עבור לתוכן

מה דעתכם על סדרת הצ'יפסטים של אינטל Q?

Featured Replies

פורסם

לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי".

אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד. (או במילים אחרות, נא לא להגיב בנושא כאן)

פורסם

אם אני זוכר נכון יש בהם תכונות הצפנה והגנת מידע מתקדמות או משהו כזה.

לא משהו שיעניין אותך אם אתה משתמש רגיל, או אפילו בעל עסק קטן. הלוחות האלה גם ככה יקרים ביחס לתמורה שלהם...

פורסם

אם אני לא טועה , G מסמן על כרטיס מסך מובנה על הלוח כמו ברוב בציפסטים האחרים (G31/G35/G41/G43..)

פורסם
  • מחבר

מלבד תכונות של הצפנה וכאלה,

הם גם עמידים או אמינים יותר?

רוב המוצרים בקוי הייצור שחברות מכוונות למגזרים עסקיים או לתאגידים, אמינים יותר, מחזיקים לאורך זמן וללא תקלות.

פורסם

הלוחות של אינטל דיי טובים , החיסרון היחיד בהם הוא שאין אפשרות לעשות אוברקלוק .

פורסם

מלבד תכונות של הצפנה וכאלה,

הם גם עמידים או אמינים יותר?

רוב המוצרים בקוי הייצור שחברות מכוונות למגזרים עסקיים או לתאגידים, אמינים יותר, מחזיקים לאורך זמן וללא תקלות.

אני לא חושב ככה, ובכל מקרה זה לא משנה, לוחות אם מודרניים הם דבר עמיד ואמין, ורובם ישארו תקינים למשך הרבה שנים.

פורסם
  • מחבר

נשמע נכון אבל מוכרח להיות הסבר הגיוני למחיר הגבוהה של הלוחות שמבוססים על Q..

פורסם

למה אתה דווקא כ"כ רצה לקנות לוח אם של INTEL ?

Gigabyte Asus DFI וכל השאר , יש לוחות בהרבה יותר טובים והמחירים של לוחות האם של אינטל דיי גבוהים למה שהם מציעים .

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי לא היתה לגבי לוחות של אינטל אלא לגבי צ'יפסטים של אינטל-Q שנמצאים גם בלוחות ASUS ו GB ;)

פורסם

נשמע נכון אבל מוכרח להיות הסבר הגיוני למחיר הגבוהה של הלוחות שמבוססים על Q..

ככל הנראה בגלל המיתוג העסקי שלהם, ובגלל ביקוש נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים