עבור לתוכן

אוזניות למחשב למשחקים ומוסיקה

Featured Replies

פורסם

שלום אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות מערכת 2.1 altec lansing VS2421 אבל בגלל שבזמנים שאני משחק אבא שלי רואה טלויזיה וזה אותו חדר החלטתי שעדיף אוזניות טובות.

התקציב שלי קצת גמיש כי אני חושב שאני אקנה תאוזניות בחול ככה שאני לא יודע כמה הם עולות בארץ. בסופו של דבר אני אשלם עליהם כ100 דולר בחו"ל

מה ההמלצות שלכם לאוזניות בטווח מחירים כזה?

אני משחק משחקי FPS ושומע מוסיקת דאנס בעיקר

ראיתי בCNET שיש את הSennheiser HD280 Pro והם נבחרו כהכי טובים על ידיהם... נכנס במחיר.. מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו שהSennheiser HD280 Pro יצא לפני 5 שנים... יש משהו חדש יותר ועדיף יותר?

פורסם

זה לא משנה, הן אחלה אוזניות.

פורסם

לדעתי אלו אוזניות יבשות ומשעממות למדי. והן לא יתאימו לסוג המוזיקה שאתה שומע, המוזיקה פשוט תשמע חסרת חיים.

הייתי ממליץ לך לבדוק אוזניות אחרות באותה רמת מחיר, למרות שאני לא מכיר משהו שהייתי ממליץ עליו ברמות המחיר האלו שיהיה מתאים להאזנה ביתית.

ומשהו חשוב, אל תקשיב לביקורות של אתרים כאלו, אלו בדרך כלל ביקורות של אנשים שאלו האזוניות הראשונות שלהם והם משווים אותם לאוזניות זולות וגרועות, וכלן חושבים שהן ממש טובות.

תנסה AKG K414P, הן יותר זולות מהתקציב הראשוני שלך אבל אולי יתאימו למה שאתה שומע.

פורסם

אני עם הHD280 אני מרוצה מהם מאוד..

אבל כמו שזה שמעלי אמר זה אוזניות ראשונות שלי ולא היה לי ניסיון עם אוזניות אחרות... ככה שיכול ליהיות שיש אוזניות יותר טובות במחיר הזה..

אני לקחתי אותן כי הן אוטומות לא שומעים את מה שאני שומע ולא שומע את החוץ וזה מה שהייתי צריך..

בכל מקרה אני חיברתי תאוזניות למחשב והאוזניות האלה נישמעו נורא חוסר בס חוסר בהכל יבש מאוד...

ושחיברתי אותן דרך המערכת סטיראו זה נישמע אחרת לגמרה הרבה הרבה הרבה יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

תודה...

יש פה מישהו אחר שכן מכיר אוזניות שיותר "חיות"

לי היה CX300 שמאוד נהנתי מהן אבל אחרי 3 שנים שהם שירתו אותי נאמנה ונקרע להם החוט והחלפתי להם את הפלאג, אחת מהאוזניות כבר עושה בעיות אז אני אקנה תחליף.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת יש לי

בהנכחה שאני כן אקח את הsennheiser 280 pro כי ראיתי עליו ביקורות טובות

עמית אמר שהאוזניות הניבו צליל לא עשיר מהמחשב... האם לוח אם מסויים יתן לי איכות צליל עשירה יותר מלוח אחר? הרי זה תלוי בכרטיס קול המובנה לא?

אם ני יחבר את המחשב למגבר חיצוני sansui או pioneer ישנים אבל טובים שיש לי בבית ואני אחבר את האוזניות דרכם הצליל יהיה עדיף?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי היום את ה280 PRO.

בחיבור ישיר ללוח (עם כרטיס קול OB שנחשב יותר מהממוצע שמגיע עם לוחות) הוא עדיין נשמע די נחמד.

דרך המגבר הישן STEREO של PIONEER זה נשמע יותר טוב (ויותר חזק כמובן).

תמיד היה לי משהו עם sennheiser מאז שקניתי את האוזניות הסגורות הראשונות שלהם לפני 8 שנים.

אחרי שה sennheiser הישן התפגר בערך לפני שנתיים קניתי YAMAHA מכלי זמר ב300 שקל כי היו לי תלושים שלהם שעמדו לאבד תוקף.

בין ה280 PRO לזבל הבינוני מינוס של YAMAHA יש הבדל עצום.

אני חושב אולי לקנות כרטיס קול, אולי איזה CREATIVE למרות שאני כועס על הסיפור שלהם עם התמיכה בויסטה ופרשת הדריוורים של הברזילאי למי שמכיר.

השאלה אם באמת יהיה הבדל מהותי.

פורסם

אם אין לי מגבר/מערכת לחבר את האוזניות ואני מחבר אותם רק למחשב (כלומר כרטיס קול OB), איזה אוזניות הכי מומלצות?

(אני צריך אוזניות שלא "יושבות" על האוזן אלה "מקיפות" אותה)

פורסם

אם 490 שקל בתקציב שלך הHD280 PRO נשמעים טוב גם בלי הגברה.

תמיד עדיף הגברה אבל במקרה הזה זה לא חובה.

האזנתי להם 20 דקות בחיבור ישיר למארז, החלפתי בין הרבה סגנונות מוזיקה, יש עליהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים