבמחיר שהציעו לי מדובר במשהו יותר רציני מINVERTER.

פורסם

חפש הצעה לתיקון במקום אחר..........

לפי התאור שלך זה האינוורטר. לא הגיוני ששני המנורות CCFL הפסיקו ביחד

וגם אם כן מנורה כזה עולה 11 דולר.

כשמסך שחור, תנסה לראות (גם עם פנס) אם רואים את התמונה עליו. תנסה מכלהזויות

ואני חושב תראה תצוגה.

אינורטר ומנורות והאיך לתקן כאן

http://www.ccfldirect.com/2x33fuspccla.html

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שאני צריך לשלם על בדיקות גם כסף שדי מבוזבז.עכשיו למשל שילמתי 173 ש"ח על הבדיקה במעבדת דל.בעקרון יש עוד איזה טכנאי בקריות שאמר שבדיקה עולה 100 ש"ח השאלה האם באמת כדאי לשלם ושאני אקבל תשובה דומה לזו שקיבלתי והתיקון יעלה המון.האם יש מישהו שמכיר אנשי מקצוע בתחום הניידים באזור עכו נהריה או קריות? אם אני מוצא מישהו שלא לוקח טונה כסף אני הולך על זה.

פורסם

דעתי האישית היא שמחשב כזה מקומו בפח הזבל גם ככה, ובכל מקרה לא שווה לזרוק עליו כסף.

בסופו של דבר, כל טכנאי נורמלי, אלא אם הוא חבר שלך, ייקח כסף על בדיקה.

גם לא שווה לו להיכנס לפרטים של האם הבעיה היא באינוורטר או במנורות, אלא שווה לו לקנות מסך קומפלט, לעשות לעצמו חיים קלים ולחייב אותך על חלקים+עבודה, מה שמביא אותך ל-1500 שקלים וצפונה. סכום מגוחך לזרוק על מחשב שספק אם הוא שווה חצי מזה.

כבר אמר לך Ivan - אם מדובר באינוורטר - זה לא יקר ויחסית קל לתקן. החלפת מנורות CCFL זה גם תהליך די זול, אבל משמעותית מורכב יותר.

בא לך לנסות לבד ולקחת את הסיכון שתזרוק 200-300 שקלים לפח אם לא תצליח - בהצלחה. אבל אף טכנאי לא יתחיל להחליף לך מנורות CCFL בלי לקחת מה שאתה קורא לו "טונה כסף". כי זה תהליך עדין ומורכב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים