עבור לתוכן

Dealextreme VS. eBay

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה.

יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו.

נכון לעכשיו, המצב מ DX:

יום ביצוע ההזמנה:

Date: 2/25/2009 2:20:13 PM

היום ה 06/03

Status: Packaging

כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme

איביי:

יום ביצוע ההזמנה:

Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM

מצב ההזמנה:

Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM

Order Status: Shipped

מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח.

מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע?

קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך... מהר יותר.

פורסם

אתה יודע שאיביי זה לא חנות, אלא מתווך וכנראה שנפלת במקרה על מישהו מהיר?

פורסם

קצת קשה לשפוט את DX בתקופה הזאת, היה לא מזמן את ראש השנה הסיני, וזאת הסיבה, היה המון בלאגן ויש המון חבילות והמון בקשות שלא נענות, בזמנים רגילים הם הרבה יותר מהירים.

אני אישית הזמנתי ב25/1/2009 בדיוק 3 מוצרים, עד עכשיו קיבלתי 2 מהם וה3 מסתבר שפתאום הוא OUT OF STOCK אז או לחכות או לקחת אחד אחר אז לקחתי אחד אחר (מה שכתבתי להם לפני שבוע) ועד עכשיו הוא בPackaging via air mail.

נכון ממש מעצבן, אבל אין מה לעשות זאת תקופה מגעילה, תסתכל בפורומים שלהם, יש שם אנשים שכבר 3 חודשים מחכים.

לעומת זאת בFocalprice.com אין שום ראש שנה והכל בסדר, אתה יכול להזמין משם אני קיבלתי את מבוקשי תוך שבוע ויומיים

פורסם
  • מחבר

"זמנים רגילים"? קראתי את כל ה FAQ והמידע באתר שלהם, הם ממליצים להימנע מלהזמין בין ה 15 לדצמבר ל 1 בפברואר. ה 25 לפברואר זה כבר הרבה אחרי העומס של ראש השנה הסיני וכל העסק הזה.

ראיתי שם משהו שרציתי כבר לפני חודש, בדיוק מהסיבה הזו נמנעתי מלהזמין (והזמנתי מאיביי)

אתה יודע שאיביי זה לא חנות, אלא מתווך וכנראה שנפלת במקרה על מישהו מהיר?

עשיתי מאיביי כבר מעל 40 רכישות על החשבון שלי, ועוד מספר לא מבוטל בחשבונות אחרים, אני קונה ותיק מאוד שם, ומודע היטב לעובדה שזו לא חנות.

הזמן הכי ארוך שלקח למישהו לשלוח לי משהו היה 3 ימים.

זה כבר הרבה מעבר ל "מקרה בודד", ולא הייתי מציין את זה בכלל אם זה היה מקרה בודד. במקרה יצא לי לרכוש משהו מפה ומשהו משם במקביל, אז אם כבר....

פורסם

אמנם החג עבר מזמן, אבל מזמינים משם מכל העולם, שלושה ימים הם סגרו, שלושה חודשים הם נסחבים עם זה

פורסם

הבדיקה שלך מתחשבת רק בזמני המשלוח. לא נבון.

אמת - Dealextreme לפעמים איטיים מאד. מכל מיני סיבות.

אבל לעומת כל החנויות בeBay יש לך כתובת. יש להם שירות לקוחות טלפוני/במייל/אתר, כל בעיה בהזמנה מטפלים בך וניתן לשנות הזמנה מהמבחר הענק באם יש בעיות מלאי או לחלופין לקבל זיכוי לחשבון הPayPal.

אין את התנאים הללו בחאעפרים שמוכרים בeBay ובטח לא את המחירים (וכן... תמיד אפשר למצוא זול יותר).

פורסם

איזה השוואה דבילית (לפחות תכניס גם אמינות , יחס נוחות קניה ועוד כל מני שטויות )

מלבד הגעת המשלוח.......

אם יש משהו שיש באיביי ואין בדילאקסטרים , אני יקנה מאיביי

\ואם ההפך , אז אני יקנה מדיל אקסטרים

ומאחר וזה לא אותו אתר שבעצמו עושה את המשלוח ע''י חברה שלו

אין מה להשוות בנייהם...

מי שמוכר את מה שצריך אני יקנה .

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהבנת הנקרא זה מצרך שלא בנמצא אצל חלק מאיתנו (אני מסתכל עליך, אבירם20)

"הגעת המשלוח"?

השוויתי את הזמן מרגע הזמנתי עד שההזמנה שלי נשלחה. אני לא מצפה שזמן הגעת המשלוח אלי יהיה באחריות השולח, זה באחריות חברת המשלוחים, ואת זה אני לא משווה. אבל הזמן מרגע ההזמנה עד שהיא יוצאת לכיוון שלי- זה בהחלט באחריות המקום ממנו נעשית הרכישה.

אני לא משווה אמינות ויחס כי זו הרכישה הראשונה שלי מ DX. אני לא יודע שום דבר לגבי האמינות או היחס שלהם, עוד לא יצא לי לנסות אותם, ואני מקווה מאוד שלא יצא לי לנסות. כרגע אני מתייחס לטיפול בהזמנה סטנדרטית.

לגבי נוחות- מרגע שיש לך Paypal, בשני המקומות זה זהה: אתה לוחץ "קנה", עובר לדף תשלום, ופיניטו.

Runny- יצא לך פעם לקנות באיביי?

אם כן, אתה בטח יודע שיש להם שירות לקוחות (גם בטלפון וגם זמין בצ'אט אונליין 24 שעות), ושאם אתה קונה ממכירה שנרשמה עם פאיפאל יש ביטוח של עד 2000 דולר.

את הביטוח נאלצתי להפעיל פעם אחת, וקיבלתי כל אגורה חזרה (כולל זיכוי על המשלוח, שכן המוצר לא הגיע אלי בכלל) ישירות לכרטיס האשראי, כדי לחסוך לי את העמלה שפאיפאל לוקחים במשיכה מחשבון הפאיפאל לחשבון בנק ישראלי.

לגבי מחירים-

כמה שלא תבדוק ותחפש, eBay זה המקום הכי זול בעולם, נקודה. הכל תלוי בכמה זמן אתה משקיע בחיפוש.

פורסם

מבוטל :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין, אתם אוהבים להמציא דברים? ???

ההזמנה מ DX נעשתה ביום רביעי, וההזמנה מאיביי בדיוק שבוע אחרי- ביום רביעי גם כן.

פורסם

קבל ביטול על ההודעה הקודמת.

משום מה ראיתי שההזמנה בוצעה היום :|

תראה, בסופו של דבר אין חנות אינטרנטית מושלמת.

קונים את מה שקונים, מהחנות הזולה ביותר (כולל דמי משלוח).

ואז רק מחכים.

אם זמן זה פקטור, אז אני בטוח שגם EBAY לא בהכרח עומדת בדרישה.

פורסם

ומנגד למה שאת מראה כאן, קניתי לפני כשנה מוצר מ- DX והוא הגיע אליי תשעה ימים אחרי שההזמה אושרה .

פורסם

אני הזמנתי גימפאד ב-10 דולר מדיל אקטסרים וקיבלתי אותו אחרי חודש וחצי!

:-\

פורסם

ואו התחלתם להדאיג אותי פה עם דיל אקסטרים.

ביום שני (23 לפברואר) ביצעתי הזמנה של כמה מוצרים בסך 43$.

חבר שלי שביצע את ההזמנה קיבל SMS עם ספרות (הוא טוען ששני שורות מספרים.אחד ארוך ואחד קצר) הוא לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה.

מה זה אומר? שקיבלו את ההמזנה והיא במשלוח כבר? והמספרים זה כדי לבדוק את מצב ההזמנה?

פורסם
  • מחבר

קראת בכלל את ה FAQ או משהו, או טרחת לברר לגבי תהליך ההזמנה לפני שהזמנת?

יש באתר שלהם סטטוס של ההזמנה שלך שמתעדכן בזמן אמת. תיכנס ותסתכל, לוקח בדיוק 10 שניות.

ומנגד למה שאת מראה כאן, קניתי לפני כשנה מוצר מ- DX והוא הגיע אליי תשעה ימים אחרי שההזמה אושרה .

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים