עבור לתוכן

צריך המלצה לבנק עם שירות טוב ופחות סוחט את האיש הקטן...

Featured Replies

פורסם

אני ממליץ על בנק בלטה, אתה יודע איפה הכל ולא צריך אפ אחד בשביל הכסף שלך, אין ריביות ולא עמלות...

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ על בנק בלטה, אתה יודע איפה הכל ולא צריך אפ אחד בשביל הכסף שלך, אין ריביות ולא עמלות...

אישית אני גם ממליץ על הבנק הזה...

נשמע אחלה.

תכלס יש לי "חשבון" בפועלים.

למה "חשבון"? כי אני בן 17, לא עובד, לא מוציא ת'כסף ולא כלום.

מקווה שישי ריבית על העו"ש.. כי אני לא רואה איך אני משיג עוד כסף חוץ מריבית D:

פורסם

כן, ה-1% ריבית שאתה מקבל בהחלט יעשו אותך מיליונר :P

פורסם
  • מחבר

כל מיליון שקל בערך שווה בין 4K ל-5K ריבית לחודש.

מספיק שיש לך איזה 3 מיליון אפשר לחיות סבבה. :xyxthumbs:

פורסם

אין בהפועלים ריבית על העו"ש.

פורסם

אחוז ריבית על העו"ש? איפה חותמים?

פורסם

בנק הדואר - לא גובים עמלות בכלל ( והם לא מאשרים כניסה למינוס ) יש לך צ'קים וכרטיסיי אשראי וסניף בכל פינה - זה הבנק עבורך .

אם אתה מחפש בנק שישלם לך כסף , הייתי ממליץ לך על בנק הזרע , אבל דווקא שם "סוחטים את הקטן " אם אתה מבין למה אני מתכוון :smile1:

פורסם

יש להם בכלל כספומט, ויזה?

פורסם

הבנקים שנחשבים אייכותיים:

לאומי,פועלים,דיסקונט

אני בשום אופן לא יפתח במזרחי אבל זה לא המקום לפרט למה.

איכות ומיתוג זה שני דברים שונים לחלוטין.

אין ספק שהבנקים האלה ממותגים בעשרות מיליארדי דולארים שנשפכו במשך השנים.

לגבי איכות הניהול העובדות מדברות אחרת.

הבנקים הולאמו בשנות ה-80 בגלל חשש לקריסה באופן יותר חמור מ-AIG.

בנק הפועלים הפסיד מליארד דולר השקעות בחו"ל בשנה שעברה.

בגדול אם נציג את הבנקים הקטנים מול הגדולים, אז הבנקים הקטנים יותר גמישים ורגישים.

הם יציעו תנאים יותר אטרקטיבים לטובתך, הבעיה היא הפריסה המצומצמת.

מבחינה כלכלית שווה לא לפסול אותם על הסף, מבחינת נוחות לא פשוט לרוץ כל פעם לסניף מרוחק.

פורסם

חפש בגוגל ריכוז עמלות

פורסם

*מתעדכן*

פורסם

ראיתם את הפרסומת של לאומי? ("יהיה טוב...")

פשוט גרוע! אנשים רואים את זה ובאמת משתכנעים שיהיה בסדר, ונשאר לדאוג רק להווה.

עכשיו מה שחסר להם זה לקחת עוד הלוואות שלא יוכלו לכסות בסוף.

מה לעזאזל הם חושבים לעצמם

פורסם

זה דווקא ממש לא נכון. עם הריבית הנמוכה הפתרון הנכון הוא לקחת הלוואות כדי לעבור את התקופה הבעייתית הזו. מה עדיף חמישים אלף שקל בריבית של 1-2 אחוז עם תוכנית החזרים מסודרת או אובר דראפט של 50 אלף שקל בריבית של 13 שאתה לא יודע איך לצאת ממנו?

פורסם

אז זהו - שהיום אתה מקבל הלוואה בריבית של 12% לעומת 13% על האוברדראפט. זה עוזר לך כלקוח לחשוב שיש לך משהו בעובר ושב ולהוציא יותר כסף. בכך הבנק שותף לעבירה. עוד דבר שאני ממליץ זה להגיע לבנק בימים עמוסים ולראות איך הוא מתנהל. מניסיוני בנק שמתנהל בצורה גרועה בניהול תורים, יתנהל בצורה גרועה ביעוץ, ולא רק זה צוות העובדים מתחלף כל יום או מועסק על ידי חברות כוח אדם. אולי אני נאיבי - אבל לי חשוב שבסניף שלי תהיה יציבות, שלשא יעבדו אנשי חברת כוח אדם (הם לא לויאליים לבנק, ואין להם שום סיבה להיות עובדים טובים שמגדילים ראש ומיעצים מיוזמתם ללקוח) במקרה הזה מקסימום אתה תקבל שיחת טלפון פעם בחודש שמציעה לך חסכון או הלוואה כזו או אחרת...

בחר סניף שמספק שירותי דיוור (כך שאוטומטית פעם לחודש תקבל ריכוז הוצאות לבית) .

סניף שמציע אשראי גדול מפי 2 מההכנסות שלך הוא לא סניף טוב - שכן מדיניות כזו אינה הגיונית.

עוד דבר שכדאי לשאול : אילו שירותים אתה יכול לעשות באינטרנט.

פורסם

א) אם יש לך מינוס 50 אלף, ואתה לוקח הלוואה בריבית נמוכה כדי לכסות את המינוס הזה - ואז "חושב שיש לך משהו בעו"ש ומוציא יותר כסף", אז אתה דביל ומגיע לך לחיות באוברדראפט כל החיים.

ב) בהפועלים (בסניף שלי לפחות, אבל אני לא חושב שהוא יוצא דופן) כל הנציגים והיועצים לא התחלפו כבר כמה שנים טובות ובכלל - לא שמעתי על בנקים שמעסיקים עובדים דרך חברות כח אדם בתפקידים שהם לא אבטחה/קופאים.

ג) פעולות באינטרנט זה מאוד חשוב וחוסך המון זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים