עבור לתוכן

אם הולכים ל PCH הם מורידים מחירים?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות?

דרך אגב מה נותן לי:

VIDEO IN VIDEO OUT

ומה זה:

TV OUT

?????????

תודה

פורסם

לשאלה שלך: לא :P

וביתר פירוט, המחיר באתר זה המחיר בחנות. אם אתה משלם אבל במזומן זה 2% הנחה. זו חנות אינטרנטית בעיקר.

tv in tv out

זה שתוכל לראות טלוויזיה על המחשב ולהיפך (את מה שבמחשב על הטלוויזיה).

פורסם
  • מחבר

האם ATI RADEON 9500 PRO הוא כרטיס עם VIDEO IN VIDEO OUT(אני עדיין לא יודע מה זה) ?? יש לו בכלל TV OUT?

גם אם אני הולך אליהם במטרה לסגור קניה הם לא מורידים מחיר? חבל, גם הם מפסידים אם הם עושים קונצים.

פורסם

ל9500 יש TVOUT אבל לא VIVO { video in video out}

פורסם

גם אם אני הולך אליהם במטרה לסגור קניה הם לא מורידים מחיר? חבל, גם הם מפסידים אם הם עושים קונצים.

צר לי לבשר לך, אבל PC Hardware היא חנות מחשבים מכובדת ולא שוק...

יש הנחה מסוימת של 4% (לא בטוח שזה בדיוק 4%... אולי 2%.. לא יודע..) על קנייה במזומן, אבל זה לא שוק שאפשר לסחוט מהם הנחה ככה סתם...

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין VIDEO IN/OUT לבין TV IN/OUT?

פורסם

האם ATI RADEON 9500 PRO הוא כרטיס עם VIDEO IN VIDEO OUT(אני עדיין לא יודע מה זה) ?? יש לו בכלל TV OUT?

נסה להוריד מחיר וספר לנו, אולי תצליח!

פורסם

מה ההבדל בין VIDEO IN/OUT לבין TV IN/OUT?

אותו דבר. בדרך כללי כשיש רק יציאה לטלוויזיה קוראים לזה TV OUT וכשיש גם יציאה וגם כניסה קוראים לזה VIVO (video in video out)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים