פורסם 2009 במרץ 416 שנים לוקחים תמונות כאלה לאחרונה ופשוט עושים להם תיוג. למישהו יש עוד תמונות מגניבות? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 416 שנים חחח זה כלכך נמאס... אבל ראיתי את זה, שהיה משעשע: הכי מצחיק זה שגם תייגו שם אנשים..
פורסם 2009 במרץ 416 שנים חחח זה כלכך נמאס... אבל ראיתי את זה, שהיה משעשע: הכי מצחיק זה שגם תייגו שם אנשים.. תודה על התמונה הזאת באמת הייתי צריך שאלה: מה זה לעזאזל "אימפרקטיבי"???
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מה זה לעזאזל "אימפרקטיבי"???זה לא "אימפרקטיבי" זה "היפר-אקטיבי"היפר - יותר מדיאקטיבי - פעילכל ילדי הADHD שלוקחים רטלינים וזה
פורסם 2009 במרץ 416 שנים זה לא "אימפרקטיבי" זה "היפר-אקטיבי" היפר - יותר מדי אקטיבי - פעיל כל ילדי הADHD שלוקחים רטלינים וזה ̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚חשבתי ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ שאולי̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ אני̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ מפגר̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚̕̚̕̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕̚
פורסם 2009 במרץ 416 שנים חחח זה כלכך נמאס... אבל ראיתי את זה, שהיה משעשע: הכי מצחיק זה שגם תייגו שם אנשים.. סוף סוף מצאתי תמונה לשים TAG לכולם !
פורסם 2009 במרץ 416 שנים חחח זה כלכך נמאס... אבל ראיתי את זה, שהיה משעשע: הכי מצחיק זה שגם תייגו שם אנשים.. תמונה גאונית!
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מילא התמונות, אבל הדיונים הסוערים שהן יוצרות: "שיואו, אני לא מאמינה שתייגת אותי בתור רעה, אני מהזה לא!!"שמישהו יתייג אותי בתור זה שדפק לעצמו כדור לראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.