עבור לתוכן

מי הגוף הממונה על מוניות השירות בארץ?

Featured Replies

פורסם

זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07: :s07:

פורסם

הגוף שכל שני וחמישי זורק רימונים וטילי לאו על אנשים אחרים :-X

פורסם

מה זאת אומרת מי הגוף האחראי?אתה לא יודע שמוניות עובדות כמו חאפרים?

בעיקרון,מי שאמור להיות אחראי זה קודם כל משרד התחבורה,ואחרי זה עיריית חולון

אם אתה רוצה לשנות משהו למרות שנדיר שהשינוי יבוצע,תרים מכתב לעיריית חולון ותראה מה אפשר לעשות

פורסם
  • מחבר

מכתב אחד לא יעזור.

אני ינסה לארגן כמה אנשים ופשוט להפציץ את הפקס שלהם, ותיבת הדואר.

בצבא זה עזר ::)

פורסם

חח כן ממש מוזר...פשוט הוציאו תמסילות לחלונות והחלון היחידי שנפתח הוא של נהג המונית וכל המונית ממש חנוקה....

פורסם

שלח להם פקס שרשרת.

חבר כמה ניירות עם נייר דבק ותשלח

הם כבר יבינו את המסר ;D

פורסם

אין דבר כזה "גוף הממונה על מוניות השירות", אלה חברות פרטיות בדיוק כמו תחנת מוניות רגילה.

פורסם

אם אתה רוצה לשנות את המצב

פנה לראש העיר . (לא ניראה לי שוא יתחיס בכלל )

פורסם

^^ הצעת החוק הזאת (שאני דיי בטוח שנשארה רק בגדר הצעה) בסך כל מדברת על סוג של "ועד עובדים" שידאג לנהגי המוניות...

אף אחד לא יכול להכריח מישהו לפתוח תחנת מוניות.. :nixweiss:

פורסם

חח כן ממש מוזר...פשוט הוציאו תמסילות לחלונות והחלון היחידי שנפתח הוא של נהג המונית וכל המונית ממש חנוקה....

חולון, לא חלון

פורסם

להכריח , סיכוי סביר שלא , כלומר לא ניראה לישאפשר , למרות שאני חושב שעם חברת האוטובוסים היה צורך לחייב אותם לעשות מסלולים שלא משתלמים להם כלכלית ( כחלק מחבילה של קווים )

מוניות הן אכן גוף פרטי , התכוונתי שאם יש גוף / איגוד שאפשר לפנות אליו כדי לעודד אותם שיאפשרו קווי שירות .

פורסם

לא מבין מה ההיגיון לתת לגיטימציה לגנבים :nixweiss:

ללא חוש קל שבקלים ליחסי אנוש (זו פריבילגיה אצלם להתנהג כמו בני אדם)

ללא מודעות בסיסית לחשיבות חוקי התנועה.

עישון ברכב...(הם פשוט לא מוכנים להבין שלא צריך להעיר להם על הסיגריה, אידיוטים, הם לא אמורים להדליק אותה מלכתחילה.

ובזה שהם מוציאים את היד מהחלון הם חושבים שהם פתרו את הבעיה. הם לא מבינים שהעשן נכנס חזרה? דפוקים.)

מזגן - אין לו פדלים (חוסר מודעות), בסך הכל כפתור. ואני משלם על זה אז למה לא להדליק, לעזאזל.

אם המונית לא מלאה אז זה נותן להם את הלגיטימציה להתחיל לעשות חניות ביניים של 5 דקות כל 3 ק"מ "אולי" יהיה איזה נוסע.

מתי יבינו שאני עליתי כי אני ממהר ולא בגלל אהבה או הנאה לשבת איתם במונית.

אז בקיצור, סע באוטובוס.

פורסם

אוטובוסים לא עובדים בשישיבת , ויש כמה קוים בחולון שמפסיקים לעבוד ב9 בערב , כאילו שכל העיר בעוצר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים