פורסם 2009 במרץ 416 שנים בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים...**(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)**נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!
פורסם 2009 במרץ 416 שנים עזוב, עדיף שלא תשמע דרים, אובר-רייטד באופן קשה.בכל מקרה, אני מחסידי Images and Words ולא מחסידי Scenes, אז השירים האהובים עליי הם מן האלבום הזה.Pull Me UnderTake The TimeGlass Moon
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר עזוב, עדיף שלא תשמע דרים, אובר-רייטד באופן קשה. בכל מקרה, אני מחסידי Images and Words ולא מחסידי Scenes, אז השירים האהובים עליי הם מן האלבום הזה. Pull Me Under Take The Time Glass Moon תודה על ההמלצות!!...אחלה שירים! אשמך לעוד תגובות
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מהאלבום הנ"ל - METROPOLIS PT1. בנוסף האלבומים A CHANGE OF SEASONS וכמובן SCENES FROM A MEMORY המדהים.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים הם להקה שנשמעת מצויין ב-LIVEההמלצה שלי היא Live At The Marquee (Live EP, 1993)כל השירים שבו.פשוט תענוג.אחרי ששומעים את אלבומי האולפן שלהם טיפה מתאכזבים.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים דרים נשמעים מזעזע בלייב, והם מופיעים חרא... לא מבין למה מישהו ירצה לראות אותם מופיעים בכללאבל ניחא.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים דרים נשמעים מזעזע בלייב, והם מופיעים חרא... לא מבין למה מישהו ירצה לראות אותם מופיעים בכללאבל ניחא.על טעם וריח אין מה להתווכח.השמצות באוויר אפשר לזרוק על כל דבר.שמעת פעם את הדיסק שאני מדבר עליו?
פורסם 2009 במרץ 516 שנים סליחה, שכחתי לשים לפני כל הפוסט "לדעתי,".את הדיסק הספציפי לא שמעתי, אבל ראיתי הופעות מוקלטות ושמעתי הקלטות מהופעות.לא נשמעים טוב בלייב, זה לא כזה נורא.להקת סטודיו מובהקת לפי דעתי.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים דרים נשמעים מזעזע בלייב, והם מופיעים חרא... לא מבין למה מישהו ירצה לראות אותם מופיעים בכללאבל ניחא.מסכים. ויש לי את הדיסק הנ"ל.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים עזוב, עדיף שלא תשמע דרים, אובר-רייטד באופן קשה.בכל מקרה, אני מחסידי Images and Words ולא מחסידי Scenes, אז השירים האהובים עליי הם מן האלבום הזה.Pull Me UnderTake The TimeGlass Moonכמו שכבר נאמר כאן, another day, שיר מספר 2 אם אני לא טועה באלבום הזה. שיר נהדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.