פורסם 2009 במרץ 416 שנים שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה
פורסם 2009 במרץ 416 שנים כבר הסבירו כאן במדור בעיות כאלה ודומות, אך כדי לחסוך חיפושים וגם מתוך ניסיון אישי בבעיה דומה, האם הגדרות ה-DNS של המחשבים שלך מתואמות?אצלי, מרגע שהגדרתי DNS קבוע למחשב הראשי (זה שהמדפסות שלו הן LOCAL) ובמחשב השני הפניתי את מיקום המדפסות ל-DNS הזה, העניינים הסתדרו.אני מדבר על חיבור אלחוטי של המחשב הנלווה.מיקי
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר כבר הסבירו כאן במדור בעיות כאלה ודומות, אך כדי לחסוך חיפושים וגם מתוך ניסיון אישי בבעיה דומה, האם הגדרות ה-DNS של המחשבים שלך מתואמות?אצלי, מרגע שהגדרתי DNS קבוע למחשב הראשי (זה שהמדפסות שלו הן LOCAL) ובמחשב השני הפניתי את מיקום המדפסות ל-DNS הזה, העניינים הסתדרו.אני מדבר על חיבור אלחוטי של המחשב הנלווה.מיקיהגדרתי אייפי דרך TCP/IP בהגדרות של הכרטיס רשתב2 המחשבים שתיהם עובדים על אלחוטיאיך אני קובע DNS? למחשבים? מה שמוזר אחרי RESTART לתהליך PRINT SPOOLER המדפסת עובדת רגיל ברשת!ואחרי שאני עושה ריסט למחשב שוב המדפסת לא עובדת ברשת אני מוכן לשלם עבור פתירת הבעייה! זה ממש דחוף לי אנחנו במשרד פה ולא מצליחים להדפיס !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.