פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אבל לפעמים החיבור של השלושה פינים לא נכנס פיזית לחיבור של השני פינים { מודינג!}
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים לי יש את ה-Low Noice Power Supply. לפי התמונה צריך לעשות בשבילו פתח נוסף במארז, נכון ?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים לפי התמונה צריך לעשות בשבילו פתח נוסף במארז, נכון ?בתמונה אצל PCH נראה לי שהספק הפוך, זה אמור להיות מאוורר מעל המעבד שואב אוויר ומאוורר מקדימה {כמו כל הספקים} מוציא אוויר.נ.ב- תעבירו ל "ציוד הקפי"
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים לא צריך לעשות שום חור במארז... {ואף פעם לא ימכרו ספק שבשבילו צריך לעשות חור במארז - תחשבו קצת...}יש לו שני מאוררים... אחד כלפי חוץ מאחורה {כרגיל} ועוד אחד מעל המעבד.
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אני לא חושב שצריך במצב כלשהו מודינג בשביל שהשלוש פינים יתאים לשתיים.. זה לא נראה לי הגיוני, כי המידות של הפינים זה אמור להיות דבר קבוע..
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר אז מה בסוף אתם ממליצים? Generic 80mm Fan, או משהו איכותי כמו Thermaltake 80mm Smart Fan 2? שווה להשקיע עוד 50 ש"ח? אני לא רוצה לשמוע בכלל את הרעש של הספק, ולא רוצה בעיות.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אז מה בסוף אתם ממליצים? Generic 80mm Fan, או משהו איכותי כמו Thermaltake 80mm Smart Fan 2? שווה להשקיע עוד 50 ש"ח? אני לא רוצה לשמוע בכלל את הרעש של הספק, ולא רוצה בעיות.לול SmartFan2 לספק זה מוזר... (אבל אפשרי(נראה לי) לול)
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר אני פשוט לא ממש מבין בקירור... אתם יכולים לתת לי פשוט לינק למה שכדאי לי לקנות?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אם אתה לא רוצה להלחים או לחתוך חוטים, חפש מאוורר שרשום לידו שהוא מתחבר ע"י שני פינים.ד.א- אתה יכול לפתוח את הספק? אולי זה בכלל שלושה פינים ואז לא תהיה בעיה...
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים נכון, תפתח את הספק תגיד לנו כמה חורים יש בחיבור של המאוורר.בקשר לזה שהכניסה סוגרת על החיבור אז הוא יכול לקצץ את שתי הצ'ופצ'יקים שנכנסים לסגירה ואז זה יכנס טוב לא?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר בדקתי בקטלוג שקיבלתי עם הספק, וכתוב שיש שלושה פינים. אז יש איזה המלצה על מאוורר איכותי ולא רועש?דרך אגב, יש בספק שני מאווררים, האם אני צריך להחליף את שניהם כדי לקבל פחות רעש? או החלפת המאוורר שמוציא אוויר תספיק?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אמרת שיש לך את הדגם עם המאוורר היחיד, לא?בקשר למאוורר או שתשקיע וקח SF2 {לא ממש ממליץ} או על כל מאוורר שתמצא שיש לו חיבור שלושה פינים.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר לא אמרתי שיש לי עם המאוורר היחיד... כנראה שלשני הדגמים של הספקים יש שני מאווררים.ואיפה כתוב כמה פינים יש למאוורר? לא מצאתי :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.