עבור לתוכן

AMD הלוח החדש SB800 מה אומרים המונחים הבאים

Featured Replies

פורסם

http://img.chw.net/sitio/breves/200807/1214953291_SB_800_features_Logo.jpg

מצורף תמונה של האלמנטים החדשים של לוחות AM3

1. use four 5GHz PCIe lanes instead of the four 2.5GHz PCIe lanes that can currently be found on AMD's

מה נותן 5 GHZ ?

2. SATA SPEED 6GB מה נותן ?

3. ועוד מונחים שרשומים שם ?

פורסם

1. העברת הנתונים בין המעבד לגשר הצפוני גדלה (HT)..כך גם קצב העברת המידע לכרטיס מהמסך..שכן נשארו אותם נתיבים (4 במספר) אך קצב/תדירות העברת המידע גדלה מ2.5GHZ ל5GHZ..

2. התקן שמדובר עליו הוא התקן העתידי אחרי ה SATA 2, יגיע הSATA 6Gb (הכפלת קצב העברת הנתונים)..

3.בגדול כל השאר לא הכי מעניין..שכן השינוים מינורים..

פורסם
  • מחבר
העברת הנתונים בין המעבד לגשר הצפוני גדלה (HT)..כך גם קצב העברת המידע לכרטיס מהמסך..שכן נשארו אותם נתיבים (4 במספר) אך קצב/תדירות העברת המידע גדלה מ2.5GHZ ל5GHZ

מה זה נותן?

ואיך אני יראה זאת ?

מה זה אומר בפועל ?

גם אני קראתי את באנגלית אבל לא ברור מה נותן ?

פורסם

כמו בכל דבר העברת יותר מידע בכל פרק זמן..יורת מידע עובר..ככה המערכת מבצעת את כל מה שתיתן לה יותר מהר.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

כמו בכל דבר העברת יותר מידע בכל פרק זמן..יורת מידע עובר..ככה המערכת מבצעת את כל מה שתיתן לה יותר מהר.. :smile1:

ברור שיותר מהר אבל

לא מובן האם 5GHZ מוסיף לאיכות התמונה ? ואיך , איך זה מתבטע ?

יודעים מתי המעבדים של AMD ל- AM3 יוצאים לעולם ? יום ?

פורסם

5GHZ מציין תדר..מה שאומר תדירות של קצב העברת מידע..רוצה לדעת יותר על איך הכל עובד וכו..תעיין ויקיפדיה..

לא היום אבל בקרוב מאוד..

פורסם
  • מחבר

5GHZ מציין תדר..מה שאומר תדירות של קצב העברת מידע..רוצה לדעת יותר על איך הכל עובד וכו..תעיין ויקיפדיה..

לא היום אבל בקרוב מאוד..

מצטער אלו לא תשובות

באם אני צריך לפנות לויקיפדיה

כדי לקבל תרגום למונחים שפורום מקצועי וספציפי לא יודע

המצב לא טוב , מה הטעם בפורום

פורסם

כמו שכולם אומרים - רק בנצ'מרקים יראו אם זה באמת מועיל.

מה שכן , זה בתיאוריה אומר שהעברת הנתונים אל הכרטיס זיכרון יוכפל ואף יותר - השאלה אם זה יקרה בפועל.

כמו שציינו פה שאין משמעות לזה שיש PCIE 2.0 , לא יודע עד כמה זה נכון , אבל לפי אנשים פה אין לזה אפקטיביות פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים