עבור לתוכן

בעיות בחדר צריך מסך חדש תקציב 1500 אפשרות לחריג

Featured Replies

פורסם

שבת שלום...

אז ככה עושים שיפוץ כללי..החלפתי את המיטה ל מיטה וחצי מהדגם הגדול ככה שמעט ונגמר לי המקום בחדר

יש לי מסך 17 דק של המחשב שעובד ברזולציות 1280X1024 למשחקים ולמחשב בכללי

ועוד טלוויזיה רקובה 21 לפני 20 שנה שברצוני להעיף.

אז ככה צריך המלצה למסך רחב חשבתי על 22-24

שיהיה למשחקים סרטים ואולי אני אוכל לחבר אליו גם את הממיר?!?!?!

הכרטיס מסך שלי ז 9600GT ששורד ברזולוציה של ה 17

לא יודע מה קורה עם מסך רחב אין לי נסיון

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שבתקציב כזה האופציה הכי טובה שלך היא לרכוש מכשיר TV Box יחד עם מסך מחשב "22/"24. מכשיר מומלץ הוא ה-Compro V300, יחד עם מסך כגון ה-Samsung 2443BW.

פורסם

אם המסך הופך להיות גם טלויזיה, עדיף שיהיו לו זויות צפיה כמו של טלויזיה...

עדיף להגדיל מעט את התקציב בשביל ה2209WA והTV BOX.

MCFLY, למה אתה ממליץ על הTV BOX הזה?

תפרט קצת :)

פורסם
  • מחבר

מבאס 400 שקל על קופסא שיש לי טלוויזיה בסלון.. כל הקטע גם שאין לי כבלים או yes אבא שלי שם לווין שקולט ערוץ ערוץ2 ו 10

את רוב הסדרות שלי אני במילא מוריד מהאינטרנט.... :hat:

אז ככה שאפשר להשקיע את הכסף במסך עצמו נראלי עדיף למרות שאני רואה בעייה עם הכרטיס מסך ומשחקים..

פורסם

אם אני שורד עם 8600GT של מחשב נייד על 2209WA (רזולוציה 1680/1050) אין סיבה שהכרטיס שלך לא ישרוד את זה בצורה טובה יותר אפילו.

משחקים על מסך FHD, לא יודע עד כמה ירוצו חלק אצלך.

פורסם
  • מחבר

רק משחקים מעניינים אותי חח...

אה ויש בעיות תקציב עד 1500... ואם אפשר מהחנות FOXPC יש לי איתם נסיון טוב והמחירים שלהם בין השפויים בצפון

פורסם

אז תעדכן את הPOST הראשון, ואת הכותרת...

פורסם
  • מחבר

הלכתי קצת לברר היום.. עברתי ב2-3 חנויות

היה אחד מצחיק ששכנע אותי לקנות 22 כי 24 זה גדול מידי :bash: נראלי סתם בגלל שלא היה לו במלאי..

בקיצור חפשתי את הדגם 2443BW או משזה ולא היה פשוט

כולם הציעו לי את ה T240...

פורסם

לפי מה שהבנתי מהT220, הסטנד שלו פשוט ביותר, סך הכל TILT, כלומר לא תוכל לסובב אותו בלי להזיז את הכל וכו'. (אם אני טועה, תקנו אותי)

אני מבין שירדת מהרעיון של מסך מחשב/טלויזיה ביחד

פורסם
  • מחבר

לא ירדתי מצאתי תחליף מאוד נוח.. צפיה ישירה מהאינטרנט בשידור חיי כלומר: אתמול ראיתי הישרדות בדילאי של 5 דקות ממה ששידרו בטלוויזיה

וככה גם אפשרי בערוץ 22 זאת אומרת שדי הסתדרתי שוב פעם אין לי כבלים או YES..

אז T240 או לא ? ראיתי אותו בעניים וכן צריך לסובב את כולו אבל זה בסדר

פורסם

מאחר שאני לא יודע איך החדר שלך בנוי, אז אני לא יכול לתת לך תגובה ריאלית מאוד

אבל אתן לך את המצב שלי.

אני משכיר דירה בב"ש בגלל הלימודים, ואין לי טלויזיה בחדר.

בשביל לראות סרטים/סדרות, יש דרכים אחרות, ומאחר שאני אוהב לראות סרטים וסדרות לפני השינה, אני רואה הרבה מהמיטה.

המיטה בגובה נמוך יותר משולחן שעליו המסך נמצא.

מניסיון עבר שהיה לי עם פאנל TN של השותף שלי (גם מעמד רק עם TILT) לא היה ניתן לצפות בכלל מהמיטה אלא אם כן הייתי שם דברים מתחת למעמד בשביל לתת לו זווית מתאימה (דבר שמסוכן למסך כי הוא יכול ליפול)

עם הTN שיש לי בלפטופ שלי שהוא רק 15.4 (ובגלל זה לקחתי את של השותף) אז היה יותר קל לתת זויות לכיוון המיטה, אף זה משהו שתמיד צריך לעשות לפני שהולכים למיטה וזה לא הכי נוח.

בגלל זה בחרתי פאנל שאינו TN, וככה לא משנה אם אני על המיטה או מול המסך, אני יכול לצפות בכל מה שבא לי ולהנות...

וזו הסיבה שאני אישית קניתי לא פאנל TN, ואת מה שסיפרתי פה סיפרתי כבר מספיק פעמים בפורום.

עכשיו רק תחשוב לעצמך, שאם אתה היית רגיל לראות טלויזיה מכל מקום בחדר, כי טלויזיה אפשרה את זה, פאנל TN לא יוכל לתת לך את זה.

במיוחד לא TN עם ארגונומיה דפוקה ובסיסית.

פורסם

דבר ראשון, קח את הDELL 2209WA

http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DEWA&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32

אתה לא תצטער על כך.

יש לו פאנל IPS המאפשר זווית צפייה רחבות, ותמונה חדה ואיכותית.

אם הרזולוציה שלו מטרידה אותך, טוב נו בעצם לי יש 2 9600GT על 1200X1600 וזה לא כלכך קל להריץ משחקים אז.....

בכל מקרה לדעתי יש לך גם את ה971P, שהוא מסך 19 אינצ' עם פאנל S-PVA, אומנם פחות טוב למשחקים (למרות שיש לי אותו בבית והוא מעולה לכך) אבל עדיין שומר על איכות גבוהה, ובשל הרזולוציה שלו ה9600GT יסתדר ללא בעיות

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017

תוסיף להם איזה TV BOX זול כלשהו וסגרת את הסיפור. :)

פורסם

אור, אתה בכלל מסתכל בפורום הזה לפני שאתה מגיב?

לקנות כרגע את המסך הזה מNEXTOP זה הדבר האחרון שכדאי לעשות.

הגבתי על אותה המלצה גם כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397851.msg3414259#msg3414259

ושם יש קישור שמפרט עוד יותר.

ודרך אגב, אור, אני משתמש ב8600GT של מחשב נייד על המסך הזה, ואין לי שום בעיה עם הרזולוציה הגבוהה...

פורסם
  • מחבר

אממ אני עם מסך דק דיי רקוב של LG דגם לפני 3 שנים ולא היו לי בעיות עם הזוויות צפיה כי גם ככה המיטה החדשה נורא נמוכה אז המסך גם ככה יותר גבוהה..

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר שלא בסדר...

מסך גבוה לעומת מיטה נמוכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים