עבור לתוכן

צריך המלצה לבנק עם שירות טוב ופחות סוחט את האיש הקטן...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון:

קיבלתי את הכסף בשביל לשלם (בצ'ק).

נכנסתי לבנק, דבר ראשון שראיתי בכניסה לבנק הוא את ההתפוצצות שהיה שם והרבה צעקות בתורים, המצב שם בלתי נסבל, עד שאתה נכנס ועד שאתה יוצא פשוט גיהינום, חיכיתי 30 תורים בשביל לעשות פעולה פשוטה שבסופה הופנתי למקום אחר. :s07::kopfpatsch:

הלכתי לברר היום למה הם דחפו לי את ה-147 ש"ח.

מסתבר שה-147 זה היה בגלל שליחת המכתב (עוד תירוץ כדי לקחת כסף).

הלכתי לשם עם אבא שלי אז הוא צעק שם עלייה והיא החליטה לוותר על ה-147 ש"ח.

כדי להיות בטוחים דיברנו עם מנהל הבנק שיישקיט את נפשנו (שהסכום XXXX לפי המכתב אני אשלם ולא יותר - לא כולל את ה-147 בחיוב), אבל ההפך קרה, המנהל אמר לנו שיש את הסכום הזה + 50 שקל על "ריבית ריבעונית", הייתי בשוק. :screwy: :screwy: :screwy:

אשכרה עמדתי אוטוטו לסגור איתם את העניין, עד שהצלחתי להוריד את העמלה (147 ש"ח) הם פיתאום דחפו לי גם 50 ש"ח ריבית.

אני לא מספיק למצמץ הם כבר דוחפים לי ריבית סתם ככה.

בסוף הלכנו משם וסיכמנו שאני אוציא מזומן בבנק אחר (מאותו רשת של הצ'ק) ואני אשלם להם במזומן את סכום החיוב שמדובר במכתב (שזה לא כולל את ה-50 ש"ח).

שייתבעו אותי על ה-50 ש"ח... במכתב כתוב שסכום החיוב כולל ריבית והצמדה וכו'....

סגרתי עם זאתי שמטפלת בחשבון שלי שהיא תקפיא את סכום החיוב ונתנה לי זמן מוקצב כדי להחזיר את הסכום, עמדתי בזמן והם דחפו לי ריבית סתם ככה.

מעבר לזה שהם גנבים והם לא עומדים במילה שלהם אם היה לי טנק אני מוריד לשם פגז שיירים את כל הבנק הזה!

ביום שני אני הולך לשם משלם במזומן את סכום החיוב וסוגר את החשבון, פשוט נמאס לי מהם!

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע הטיפ הכי טוב זה לחסוך....

גם לי קרה שלפני שהתייגסתי לפני 5 שנים היה לי חוב של בערך 6000 ש"ח הייתי גיימר כל כמה חודשים היית מחליף כרטיסי מסך ושטויות הכל שולם בתשלומים ועבדתי באותה תקופה אז יכלתי להרשות לעצמי רק ש התגייסתי הפסקתי לעבוד והתשלומים המשיכו לרדת מהחשבון וכך הצטבר לי המינוס ושתדע לך שזה עושה בעיות בלקבל כרטיסי אשראי בעתיד יש להם מאגר מידע של איך הלקוח "מתנהג" /"מתנהל" עם החשבון ברגע שתצטרף לחב' כרטיס אשראי וידחו לך את הבקשה - לי זה קרה כי הוציאו כרטיס מאסטרכארד עם הלוגו של החברה שבה עבדתי וקיבלנו המון הטבות וגם עם הייתי בפלוס אדיר החברה עדיין סירבה

מה שעשיתי זה - לא בזבזתי לא נגעתי בחשבון מה שנכנס לחשבון היו רק המשכורות הצבאיות ורק בסוף השנה השלישית + מתנות וצ'קים שקיבלתי לחגים וליומהולת שעזרו לכסות את החוב.. וכך למדתי שיעור חשוב על בשרי שכמה שחושב לחסוך ולא לבזבז במיוחד בארץ שצריך להביא משכרות ממוצאת של 7.5K כדי להתקיים בצורה נאה ולא על הקצה ו שכל דבר שאתה מרוויח הולך למחייה בלבד.

בקיצור עבדתי - שעות נוסופות כמו חמור והיום הבנק רודף אחרי שאני אשקיע אצלו.

ואל תצפה שהבנק יבוא לקראתך זה רק גימיק לקחת ממך כסף- הבנק זה חנות של כסף !- אתה רוצה להיות שקט שהכסף שלך ביידים טובות תשלם !

נגמרו הימים שבו הבנק נתן הטבה שבאמת תעזור לך ! מבחינה פיננסית הפתרון הכי טוב זה להרויח ולחסוך איפה שאתה רק יכול להוציא כמה שפחות כספים!

תרכז פעולות שאתה צריך לבצע לפעם אחת- ותמנע מלעבוד עם פקיד בשביל זה המציאו את מאגרי המידע שיש לצד כל כספומט של בנק מכובד שבו אתה יכול להפקיד צ'קים/לקבל דפי מידע ולהמיר את כספף במט"ח במידה ופתחת את האופציה -

ואין מה לעשות שמדובר בעמלת ניהול חשבון ! זה דבר כללי בכל בנק

פורסם

באופרה בגרוש של וויל/ברכט מעלים את השאלה מה ההבדל בין לשדוד בנק ללפתוח בנק...

:hat:

פורסם
  • מחבר

שמע הטיפ הכי טוב זה לחסוך....

גם לי קרה שלפני שהתייגסתי לפני 5 שנים היה לי חוב של בערך 6000 ש"ח הייתי גיימר כל כמה חודשים היית מחליף כרטיסי מסך ושטויות הכל שולם בתשלומים ועבדתי באותה תקופה אז יכלתי להרשות לעצמי רק ש התגייסתי הפסקתי לעבוד והתשלומים המשיכו לרדת מהחשבון וכך הצטבר לי המינוס ושתדע לך שזה עושה בעיות בלקבל כרטיסי אשראי בעתיד יש להם מאגר מידע של איך הלקוח "מתנהג" /"מתנהל" עם החשבון ברגע שתצטרף לחב' כרטיס אשראי וידחו לך את הבקשה - לי זה קרה כי הוציאו כרטיס מאסטרכארד עם הלוגו של החברה שבה עבדתי וקיבלנו המון הטבות וגם עם הייתי בפלוס אדיר החברה עדיין סירבה

מה שעשיתי זה - לא בזבזתי לא נגעתי בחשבון מה שנכנס לחשבון היו רק המשכורות הצבאיות ורק בסוף השנה השלישית + מתנות וצ'קים שקיבלתי לחגים וליומהולת שעזרו לכסות את החוב.. וכך למדתי שיעור חשוב על בשרי שכמה שחושב לחסוך ולא לבזבז במיוחד בארץ שצריך להביא משכרות ממוצאת של 7.5K כדי להתקיים בצורה נאה ולא על הקצה ו שכל דבר שאתה מרוויח הולך למחייה בלבד.

בקיצור עבדתי - שעות נוסופות כמו חמור והיום הבנק רודף אחרי שאני אשקיע אצלו.

ואל תצפה שהבנק יבוא לקראתך זה רק גימיק לקחת ממך כסף- הבנק זה חנות של כסף !- אתה רוצה להיות שקט שהכסף שלך ביידים טובות תשלם !

נגמרו הימים שבו הבנק נתן הטבה שבאמת תעזור לך ! מבחינה פיננסית הפתרון הכי טוב זה להרויח ולחסוך איפה שאתה רק יכול להוציא כמה שפחות כספים!

תרכז פעולות שאתה צריך לבצע לפעם אחת- ותמנע מלעבוד עם פקיד בשביל זה המציאו את מאגרי המידע שיש לצד כל כספומט של בנק מכובד שבו אתה יכול להפקיד צ'קים/לקבל דפי מידע ולהמיר את כספף במט"ח במידה ופתחת את האופציה -

ואין מה לעשות שמדובר בעמלת ניהול חשבון ! זה דבר כללי בכל בנק

אם כך לוקחים עמלות וריביות, איך חיים אנשים שמקבלים משכורות נמוכות?

אני הפסקתי את עם הכרטיס אשראי לפני כמה חודשים ואני עמדתי בתשלומים, אם אני רוצה אני יכול להחזיר להם הכל.

הבעיה היא הריביות/עמלות שהם דוחפים כל רגע, רק 200 ש"ח זה "ריבית ריבעונית ועמלה" לדבריהם.

שאלה דחפו לי בשבועיים האחרונים, סיכמנו על סכום חיוב מסויים והיא נתנה לי זמן מוקצב לתשלום (ואני עמדתי בו), למה עכשיו אני שומע את כל החרטה הזה?

בשביל סטודנט עני כמוני, 200 שקל זה המון המון כסף!

אם כבר אני מדבר על זה, אמרו לי שאם אני מוציא כרטיס סטודנט זה מוריד/מבטל לי את העמלות (וכך יש לי פחות כאב ראש), זה נכון?

(זאת אומרת שאני יכול לעשות עמלה ללא גביית כסף עבור ביצוע הפעולה).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בבנק שלי - להיות סטודנט == פטור לשנה מעמלות !

פורסם

בנק בלטה כבר אמרתי :smile1:

פורסם

שוב פעם בנק הדואר

פורסם

טוב, תשמע את דעתי ותקשיב טוב:

* בתור נער/חייל אתה לא אמור לשלם דמי ניהול וגם עמלות אחרות.

* לא היית צריך ללכת עם אבא שלך. אתה לא ילד וצריך ללמוד לבד שיעורים בחיים.

* גם אם החלטת לפנות להנהלה-תפנה תמיד לסגן המנהל ואם הוא לא עוזר כמו שרצית-פנה למנהל. עכשיו לא תוכל "לרדת" ולפנות לסגן כי הוא לא ישבור את המילה של הבוס שלו. לסגן יש סמכויות דומות למנהל, במיוחד כשלא מדובר בסכומי כסף גדולים, ואני בטוח שלא מדובר ביותר מ-25K ש"ח.

* במקרים פרטיים שלי קיבלתי החזר על עמלות שלמות גם בדיעבד (אבל לא יותר מדי אחורה).

* תבין שכשמדובר בצעירים יש להם אינטרס להשאיר אותך אצלהם. נצל זאת.

* אל תלך בכלל לבנק. תעשה הכל בטלפון, אינטרנט ותיבות בסניף.

פורסם
  • מחבר

הדברים סודרו, אני כרגע נמצא בבנק אוצר החייל ואני נהנה מהשירות שלהם, זה בנק דיי שקט וריק, בקושי נכנסים אנשים, באתי משכתי כסף והלכתי (אפילו לא לקחתי מספר :P).

תודה לעוזרים.

פורסם

אנחנו האנשים העשירים כבר הגענו למסקנה לפני מאות ואלפי שנים שאי אפשר להיות עשירים בלי שיהיו עניים.

ולכן מועצת עשירי ציון בשילוב עם מועצת זקני ממון עשו כיד אחת כדי להקשות את החיים על העניים.

אנחנו העשירים לא משלמים עמלות שעניים משלמים בבנק.

אנחנו כולנו מוגדרים כחשבונות עסקיים ומקבלים תנאים הרבה יותר טובים בלי עמלות על שטויות.

אנחנו גם לא מחכים בתור כמו האספסוף הבזוי, ובצדק... הרי לנו כן יש כסף.

אז תחזרו לתור שם אתם שייכים ואל תשכחו לשלם על החניה.

פורסם

הדברים סודרו, אני כרגע נמצא בבנק אוצר החייל ואני נהנה מהשירות שלהם, זה בנק דיי שקט וריק, בקושי נכנסים אנשים, באתי משכתי כסף והלכתי (אפילו לא לקחתי מספר :P).

תודה לעוזרים.

הדברים סודרו אבל השאלה אם למדת מזה משהו. אין צורך להגיע לסניף. זה סתם שורף זמן וגם עולה לך עמלה. הם מעודדים את הפעולות האלה כיוון שזה בעקיפין חוסך גם להם כ"א.

אנחנו האנשים העשירים כבר הגענו למסקנה לפני מאות ואלפי שנים שאי אפשר להיות עשירים בלי שיהיו עניים.

ולכן מועצת עשירי ציון בשילוב עם מועצת זקני ממון עשו כיד אחת כדי להקשות את החיים על העניים.

אנחנו העשירים לא משלמים עמלות שעניים משלמים בבנק.

אנחנו כולנו מוגדרים כחשבונות עסקיים ומקבלים תנאים הרבה יותר טובים בלי עמלות על שטויות.

אנחנו גם לא מחכים בתור כמו האספסוף הבזוי, ובצדק... הרי לנו כן יש כסף.

אז תחזרו לתור שם אתם שייכים ואל תשכחו לשלם על החניה.

אתה צודק. העשירים מקבלים פטורים מכל מיני עמלות. אבל הם גם משלמים הרבה הרבה יותר הפרשות ועמלות ניירות ערך לבנק. זה לא שהבנק דופק אותם, אלא שכך זה קיים בכל בנק ולכן עליהם רבים הכי הרבה ומוכנים ללכת לקראתם. כל אדם אמיד מכניס להם להם יותר מ-100 אנשים פשוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים