עבור לתוכן

סקירת הנתב DIR-655 של חברת D-Link

Featured Replies

פורסם

אי-אפשר, זו רביזיה בחומרת הנתב.

מ-A3, הוחלף מעבד המתג לאחד מתקדם יותר של Realtek, לעומת Vitesse ב-A1 וב-A2, ואילו מ-A4 המתאם האלחוטי מולחם ישירות ללוח האם, לעומת Mini PCI ב-A3, ועושה שימוש בשבב מתקדם יותר של Atheros.

לפי הביקורות ברשת - הביצועים, המעולים גם כך, רק השתפרו.

אם לא אמצא את ה-A4, לפחות יש בפנדה את A3.

פורסם

היה טוב לקרוא - תואם את מה שכתבתי על השוני בחומרה. :)

האם אתה יודע היכן ניתן להשיג את גרסה A4? האם קיבלת אותה במיוחד? קנית?

תודה. :)

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי את גרסא A2. גרסא A4 אינה זמינה בארץ בשלב זה. אני מניח שהמשלוח הבא של ה-DIR-655 יהיה כבר של A4.

פורסם

רציתי לעדכן רק את מי שמתכנן לקנות את הנתב הנ"ל - רביזיה A4 אכן זמינה בארץ.

הזמנתי מפנדה וקיבלתי A4.

זהו. :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצ"ב LINK לסקירה חדשה שפורסמה היום באתר NetCheif. הסקירה הפעם היא לנתב DIR-655 של חברת D-Link.

ה-DIR-655 הוא נתב אלחוטי התומך בטיוטה 2 (Draft 2) של תקן 802.11n ("תקן "N") וכולל בנוסף לכך גם 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1GB). בסקירה זו ניתן למצוא פירוט רב על התכונות של הנתב ועל המבנה הפנימי שלו. בנוסף, כוללת הסקירה בדיקת ביצועים מפורטת -- הן בחיבורים קווים והן באלחוטיים.

http://www.netcheif.com/reviews/dir-655/dir-655.htm

הי..CHEIF רציתי לשאול אותך כמה שאלות...אני מקווה שלא אכפת לך לעזור לי...

אני רוצה לקנות את הנתב הזה בעיקרון,אבל הבנתי שזה DRAFT והתקן הזה לא סופי ואני חושב שזאת אחת מהסיבות שבצורה אלחוטית זה העביר לך כל כך איטי..הסתכלתי לפי הנתונים,חוץ מזה שבכלל תקן N חסום בארץ...והוא פועל בהרבה יותר לאט כאן..

רציתי לשאול אותך לגבי FTP

וגם לגבי איך אתה בודק את מהירות התעבורה..

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ומה השוני בין הגרסאות מלפני כמה שנים לעומת גרסה B1 שקיימת בארץ עכשיו? זה נראה שיש איתה בעיות, לפחות אצלי החיבור לא יציב רוב הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים