פורסם 2009 במרץ 616 שנים אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר הורדת את המסנגר החדש?כן , זאת הגרסא הכי חדשה של המסנגר.ובלי קשר ריסט לא פותר את הבעיה.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אתה צריך להריץ את זה בתור מנהל.גוגל: live messenger vista dephttp://www.google.com/search?q=live+messenger+vista+depתוצאה ראשונה:http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/wlmessengerdev/thread/7520df29-64ee-4573-97e8-91b26143d1d7/I cured this problem on my Vista Home Basic install:1) Right click on the Messenger shortcut icon on your desktop;2) Click on Properties;3) Click on the 'Shortcut' tab;4) Click on the 'Advanced...' button;5) Put a tick in the 'Run as Administrator' box & click OK.I have no idea why this works but I can use Messenger Live now without DEP closing the app.Hope this helps, Jules.The right click properties run as admin worked like a charm, thanks alot. and Good luck to you all!
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר זה פעם עבד בסדר? לחלוטין. חיפשתי את הבעיה בגוגל , פורומים בחול נותנים קישור לקובץ שמתקן את הבעיה באתר של ACER , הבעיה שהלינק שבור ואין לאן להגיע
פורסם 2009 במרץ 816 שנים תעשה הסרה מלאה של מסנג'ר ושל .NETואז תתקין אותם מחדש, אולי זה יסדר את הבעיה..אם יש לך נקודת שחזור לתקופה שזה עבד אז תשחזר.האמת שנראה לי שזה בכלל וירוס, אם ה2 למעלה לא יעזרו נראה מה עושים.
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מחבר תעשה הסרה מלאה של מסנג'ר ושל .NETואז תתקין אותם מחדש, אולי זה יסדר את הבעיה..אם יש לך נקודת שחזור לתקופה שזה עבד אז תשחזר.האמת שנראה לי שזה בכלל וירוס, אם ה2 למעלה לא יעזרו נראה מה עושים.איך אני מסיר את מסנג'ר בוינדוס ויסטה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.