עבור לתוכן

שדרוג מ-8800gt. מה יגביל קודם?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום :).

לאחר שנה וקצת שנהניתי מהכרטיס, עקב החלפת מסך, ומיצוי סבלנותי לרעש והחום שלו, אני חושב שהגיע הזמן לשדרוג :D.

כאן ההתלבטות: GTX260 בגרסתו האחרונה(216, 55n) או GTX285. מלבד זאת ניצבת השאלה האם המערכת שלי תגביל?

את המערכת אתם יכולים לראות בצד, ולעצלנים שמביננו :smile1: אני אסכם.

Q6600@3Ghz

P35

4G Ram

Corsair Hx520.

לדעתי כמה דברים עלולים להגביל פה:

1. הספק; 40A ו-480W רציף. האם הוא יספיק להחזקת המערכת? (משיטוטי הקצרים ב-google מצאתי שכן, אבל אשמח לאישורים נוספים).

2. המעבד; לפי הכתבה הטריה באתר, לצורך בדיקות כרטיסי מסך חדשים, הם נאלצו להחליף את המעבד מכיוון שהוא הגביל את הביצועים. האם האוברקלוק הקיים במעבד או OC יותר גבוה יפתרו את הבעיה הזו?

3.לוח אם; לפי תכונותיו, הוא תומך רק ב- Pci-e 1.1, עד כמה זה יגביל את ביצועי הכרטיסים החדשים?

מצפה לתשובות, והמשך שבת נעים .

פורסם

שום דבר לא יגביל, תוסיף תקציב לכותרת.

באיזו רזולוציה אתה משחק ?

פורסם
  • מחבר

המסך הוא 22 -1680x1050.

ובקשר לתקציב אני לא חושב שיש טעם להוסיף, אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו בלבד. מחירם מגיע עד לכ-2200 אם אני לא טועה.

פורסם

לא התכוונתיי שתוסיף לתקציב אלא שתרשום אותו בכותרת.

בכל מקרה אני לא רואה טעם לקנות משהו מעבר ל - HD4870 512MB לרזוולוציה הזאת.

זה הכי משתלם - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1322

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, אבל אלה שני הכרטיסים שאני סגור עליהם.

והבנתי למה התכוונת ואני עדיין חושב שאין טעם לרשום תקציב. אני לא רוצה הצעות נוספות, אני רק רוצה לדעת אם המערכת שלי תחזיק את אחד מהכרטיסים האלה.

פורסם

כן היא תתאים, וההבדל בין GTX260 לבין GTX285 הוא לא גדול ולכן אין לך טעם בבזבוז של עוד כל כך הרבה כסף שאתה יכול לחסוך או לשים במקומות חשובים יותר

פורסם

תודה על ההצעה, אבל אלה שני הכרטיסים שאני סגור עליהם.

והבנתי למה התכוונת ואני עדיין חושב שאין טעם לרשום תקציב. אני לא רוצה הצעות נוספות, אני רק רוצה לדעת אם המערכת שלי תחזיק את אחד מהכרטיסים האלה.

למה סגור עליהם ?

אם אתה כל כך סגור למה לפתוח פה דיון בכלל ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אני כנראה אלך על ה 260.

ודניס, הדיון היה כדי לוודא שהמערכת שלי תחזיק את הכרטיס. דעות נוספות זה תמיד טוב :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים