עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אם הייתם צריכים לעבור לגור בחו"ל - לאיפה הייתם עוברים?

Featured Replies

פורסם

אוסטרליה נחשבת למושבה בטוחה מהחינות האלה.

• תגובות 97
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני שמח לראות תגובות אבל אני לא יביע דעה שבילש שלא יהיו ריבים.

look-GOD - איך אירלנד מבחינת רמת פשיעה? (יחסית לקנדה/ארצות אחרות שאתה מכיר)

איך המזג אויר שם?

מצאת כבר בת זוג/הקמת משפחה?

פורסם

זה לא שאני שונא ערבים ( בכלל לא - אני אוהב ערבים יותר מאשר כל עם אחר למעט יהודים )

גזען' date='[/color'] וכנראה ברמה שאפילו אתה בעצמך לא מבין - התגובה שציטטתי פשוט נוראית

http://iloveisrael.co.il/10reasons.php?page_num=1

כיתבו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ (בנוסף יש את הטופ 10 סיבות בתחילת העמוד)

ולבחור מאירלנד,

בקיצור, איך הייתה מסכם את אירופה במשפט אחד ביחס לישראל?

הערה אחרונה.

לבסוף כולנו בני אדם, אנשים לא מבינים שהדת "נוסדה"\"הומצאה" בשביל לאחד בין אנשים וליצור שלום ושלווה בין האנשים

ובמקום זה הם הולכים הפוך,אם אני יהודי אז אני לא אוהב נוצרים, אני לא אוהב מוסלמים, אני לא אוהב בלה בלה

בלה....ואם אני נוצרי אז ככה וככה.

איזה מפגרים, פשוט עצוב.

^

מופנה במיוחד אליך עכביש בכביש

פורסם

:lol: :lol:

אנשים כמוך הם אנשים ריקים מביפנים שחייבים פשוט למצא איזה אליל לעבוד אותו \, אני שם אנשים כמוך יחד עם הדוסים הפנטים , אתם אנשים שהשכל שלכם מעוות ברגשות דבילים של גאוותנות יתר ,

אתה גאוותן ויהיר - חושב שאתה יכול לרחם עלי - פחחח

אתה חושב שאתה יכול להבין אותי - את עצמך אתה לא מבין , אתה חושב שאותי אתה יכול להבין :screwy:

דביל תצטרף לתור , הוא ארוך כאורכה של הטיפשות ( אתה בהחלט יכול להיות מועמד לשאת את הדגל )

אההה , כן ויואב , אנטישמי לפי ההגדרה התחבירית / מילונית - זה אנטי הגזע השמי , אבל בפועל במציאות - זה שונא יהודים בלבד - זו בושה שאתה לא יודע את זה , אבל זה גם מסביר את עמדותייך שהינן שאובות מספרים ומאידואולוגיה בלבד ולא מבוססות על ההיגיון הפרטי שלך , על כל מקרה הבאתי לך ציטוט וקישור :

"אנטישמיות

המונח אנטישמיות מציין שנאת יהודים. הפירוש המילולי של המונח הוא "נגד הש?מ?י?ים", דהיינו, שנאה כלפי כל העמים ממוצא שמי, אשר עליהם נמנים, בין היתר, היהודים והערבים (שמיים הם צאצאיו של ש?ם בן נח). בפועל, המושג אנטישמיות משמש לציון שנאת יהודים בלבד, והוא מעולם לא שימש לציון שנאה כלפי עמים שמיים אחרים."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA

פורסם
  • מחבר

לבסוף כולנו בני אדם, אנשים לא מבינים שהדת "נוסדה"\"הומצאה" בשביל לאחד בין אנשים וליצור שלום ושלווה בין האנשים

ובמקום זה הם הולכים הפוך,אם אני יהודי אז אני לא אוהב נוצרים, אני לא אוהב מוסלמים, אני לא אוהב בלה בלה

בלה....ואם אני נוצרי אז ככה וככה.

הדיון התחיל ברגל שמאל, למה לגלוש לנושאים לא קשורים?

בקשר למה שציטטתי יש לי מה לומר, אם אתה מתעקש תפתח את זה בדיון חדש.

פורסם

switzerland .

פורסם

"User 'עכביש בכביש' has blocked your personal message."

אחרי התגובה שכתבת לי(בפרטי), אתה לא מתבייש?

ולנושא הדיון, קרוב אמר לי שבקנדה אפשר לקבל אזרחות בתנאי שתגור במקום מסוים שהמדינה תקבע לך (מקומות שלא מאוכלסים מספיק בד"כ) ואחרי כ6 שנים מקבלים אזרחות

פורסם

אההה ' date=' כן ויואב , אנטישמי לפי ההגדרה התחבירית / מילונית - זה אנטי הגזע השמי , אבל בפועל במציאות - זה שונא יהודים בלבד - זו בושה שאתה לא יודע את זה , אבל זה גם מסביר את עמדותייך שהינן שאובות מספרים ומאידואולוגיה בלבד ולא מבוססות על ההיגיון הפרטי שלך , על כל מקרה הבאתי לך ציטוט וקישור :

[b']

"אנטישמיות

המונח אנטישמיות מציין שנאת יהודים. הפירוש המילולי של המונח הוא "נגד השֵמִיִים", דהיינו, שנאה כלפי כל העמים ממוצא שמי, אשר עליהם נמנים, בין היתר, היהודים והערבים (שמיים הם צאצאיו של שֵם בן נח). בפועל, המושג אנטישמיות משמש לציון שנאת יהודים בלבד, והוא מעולם לא שימש לציון שנאה כלפי עמים שמיים אחרים."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA

אני מצטער לאכזב אותך, אבל כרגע הוכחת שאתה הטרול הכי דמגוג שכתב בזון מזה הרבה שנים. ורק לצורך העניין, כדי להוכיח לך את ההתעלמות השיטתית והכנסת מילים לפי, ואני אפילו אדגיש, כמו שאתה עושה, כדי שתבין (אולי ככה לא תתעלם):

למרות שאנטישמיות זה שם "יפה" לגזענות ושנאת יהודים.

אתה בכלל קורא את מה שאתה מגיב אליו?

אתה מכניס לי מילים לפה (טענתי שצריך לחזור לגבולות 48? הכנסתי פה איפשהו עניין של אידיאולוגיה? שמוסלמי לא יכול להיות אנטישמי? טענתי שאנטישמי זה שונא הגזע השמי, ומאחר וגם ערבים הם שמיים אז קצת בעיה, ואז ציינתי את המשמעות האמיתית של זה), די עם זה.

אני ממליץ לך לנסות לחשוב, לקרוא ולהבין מה שאתה כותב. אל תאשים אותי סתם בדברים, במיוחד כאשר אתה זה שאשם באותם דברים (אני לא חושב בהיגיון ורק לפי אידיאולוגיה? אתה זה שמעולם לא ביטא בצורה מפורשת את האידיאולוגיה שלו, מה שכמובן לא גרם לך לקטול כל דבר אחר, בלי לנסות להבין מה אותו).

פורסם

ציטוט מויקי :

למה הם עושים את זה?

טרולים לא מגיעים לאתרי תוכן כדי לתרום להם תרומה חיובית. מטרתם של הטרולים היא ליצור אינטראקציה עם חברי הקהילה בדרך של ריב ומדון. הם משיגים זאת על ידי הפרובוקטיביות שבתרומותיהם לשיח הכללי.

תגיד שבלול , ליקרא גיזען ומפגר זו הדרך שלך ?

גזען, וכנראה ברמה שאפילו אתה בעצמך לא מבין - התגובה שציטטתי פשוט נוראית

איזה מפגרים, פשוט עצוב.

^

מופנה במיוחד אליך עכביש בכביש

ויואב אם אתה יודע מה ההגדרה למה אתה טוחן ומספים סתם ?

פורסם

מעניין איך הגענו מ"אם הייתם צריכים לעבור לגור בחו"ל - לאיפה הייתם עוברים?" - לגזענות וטרולים

למען האמת רוב הת'רדים פה בזמן האחרון סוטים לא קצת מהנושא המקורי שלהם

שיהיה לכם דיון/מריבה/ויכוח מהנה בכל אופן.

פורסם

תגיד שבלול ' date=' ליקרא גיזען ומפגר זו הדרך שלך ?

ויואב אם אתה יודע מה ההגדרה למה אתה טוחן ומספים סתם ?

[/quote']

אתה לא גזען?

ומהתגובות שלך אתה די מפגר(מאחר) בהתפתחות.

אם כך, זאת הדרך שלי.

מעניין אותי מה הדרך שלך?

כי לפי התגובות שלך הדרך שלך היא להתנשא, לקלל, להתחכם, לחזור על אותם שטויות שוב ושוב,אטום לדעות של אחרים,.... ושאר הירקות שמאפיינים את הערס הממוצע והלא מפותח

מה שמראה עד כמה אתה ריק בפנים.

מקווה שלא נעלבת, קבל את זה כהערה בונה.

פורסם

אתה לא גזען?

ומהתגובות שלך אתה די מפגר(מאחר) בהתפתחות.

אם כך, זאת הדרך שלי.

מעניין אותי מה הדרך שלך?

כי לפי התגובות שלך הדרך שלך היא להתנשא, לקלל, להתחכם, לחזור על אותם שטויות שוב ושוב,אטום לדעות של אחרים,.... ושאר הירקות שמאפיינים את הערס הממוצע והלא מפותח

מה שמראה עד כמה אתה ריק בפנים.

מקווה שלא נעלבת, קבל את זה כהערה בונה.

אל תתייחס אליו, הוא אוהב להרגיש פואטי ושנון... ::)

פורסם

nadavtwtw בקשר לאירנד...

ממש נחמד לגור פה כי לא תמצא עם יותר חברותי מהאירים על כדור הארץ (אפילו לא הקנדים). יש פה את המשכורות כמעט הכי גבוהות בעולם, ואת המשכורת מינימום בכי גבוהה באירופה (שזה פשוט הנאה) 9.5 יורו לשעה (50 שקל).

והכי כיף זה שכמעט אין פה ערבים עדיין (למרות שלצערי אני חייב לציין שהם מתחיל לנחול גם לפה (וזה לא שאני גזען זה פשוט שרוב הערבים באירופה נורא דתיים וזה נורא).

חוץ מזה חוץ מאיזור מאוד קטן המרכז העיר הפשיעה פה במצב ממש טוב (אין שום פחד שיתקיפו אותך או שיפרצו לך לבית).

הדבר היחיד והממש נורא (בשבילי לפחות) זה המזג אוויר פה על הפנים!!! יש שמש אולי 30 יום מתוך כול השנה, וגשם הכי מציק בעולם לפחות 20 יום מכול חודש.

חוץ מזה אין כמעט ישראלים (שזה מאוד מפתיע לאירופה, או חול בכלליות) אבל יש לי חברה יהודיה (זה בטעות שהיא יהודיה) מצרפת. להקים פה חיים לא הייתי רוצה (למרות שיש לי אחלה משכורת שלא הייתי עושה חצי ממנה בארץ) כי המזג אוויר יותר מידי מסריח.

אגב הקטע המצחיק זה שבאירלנד ממש יקר לאומת אירופה אבל כשאני בחופשות בארץ אני מרגיש כאילו בארץ יותר יקר!!! :o :o :o

**שינוי נושא קל - אני לא הייתי איזה שנתיים בארץ (אפילו לא לחופשה) וכשבאתי בפסח האחרון המחירים זינקו באיזה טריליון... לדוגמה כשאני עזבתי בקבוק שתיה היה 5 שקל... אבל עכשיו זה 10 שקל :o או לאכול בבורגר ראנצ ארוחה ""הכי גדולה"" היה 35 שקל ועכשיו זה איזה 75 (ואני לא מגזים לצערי).

או שווארמה בלאפה היה 20 שקל כשעזבתי ועכשיו זה כמעט 30 (חוץ מבאר שבע כבוד).

איך אנשים חיים בארץ עם המחירים האלו..???

וחזרה לאירופה...

אירופה ממש נחמדה למרות שהרבה ארצות די נמחקו מבחינת כמות המוסלמים שעברו עליהם... אבל זה די מגמה בכול העולם אז אין מה להתלונן, וחוץ מזה שהם בדרך כלל נשארים ב"אזורים שלהם" כמו היהודים (אני אישית לא בחיים לא יחיה בגטויים שהיהודים בונים לעצמם בחול).

אין מה להשוות חיים בארץ לחיים בחול. זה כמו להשוות בין בחורה שוודית כוסית לבחורה ישראלית כוסית...

השוודית תיהיה שקטה נחמדה בלונדינית שלא מבינה ישראלים, ויהיה לך אחלה חיים איתה כי היא תבשל ובחיים לא "תחטוף קריזה".

והישראלית גם תראה טוב תיהיה שזופה אבל תחטוף קריזה פה ושם, "ושלא תחשוב על לשבת על התחת... לך תטפל בילדים... לך תעבוד..." ותחייה עד גיל 53 אם יש לך מזל.

אני אישית ממליץ על שתי האופציות (כן אני יודע לא ממש עזרתי).

פורסם
  • מחבר

look-GOD -

מחירי השווארמה עלו וזה נורא (אפילו שיש מקומות שאתה יכול לקבל מנה+שתיה ב-13)

מים ב-10 ש"ח? רק בכיכר המדינה ובאגדר

בקשר לבחורות אני לא יתייחס חח, בכל מקרה לא נראה לי להתחתן עם שוודית, למרות שהן נראות יותר טוב

אמרו לי משהו שקשה להבין את האנגלית שלהם, זה נכון?

ואיך נקרא הנתניה שלכם שם? (האזור שאמרתה במרכז דבלין)

זה בדיוק מה שמפריע לי הפשיעה הזאת, גם מדווחת וגם לא מדווחת

אבל בכל מקרה אני רק אוסף נתונים והמלצות עכשיו, גם אם אני יעבור זה יקח עוד כמה שנים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.