עבור לתוכן

בבעיה עם האמא של החברה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה .

עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?

פורסם
  • מחבר

אל תתערב.

מה זאת אומרת ? במה לא להתערב?

פורסם

פשוט, אל תכנס לזה, תן להן לפתור ביניהם את הבעיה.

פורסם

אויי חבל שנשים שומרות על עצמן כל כך שהן יפות ולא מנצלות את זה .

תקשיב חברה שלך כבר בוגרת מספיק בשביל להחליט מה טוב בשבילה (לא שזה תמיד נכון אבל בכל זות) .

תקשיב בעיקרון אתה צריך לתת לה לפתור את זה לבד כי אתה לא רוצה לראות אבא נכנס לסיפור הזה (אבא שלה כמובן) , אם אתה רוצה לעזור קצת אז יהיה נחמד אם תוכיח לאמא שלה שהקשר שלכם לא מבוסס אל קיום יחסי מין או כל אקט מגונה על ידי האימאות (תראה לה שאתם גם מדברים ושיש בינכם גם קשר מוחי ולא רק מיני) .

למרות שאחי אתה חייב להבין שאם אתה לא אוהב אותה עד הסוף כדיי שתעזוב ותפטור לעצמך בעייות.

פורסם

אויי חבל שנשים שומרות על עצמן כל כך שהן יפות ולא מנצלות את זה .

תקשיב חברה שלך כבר בוגרת מספיק בשביל להחליט מה טוב בשבילה (לא שזה תמיד נכון אבל בכל זות) .

תקשיב בעיקרון אתה צריך לתת לה לפתור את זה לבד כי אתה לא רוצה לראות אבא נכנס לסיפור הזה (אבא שלה כמובן) , אם אתה רוצה לעזור קצת אז יהיה נחמד אם תוכיח לאמא שלה שהקשר שלכם לא מבוסס אל קיום יחסי מין או כל אקט מגונה על ידי האימאות (תראה לה שאתם גם מדברים ושיש בינכם גם קשר מוחי ולא רק מיני) .

למרות שאחי אתה חייב להבין שאם אתה לא אוהב אותה עד הסוף כדיי שתעזוב ותפטור לעצמך בעייות.

תתעלם מההודעה הזאת.

תעשה מה שמילפורד אמר, אתה לא רוצה להכנס ביניהן בשום מקרה בעולם.

פורסם

האמא נשמעת די סתומה. בכל מקרה, אל תלך עם הראש בקיר נגד האמא.

פורסם

במריבה בין שני נשים הגבר תמיד ייצא אשם. :nono:

פורסם

נרשמת לפורום מחשבים כדי לשאול על מערכות יחסים? :bash:

פורסם

האמא נשמעת די סתומה. בכל מקרה, אל תלך עם הראש בקיר נגד האמא.

היא לא סתומה, היא באופן טבעי מפחדת שהבת שלה תנוצל עד תום.

כנראה פותח השירשור עדיין חדש בשביל האמא או שהאמא פשוט לא רגילה לזה.

בכל מקרה, הבת והאמא צריכים לפתור את הבעיה ביניהן, זה נושא אישי שעדיף שאף אחד לא ייתערב.

תכלס האמא עברה את הגיל הזה, סביר להניח שהיא יודעת על מה היא מדברת, בגיל כזה קל מאוד להתאכזב ולשקוע בדיכאון עמוק.

פורסם

לאדע, לי זה נראה דיי ברור...

מראש ציינת שלפני זה היה לך ולאמא שלה יחסים טובים והיא חבבה אותך,

אז ככול הנראה העניין הוא שיש לאמא שלה איידס, כשהיא ראתה אותכם מתנשקים היא נבהלה ופחדה שתדבק.

עכשיו הקטע הקצת יותר מורכב הוא שככול הנראה שזאת לא באמת הבת שלה אלא מאהבת צעירה,

הם מתחזות לאם ובת בשביל שלא יאשימו אותה בפדופיליה.

בסופו של דבר, אתה צריך להודות ל"אמא", היא רק רצתה לטובתך (למרות שאני דיי בטוח שהיא הגיבה ככה גם מנקודה של קנאה, אבל ככול הנראה זה לא היה המניע היחידי, או בכלל העיקרי שלה באותו הרגע).

פורסם

אז ככול הנראה העניין הוא שיש לאמא שלה איידס, כשהיא ראתה אותכם מתנשקים היא נבהלה ופחדה שתדבק.

עכשיו הקטע הקצת יותר מורכב הוא שככול הנראה שזאת לא באמת הבת שלה אלא מאהבת צעירה,

בסופו של דבר, אתה צריך להודות ל"אמא", היא רק רצתה לטובתך (למרות שאני דיי בטוח שהיא הגיבה ככה גם מנקודה של קנאה, אבל ככול הנראה זה לא היה המניע היחידי, או בכלל העיקרי שלה באותו הרגע).

חבל שזה לא מספיק קטן בשביל ציטוט זהב :lol:

פורסם

מוזר ששללת בקלות ראש את האופציה של גילוי עריות חד מיני. נפוץ מאוד.

פורסם

מוזר ששללת בקלות ראש את האופציה של גילוי עריות חד מיני. נפוץ מאוד.

אוקיי מצטער אם זה ספאם ולא לעיניין אבל זה באמת ציטוט זהב (עכשיו שלי).

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נרשמת לפורום מחשבים כדי לשאול על מערכות יחסים? :bash:

+1

אני לא מבין למה לא מייעצים לו להעלות מתח וליגמור את הסיפור :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים