עבור לתוכן

עזרה- המרת dvd לקובץ מחשב שניתן לצפייה

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר סרטי dvd שאני רוצה להעביר למחשב מבלי להוריד איכות, ושאני אוכל לצפות בהם בקלות. איך אני עושה זאת?

יש לי את התוכנה dvd shrink, ואם אני מעביר את הסרט להארד דרייבר הוא עושה לי את השתי תיקיות האלו (ןידאו ואודיו) ובתוך הוידאו יש מלא חלקים מהסרט ועוד כל מיני קבצים. אז איך אני הופך את הכל לקובץ אחד?

תודה

גיא

פורסם
  • מחבר

תודה! אבל לאיזה פורמט להמיר? כשהמרתי לפורמט avi האיכות ירדה, והקובץ שקל 700 מגה במקום 7 גיגה בערך.

אני אנסח מחדש: אם אני רוצה להמיר דיסק dvd למחשב, איזה פורמט של המרה לא יגרום לאובדן איכות, אבל יהיה קובץ אחד קל לנגינה (כלומר, לא vob שמחולק לתיקיות וידאו ואודיו עם הרבה קבצים מפוצלים). בקיצור- מהו הפורמט הכי מקצועי (איכות כמה שיותר טובה) לוידאו? והאם הוא זהה לאיכות של דיסק dvd?

ובנוסף, איזה תוכנה (עדיף חינמית) תוכל להמיר דיסק dvd או קבצי vob שנוצרו בעזרת דיוידי שרינק לפורמט הזה?

גיא

פורסם

כל דיסק די וי די בנוי מאוסף קבצים כאשר המידע נמצא בקבצי ה-VOB בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!

בשביל לראות את הסרט על המחשב אתה לא צריך להמיר שום דבר. אתה פשוט פותח את הדיסק (פתח תיקיה) מסמן את כל קבצי ה-VOB ומעתיק אותם להרד דיסק.

מדיה פלייר +חבילת מקודדים יתמודד יפה עם קבצי ה-VOB.

פורסם
  • מחבר

הבנתי! תודה!

ואם יש לי הרבה סרטים, ואני רוצה לעשות קישור מהקטלוג שיש לי במחשב ב- excel לסרט (שזה בעצם תיקייה....) יש דרך לעשות את זה? כשניסיתי הוא פתח לי את התיקייה...

ושוב תודה!

גיא

פורסם

פשוט תקשר לקובץ VIDEO_TS.IFO שנמצא בתיקייה, ותתקין תוכנה ייעודית (PowerDVD לדוג').

פורסם
  • מחבר

מלכים! תודה רבה רבה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים