עבור לתוכן

בחירת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אני חושב לקנות בקרוב sennheiser hd280 pro וכדי להוציא מהם איכות טובה יותר לקנות כרטיס קול למחשב

אני לא מתכנן תקציב גדול לכרטיס

חשבתי על creative x-fi שנמכר בארץ בהרבה דגמים ושאלתי היא מה ההבדל מבחינת איכות הצליל בין כרטיס creative שעולה 250 ל350? אני לא צריך את כל התכונות של הסראונד והטכנולוגיה בכרטיסים אמורה להיות זהה ככה שמה ההבדל בינהם? האם אני אהיה מרוצה מהאיכות של הקרטיס הזול יותר

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot

זה למטרת משחקים ומוסיקה... לא בהגזמה לא גיימר או אודיופיל

פורסם

המחיר של KSP לHD280 מעולה.

וההבדלים בין כרטיסי קריאטיב, אני מניח שאתה מכוון לxtremeaudio או xtremegamer, הם בבאנדל ובתמיכה רחבה יותר במפענחי סראונד ואפקטים למשחקים, לא משהו רציני. הייתי הולך על הaudio.

אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר הייתי ממליץ לך על הD1 של אסוס ב470 גם בKSP.

פורסם
  • מחבר

ואוו באמת מחיר פצצה!!

להזמין מאיביי בלי מכס יוצא אותו מחיר

אני כנראה באמת אקח את xtremeaudio אני לא רוצה להפוך את זה להשקעה אסטרונומית

יש לי עוד שאלה, אני חושב שאני יעביר תמערכת שלי מהחדר למחשב. זו מערכת aiwa טובה

יהיה עדיף לי לשמוע עם האוזניות דרך המערכת או דרך המחשב?

פורסם

דרך המחשב ללא ספק.

אם אני מנחש נכון זו מערכת סטריאו עם CD ורדיו, אז במקרה הזה ממש לא. כרטיס קול יהיה טוב פי כמה בחיבור לאזניות.

עם אזניות כאלה אני ממליץ לך שוב על הכרטיס של אסוס, השקעה טובה, גם אם תחסוך עוד חודש לא יקרה כלום, אזניות זה לא כמו שוק החומרה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מחבר את זה לרסיבר pioneer או sansui שהם דיי ישנים אבל אמרו לי שטכנולוגית המגברים לא השתנתה הרבה בשנים האחרונות ככה שזה לא אמור להשפיע .

אני אחשוב על האסוס

פורסם

ממגבר לכרטיס קול במחשב יכול להשמע טוב, רק תחבר את המגבר למחשב אנלוגי ככה שהכרטיס יבצע את ההמרה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק חחחח אני לא מתמצא מאוד באודיו אז מצטער שאני קצת אוטיסט.

אני יודע שיש את החיבור AUX שדרכו אני מחבר את האם פי שלי למגבר ולמערכת.

אני חשבתי שאפשר לחבר תמגבר באותה דרך... כמו יציאת אוזניות שמתחברת למחשב ובצד שני לAUX של המגבר ב2 חיבורים כאלה ולחבר תאוזניות ליציאה של המגבר.

איך אפשר לעשות את זה אחרת?

פורסם

וההבדלים בין כרטיסי קריאטיב, אני מניח שאתה מכוון לxtremeaudio או xtremegamer, הם בבאנדל ובתמיכה רחבה יותר במפענחי סראונד ואפקטים למשחקים, לא משהו רציני. הייתי הולך על הaudio.

אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר הייתי ממליץ לך על הD1 של אסוס ב470 גם בKSP.

זו טעות :nono: אתה מתכוון ל xtreme MUSIC שהוא באמת מקביל ל xtremeGAMER

ה XTREMEAUDIO הוא פשוט גרסה מחודשת של דור יותר ישן, לא ממש מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים