עבור לתוכן

למה אין תמיכה של 8800GTS בCOREAVC ?

Featured Replies

פורסם

זה לא כרטיס מספיק מתקדם לHD ?

פורסם

8800GTS 320mb/640mb מבוססים על ליבת G80 ותומכים ב-PureVideo HD דור ראשון - VP1

8800GTS 512mb/1gb מבוססים על ליבת G92 ותומכים ב-PureVideo HD דור שני - VP2

האצת GPU של CoreAVC 1.9 דורשת כרטיס מסך תומך CUDA ובנוסף PureVideo HD דור 2 או 3.

לשאלתך, כנראה G80 לא מספיק מתקדם ל-HD מאחר וגם סדרות geforce 6/7 תומכים PureVideo HD דור ראשון

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה זה אומר שהכרטיס הזה למרות שהוא כרטיס שנחשב עדיין לכרטיס טוב מציג תוכן HD פחות טוב מכל כרטיס מסך חדש בינוני שקיים בשוק כרגע?

הסיבה שאני שואל את זה היא שאני כרגע עם ה8800GTS 320MB על מסך 24 אינץ בחלק מהמקרים לא כולכך מרוצה מהתוכן HD שאני רואה והשאלה האם מעבר לכרטיס מסך אחר יעזור בנושא..

פורסם

במקרה שלך המעבד (CPU) הוא זה שמעבד את הסרט. כרטיס המסך לא יודע לבצע את הפעולה.

כרטיס מסך חדש יותר יכול לעבד תוכן HD בעצמו (למשל עם coreavc החדש) ובכך להוריד את העומס מה-CPU ולשפר ביצועים.

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה מחשב חדש טוב יותר יציג תוכן HD בצורה טובה יותר?

זאת אומרת המחשב שלי כרגע לא תומך באופן "מושלם" בHD ?

פורסם

שורה תחתונה מחשב חדש טוב יותר יציג תוכן HD בצורה טובה יותר? או כרטיס חדש או מעבד חדש - אין צורך בשניהם או במחשב חדש.

זאת אומרת המחשב שלי כרגע לא תומך באופן "מושלם" בHD ? הכרטיס מסך לא תומך באופן מושלם

פורסם
  • מחבר

על כמה אחוזי שיפור אנחנו מדברים? משהו מעותי?

פורסם

אמרת שאתה "לא כל כך מרוצה מצפייה בתוכן HD", מה זה אומר ? הסרט "מקרטע" או מדלג על פריימים ? אם המעבד לא סוחב את הסרט

כמו שצריך אז כל כרטיס מסך פשוט\זול מסדרה חדשה יריץ את הסרט חלק ("אחוזי שיפור" לא רלוונטים - או שהסרט רץ כמו שצריך או שלא)

פורסם
  • מחבר

אמרת שאתה "לא כל כך מרוצה מצפייה בתוכן HD", מה זה אומר ? הסרט "מקרטע" או מדלג על פריימים ? אם המעבד לא סוחב את הסרט

כמו שצריך אז כל כרטיס מסך פשוט\זול מסדרה חדשה יריץ את הסרט חלק ("אחוזי שיפור" לא רלוונטים - או שהסרט רץ כמו שצריך או שלא)

נדיר שהסרט מקרטע.. זה קורה רק שהתמונה באמת עמוסה בהמון פרטים.. פשוט יש מקומות שהתמונה ממש רחוקה מלהיות חלקה

פורסם

מה זה תמונה חלקה עבורך ? אם אנחנו מדברים על איכות תמונה אז אין שום קשר להאצת חומרה

(מלבד אולי שימוש באפקטים לחידוד תמונה \ הסרת noise וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים