עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך "24 למשחקים בתקציב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים.

עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag

יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה?

תודה

- barduck

פורסם

אתה מודע לזה שמדובר במשחקים FPS ברשת בלבד???

סה"כ הקושחה החדשה די פותרת את העניין הזניח לחלוטין הזה שאף אחד לא שם לב אליו.

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לזה שמדובר במשחקים FPS ברשת בלבד???

סה"כ הקושחה החדשה די פותרת את העניין הזניח לחלוטין הזה שאף אחד לא שם לב אליו.

מה קשור FPS ומה קשור משחקי רשת? מדובר על LAG מהרגע שהמידע משודר למסך עד הרגע שהמסך מציג את התמונה בפועל. המסך לא באמת יודע אם אני משחק ב FPS או בטטריס. למרות שאתה צודק אם אתה מתכוון שבמשחק מסוג FPS מהירות התגובה חשובה יותר אבל אז העניין כולו סובייקטיבי, LAG נמדד ב milliseconds וקיים בפועל בכל סוג של משחק.

והשאלה בעינה עומדת, לא שאני מסרב לקנות את ה dell, רק שאלתי אם בתקציב הנ"ל ולאור המטרה שציינתי, יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר.

תודה

פורסם

אחינו,אני מציע שתעבור קצת בפורום וברשת ותראה מה בדיוק הבעיה הנ"ל ותגיע למסקנה שמדובר בניפוח מיותר של בעיה זניחה שסתם גורמת לאנשים לפתוח עוד ועוד ת'ראדים מיותרים בנושא.

סה"כ ב24'' יש לך את הדל הנ"ל ואת הפיליפס בעלי הפאנלים ה"איכותיים" יותר.אין יותר מדי אפשרויות בגדלים הללו.

פורסם
  • מחבר

אחינו,אני מציע שתעבור קצת בפורום וברשת ותראה מה בדיוק הבעיה הנ"ל ותגיע למסקנה שמדובר בניפוח מיותר של בעיה זניחה שסתם גורמת לאנשים לפתוח עוד ועוד ת'ראדים מיותרים בנושא.

סה"כ ב24'' יש לך את הדל הנ"ל ואת הפיליפס בעלי הפאנלים ה"איכותיים" יותר.אין יותר מדי אפשרויות בגדלים הללו.

חיפשתי וגם קראתי. יש הרבה שחושבים שהבעיה ב dell זניחה ולא שווה התייחסות, יש אחרים שזה מפריע להם ברמה כזאת או אחרת. זה לא העניין. לא פתחתי את השירשור הזה כדי להתווכח איתך או אם מישהו אחר לגבי הבעיה ב dell בין אם אמיתית או דמיונית. פתחתי את השרשור כדי לקבל המלצות לגבי מסך "24 ולעניות דעתי זה לא מיותר לקבל המלצות לפני שמוצאים סכום כזה מהכיס.

אני מבין שהמלצתך לאור הנתונים שהזכרתי היא ה Dell המדובר, זאת דעתך ושמחתי לשמוע אותה. עכשיו, ברשותך, אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות למסכים אחרים שעונים לדרישות.

תודה

פורסם

אם אתה רוצה חכה לHP, שדיברו עליו פה, אם באמת יארגנו קנייה שלו, אז הוא יתאים לך...

בכל מקרה הINPUT LAG, הוא לא משהו משמעותי במיוחד.

זה הפרשים מינימליים, שזמן התגובה שלך איטי יותר מהם.

פורסם

לי יש את ה DELL 2408 עם הגירסה A01 והוא לא עושה שום לאגים ושום בעיות מסך מעולה לכל המשחקים נקודה

לך עליו לא תצטער לרגע

יום טוב

פורסם

הדיון נסגר בגלל חפירה אינסופית של מישהו שאני לא אציין את שמו.

ההצעה של פנדה עדיין קיימת בהנחה שיהיו אנשים שירצו אותו.

בנוגע לזה שפתח את הדיון ההוא, נראה לי שהאדמה בלעה אותו :s07:

או שלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397329.0 :)

פורסם

לי אישית יש את ה2709W בגרסת הA02,עפ"י המדובר הוא סובל מלאג משמעותי יותר מה2408 ועדיין לא הצלחתי להבחין במשהו בסגנון באיזשהוא משחק ששיחקתי.

אז כן - לך על ה2408!

פורסם

מצד שני אם לחוץ לו כל כך להקטין את הLAG שאף אחד לא מרגיש אלא אם כן מצלמים שני מסכים במקביל עם מצלמת סטילס שאחד מהם הוא TN אז שיחכה לHP.

פורסם

או פיליפס.

אם ה - HP יעלה משמעותית יותר (400 ש"ח ומעלה) אז לא בטוח שהוא משתלם.

פורסם

הHP יעלה מקסימום 3400...

איך הפיליפס מבחינת יתרונות וחסרונות לעומת הדל?

פורסם

תיאורטית מלבד כניסות הוידאו הפיליפס אמור להיות זהה ל - HP (בדיוק אותו הפאנל, ההבדל יהיה בכיול כנראה וגם באלקטרוניקה אולי).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני רוצה לחכות. אז הבחירה היא בין הדל לפיליפס?

איך הם משתווים זה לזה? מה הדעה על הפיליפס כאן בפורום? על הדל שמעתי וקראתי רבות אבל לא ראיתי הרבה דעות על הפיליפס הזה.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים