עבור לתוכן

Full HD מקרטע עם Q6600

Featured Replies

פורסם

^

אני נאלץ לחלוק עלייך, לחבר שלי יש לוח G31 עם הכרטיס מסך שציינת ,3GB זיכרון, ומעבד E5200 והוא מריץ את זה בצורה בכלל לא מושלמת, יש קרטועים פה ושם, לא נראה לי שיש לו בעייה של קידוד או משהו ,המחשב שלו חדש ,בן שבועיים וחצי ,עם אותה מערכת כמו שלי ,אותם המקודדים. אבל כלום. אני מאמין שזה הכרטיס מסך.

פורסם

אם אתה רוצה לנסות המקודד הכי מהיר לסרטים באיכות גבוהה (MKV) זה COVEAVC.

למי שיש מעבד חלש עם כרטיס גראפי חדש יחסית של NVIDIA אפשר גם לכוון לו להשתמש בכרטיס גראפי במקום במעבד (רק בגרסת הPRO).

פורסם

מה גם שאני תקוע על גרסא 2.32 של BS כי כל גרסא חדשה יותר מתחילה להקפיץ לי error על כל דבר קטן, בין אם זה לעבור למסך מלא, pause או שאני מנסה לסגור אותו.

פורסם

אם אתה רוצה לנסות המקודד הכי מהיר לסרטים באיכות גבוהה (MKV) זה COVEAVC.

למי שיש מעבד חלש עם כרטיס גראפי חדש יחסית של NVIDIA אפשר גם לכוון לו להשתמש בכרטיס גראפי במקום במעבד (רק בגרסת הPRO).

זה מעניין מאוד, אני אשמח אם תתן לי איזה מדריך לכוון את זה כך שישתמש במעבד בלבד, וגם קישור להורדה, יש לי עוד כמה חברים שעשו צעד לא ממש נכון כמו לקנות איזה 9800GT או 4850 על מעבד חד ליבתי, תודה מראש, אני אשמח אותם.

פורסם

בעלי כרטיסי ATI יכולים להשתמש בDXVA. באופן עקרוני זה מתאים רק לסרטים שקודדו בצורה זו אבל 95% מהסרטים ברשת מקודדים

כך. MPC (בעזרת הcodec הפנימי שלו) משתמש בתכונה זו (זו הסיבה שעברתי לMPC).

פורסם
  • מחבר

מיואש מהעניין, MPC וBS לא עזרו לי. כנראה שבאמת יש לי ערבוביה של מקודדים שאני לא מצליח להשתלט עליה, מחקתי כל מה שיש לי, כנראה שיש את האלה החבויים תמיד.

פורסם

נסה להסיר את הדריוור של הכרטיס גראפי ואז לנקות (בSAFE MODE) את כל השאריות קבצים שקשורים לזה עם תוכנה שנקראת DRIVERCLEANER.

אחרי זה כמובן תתקין את הדריוור הכי חדש של NVIDIA.

יכול להיות שזה מה שיסדר לך את הבעיה.

פורסם

^

אני נאלץ לחלוק עלייך, לחבר שלי יש לוח G31 עם הכרטיס מסך שציינת ,3GB זיכרון, ומעבד E5200 והוא מריץ את זה בצורה בכלל לא מושלמת, יש קרטועים פה ושם, לא נראה לי שיש לו בעייה של קידוד או משהו ,המחשב שלו חדש ,בן שבועיים וחצי ,עם אותה מערכת כמו שלי ,אותם המקודדים. אבל כלום. אני מאמין שזה הכרטיס מסך.

לי יש G31M-S2C עם המובנה GMA3100 של אינטל, 2GB זיכרון 800Mhz הכי זולים שמצאתי ומעבד E5200.

תוכן 1080p בביטרייט גבוה רץ חלק- אפילו כשמקפצים קדימה בזמן עם כפתורי החיצים, הכל מגיב במהירות.

אם יש לך בעיה ומישהו עם אותם חלקים (מעט פחות טובים) אומר שאין לו בעיה - אז הבעיה היא אצלך והיא אינה חומרתית.

הכרטיס מסך בסדר גמור ואין שום צורך בהאצה של כרטיס מסך שכן ה-GMA3100 גם ככה לא יעבוד עם ה-CoreAVC ב-Cuda Acceleration. בסה"כ התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר שמצאתי לכרטיס המסך המובנה של אינטל ולאחר מכן התקנתי K-Lite בגרסת Mega (הכי חדשה)... וזה הכל. הכל רץ חלק בידיוק כמו במערכת שלי (Q6600, 8800GT)

פורסם

NIKE אני לא חולק על מה שאתה אומר, אבל כדאי לציין דבר אחד.

הCOREAVC הוא הCODEC היעיל ביותר בניצול CPU גם ללא שימוש בCUDA (לפחות זה מה שהם טוענים).

מבדיקה מהירה שעשיתי אצלי זה באמת נראה יותר קליל אבל יש לו כמה חסרונות קטנים כמו קוביות לכמה שניות אחרי SEEKING,

והבהובים ירוקים לרגע אחד כשתוכנות מעלות סרט לראשונה והCOREAVC עובד עם CUDA.

למי שצריך את המהירות של הCOREAVC זה כמובן עניין שולי.

מי שיש לו מעבד סביר שלא יטרח עם זה, זה לא יתן לו כלום.

פורסם

לי יש G31M-S2C עם המובנה GMA3100 של אינטל, 2GB זיכרון 800Mhz הכי זולים שמצאתי ומעבד E5200.

תוכן 1080p בביטרייט גבוה רץ חלק- אפילו כשמקפצים קדימה בזמן עם כפתורי החיצים, הכל מגיב במהירות.

אם יש לך בעיה ומישהו עם אותם חלקים (מעט פחות טובים) אומר שאין לו בעיה - אז הבעיה היא אצלך והיא אינה חומרתית.

הכרטיס מסך בסדר גמור ואין שום צורך בהאצה של כרטיס מסך שכן ה-GMA3100 גם ככה לא יעבוד עם ה-CoreAVC ב-Cuda Acceleration. בסה"כ התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר שמצאתי לכרטיס המסך המובנה של אינטל ולאחר מכן התקנתי K-Lite בגרסת Mega (הכי חדשה)... וזה הכל. הכל רץ חלק בידיוק כמו במערכת שלי (Q6600, 8800GT)

:) ,תודה על ההסבר המפורט, אני לא יוצא בהכרזות כאלה או אחרות, אני פה בכדי ללמוד ולהעשיר את הידע, וד"א ,זה לא המחשב שלי, אצלי הכל פיקס,

שלא תבין לא נכון, אני הצגתי מצב נתון ,זה הכל,

פורסם
  • מחבר

עדכון מצב:

חייב להודות שקובצי הבדיקה שקבצי הבדיקה שהשתמשתי בהם עד כה הם של "סין הפראית" באיכות 1080P Bluray. לא חשדתי בהם, אבל פתאום נזכרתי בסאמפלים של מייקרוסופט -

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

והכל עובד חלק, אני מקווה שכאשר אשיג תכני 1080 מלבד סין הפראית תהיה לי פרספקטיבה על מה לא בסדר. יכול להיות שמשהו בקידוד של "סין הפראית" דפוק?

פורסם

זה מעניין מאוד, אני אשמח אם תתן לי איזה מדריך לכוון את זה כך שישתמש במעבד בלבד, וגם קישור להורדה, יש לי עוד כמה חברים שעשו צעד לא ממש נכון כמו לקנות איזה 9800GT או 4850 על מעבד חד ליבתי, תודה מראש, אני אשמח אותם.

אולי זה יעזור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=394760.0

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער להקפיץ, אך יש לי מושג חדש על הבעיה שלי.

בוודאות הבעיה היא בסנכרון האודיו והוידאו.

יש באפשרויות של ה mega codec pack את האפשרות reset to recommended settings

שאין לי מושג מה זה עשה, אבל זה השתיק את האודיו. כרגע הוידאו רץ חלק עם כל 1080P.

איך אני מסדר את הסנכרון בהגדרות של החבילה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 20:06:32

הסתדרתי, הבעיה נפתרה ;D

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים