עבור לתוכן

אני רוצה לקנות זכרונות חדשים (DDR2) למחשב עד 400 ש"ח - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא:

p5b deluxe

פרטים על הלוח:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1

מעבד e6400

כ.מ. : sapphire 1950gt 256mb

אני כבר לא זוכר ממש, אבל זה לא כזה משנה

הזיכרון שיש לי עכשיו הוא 1 ג'יגה מהירות 677

אני רוצה 4 ג'יגה לא משנה לי איזה חברה.. לא יקר מידי, ולא יהיה OC.

אני קונה אותו בשביל שמשחקים ירוצו טוב יותר, וגם סתם בשביל עבודה שוטפת מהירה יותר ונוחה יותר.

הזיכרונות הישנים יעברו לאחותי... כך שלא תיהיה הגבלה בגללם

תודה :)

פורסם

^ מה שהוא אמר אם בא לך לזרוק 80 שקלים על כלום.

קח שניים כאלו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716991

או כל סטיק 2GB באיזור המחיר הזה או קיט 4GB כלשהו ב-250 שקלים

נ.ב. במערכת הפעלה XP לא תרגיש הבדל גדול בין 2GB ל-4GB, לכן 2GB הוא הנפח המומלץ.

נ.ב.2- קרא בסטיקי על 4GB זיכרון ומערכות הפעלה 32bit (רובן).

פורסם

בהנחה (כמעט וודאית) שמתישהו כן יעשה OC וגם אם לא ..

אני חושב שכההצעה הראשונה היא הכדאית ביותר , הזיכרון איכותי יותר , ובא עם גוף קירור.

וגם כי מסתובבים בארץ לא מעט זיופים של קינגסטון (הייתי עד לכמה כבר )

פורסם

מחיר נחמד ל-1066, אבל זה לא יתן לו שום תוספת ביצועים.

אבירם - הזיכרון לא איכותי יותר. זיכרונות לא נמדדים לפי האיכות שלהם, הם נמדדים לפי ביצועים ולפי האם הם עובדים ומתפקדים כמו שצריך. הזיכרונות של קינגסטון הם בסדר גמור וכפי שאמרתי יש חלופות במחירים ז-ה-י-ם. לגבי קירור - אם לדעת היצרנית הזיכרון שלה לא צריך קירור, אז הוא לא צריך קירור.

לסיכום - קח 4GB בקיט או בבודדים עד מחיר של 250-260 שקלים, מעבר לכך אתה סתם זורק כסף לפח.. אבל אם אתה מתעקש אז תהנה. (אני מקווה שאם פותח הת'רד מתעקש בכל זאת לבזבז יותר אז זה לפחות יהיה מהסיבות הנכונות כמו "בא לי" [שכן אין סיבה נכונה] ולא מסיבה כמו "בגלל מה ש-AVIRAM20 אמר"- כי זה פשוט לא נכון.)

פורסם

אז אין הבדל גדול גם ב667 , למה שלא יקח 667 ?

יצא יותר זול ..... וזל , וזול , וזול....

וכבר נאמר פה ע''י אחד המודרייטורים באתר שעל רכיבים זולים משלמים ביוקר....

לא כולם מחפשים זול ופשוט , לפעמים גם יש כאלה שרוצים איכותי וטוב , גם אם הפרש המירים הוא גדול במקצת

(משלמים על האיכות) ולא על ''סתם''

פורסם

המלצתי עליהם כי הם זולים יחסית וטובים מאד ל - OC.

אני לא מבין למה מישהו קנה P5B DELUXE ולא מתכוון לעשות OC :s07: (היה קונה את ה - GB 965P S3 אם כבר)

פורסם

גם אני חושב ככה. :)

ההצעה שלך היא טובה , וגם ההצעה לפני טובה. (תלוי מה רשמת הOX שיעשה , עדיפות לשלך כי הם 1066)

הבעיה היא שדניאל חושב זול , זול , זול..

ולפי ההצעה של דניאל גם 667 יתאים . כי הרי אין הבדל גדול בין 667 ו800 ומ800 ל1066

מה שיוצא בסופו של דבר זה שההצעה שלך לזכרונות הם מהירים כמעט פי 2

(כי פותח התראד אמר שלא יהיה OX , וקשה לי להאמין שלא יהיה מתישהו)

פורסם

אבירם אתה ממש נסחף.

אין כאן שום בעיה. אני לא חושב על זול יותר אלא על משתלם יותר- אם רכיב לא מספק ביצועים גבוהים יותר והוא לא איכותי יותר והוא לא יותר שום דבר מלבד מספרים על הנייר, אין שום סיבה להשקיע עוד כסף, ולכן קראתי לזה לזרוק כסף לפח.

ורק בשביל הרקורד- אין הבדל מחיר גדול בין 800 ל-667.

ובשביל אוברקלוק לאו דווקא ישנה עדיפות לזיכרונות מהירים יותר, יש עדיפות כזו במקרה וצריכים את הבאסים הגבוהים הללו. ואם הוא לא מתכנן עכשיו אלא רק בעתיד אז אני בספק אם בעתיד הוא ישקיע בקירור רציני שידרוש באסים כ"כ גבוהים.

פורסם

טוב , ניתנו פה עצות של חיסכון ולא , של זכרונות טובים לOC וכאלה שלא ..

שפותח התראד יחליט מה הוא רוצה לחסוך/OC או לא .... ;D

פורסם

לפני שנה קניתי את הזכרונות של קינגסטון (מה שהציעו לך) , היום כמו שנאמר אני משלם על זה ביוקר ... הזמנתי זכרונות חדשים ב 400 שקל .

אבל זה בגלל שהם מגבילים אותי ב OC , סה"כ הם בסדר גמור ואמינים.

עצה שלי , תעשה אחד ועוד אחד... סוף שנה ווינדוס 7 , אני הייתי הולך על 4GB.

אם אתה מעוניין ב OC תלך על הMushkin שהציעו פה.

אם לא , הקינגסטון יספיקו .

פורסם

400 מגהרץ (ואל תשכח שגם הזיכרון הגרוע ביותר יכול לתת יותר, השאלה היא כמה) FSB זה אחלה בשביל E6400 ואם הוא יעשה אוברקלוק בעתיד, אפילו עם קירור אוויר הכי טוב שיהיה.. הוא גם ככה יוגבל ב-400 או קצת יותר. נניח שהזיכרון יתן לו 420, והוא יוגבל ב440 - עוד 100-200 מגהרצים לא יעשו את ההבדל בעתיד הרחוק. כפי שהוא ציין, לא יהיה אוברקלוק.

חתיכת דיון מיותר שבו כולם מפקפקים במילים של פותח הדיון, אם הוא היה רוצה או שוקל OC אז הוא היה מציין.

וגם אם הוא כן מתכנן אוברקלוק, זה לא אומר אוטומטית שהוא צריך יותר מזיכרון פשוט.

ob, אני לא המלצתי לך על הזיכרונות הללו אבל אם לא ציינת בהתחלה שאתה מעוניין לעשות אוברקלוק או שוקל לעשות אחד, ואם כן עד לאיזו רמה.. אז זה באשמתך ולא באשמת אלו שעזרו לך באותה תקופה.

פורסם

אם אני לא טועה ה-P5B תומך רק עד 800MHZ

קח זכרונות רגילים של G/Skill שני סטיקים של 2GB 800MHZ CL4

פורסם
ob, אני לא המלצתי לך על הזיכרונות הללו אבל אם לא ציינת בהתחלה שאתה מעוניין לעשות אוברקלוק או שוקל לעשות אחד, ואם כן עד לאיזו רמה.. אז זה באשמתך ולא באשמת אלו שעזרו לך באותה תקופה.

חלילה , אני לא רואה אצבע מאשימה איפשהו ??? ... בכלל לא חשבתי על אוברקלוק באותה תקופה . ובגלל זה אני אומר לו שכדאי לו לשקול טיפים מאנשים שעשו טעויות . כי "... חוקים נכתבו בדם !..." ;D (ומחר אני גוזר ת'חוגר).

400 מגהרץ (ואל תשכח שגם הזיכרון הגרוע ביותר יכול לתת יותר, השאלה היא כמה) FSB זה אחלה בשביל E6400 ואם הוא יעשה אוברקלוק בעתיד, אפילו עם קירור אוויר הכי טוב שיהיה.. הוא גם ככה יוגבל ב-400 או קצת יותר. נניח שהזיכרון יתן לו 420, והוא יוגבל ב440 - עוד 100-200 מגהרצים לא יעשו את ההבדל בעתיד הרחוק. כפי שהוא ציין, לא יהיה אוברקלוק.

תלוי בהרגשה אישית. אני מרגיש הבדלים כאלו בצורה מאוד משמעותית בקידוד ופתיחת רארים של 10+ ג'יגה שרק תופחים עם הזמן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים