עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אם הייתם צריכים לעבור לגור בחו"ל - לאיפה הייתם עוברים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני נשאר בישראל גם אם אני אהיה האדם האחרון במדינה הזאת.

עם ישראל חי!

הלוואי וזה היה ככה

יש פה יותר מדי פשע

• תגובות 97
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די באמת , המילים שמושמעות ממך הן יותר פרופגדה בילתי מחושבת מאשר דיברי אמת .

פורסם
  • מחבר

יכול להיות

אבל זה גם יכול להיות שהתרגלנו לכך שריך לבדוק אותנו בכניסה לקניון או כל מקום שהולכים אליו

שצריך לנעול את הבית

שיש מקומות שלא מסתובבים בהם באמצע הלילה בטח לא לבד

שרוב הבנות פה מה לעשות לא כמו בסקנדינביה

שיש לך וילה אפילו במקום הכי טוב בארץ (ה פיתוח) יש סיכוי טוב שיקחו ממך דמי חסות (אני לא גר שם אבל היתה על זה כתבה בערוץ 22)

ומי שלא משלם שמי חסות אתם יודעים מה קורה..

דמי חסות כמה שידוע לי מהעיתונים זה בעיה גם של עסקים קטנים

תארו לכם איזה תהנוג זה לצאת מהבית ופשוט לא לנעול כי אף אחד לא יגנוב לכם

לא לפחד להסתובב עם פלאפון יקר ביד מחשש שמישהו ישדוד אותכם

לא להסתובב כל מקום עם התיק על הגב (שאתם מחוץ לבית בעבודה או בית ספר)

שאין זיהום אוויר ואין כמעט סיכוי לחלות בסרטן

אפילו שאתה קונה מוצר אתה יודע שאתה תקבל את האיכותי ביותר ועם שירות טוב ובלי משחקים ובלי קומבינות

שאף אחד לא מקשה עליך להתפתח.. וכל הכסף שהמדינה משקיעה במלחמה או הסבל שלנו בואפן אישי מפשעים בתוך המדינה - בא על חשבון הנאות או התפתחות

שוב פעם זה מה שאומרים שיש בכמה מדינות בעולם, אני באופן אישי לא תופס שיכול להיות כל כך טוב

דמיינו את זה שאתם יוצאים מהמכונית שלכם ופשוט משאירים אותה פתוחה עם המפתחות בפנים אפילו ויודעים שאף אחד לא יתקרב אליה

איפה נשמע דבר כזה??

כמובן שוב פעם יש גם חסרונות אני לא אומר שלא

וגם אם אני יעזוב לניסיון זה בטח לא יהיה עכשיו אלה רק עוד כמה שנים (אמרתם בצדק אני צריך להתכנן)

פורסם

תארו לכם איזה תהנוג זה לצאת מהבית ופשוט לא לנעול כי אף אחד לא יגנוב לכם

לא לפחד להסתובב עם פלאפון יקר ביד מחשש שמישהו ישדוד אותכם

לא להסתובב כל מקום עם התיק על הגב (שאתם מחוץ לבית בעבודה או בית ספר)

שאין זיהום אוויר ואין כמעט סיכוי לחלות בסרטן

אפילו שאתה קונה מוצר אתה יודע שאתה תקבל את האיכותי ביותר ועם שירות טוב ובלי משחקים ובלי קומבינות

שאף אחד לא מקשה עליך להתפתח.. וכל הכסף שהמדינה משקיעה במלחמה או הסבל שלנו בואפן אישי מפשעים בתוך המדינה - בא על חשבון הנאות או התפתחות

דמיינו את זה שאתם יוצאים מהמכונית שלכם ופשוט משאירים אותה פתוחה עם המפתחות בפנים אפילו ויודעים שאף אחד לא יתקרב אליה

איפה נשמע דבר כזה??

נראה לי שהמדינה שאתה מדבר עליה היא גן עדן?

נו באמת, מקום שבו אתה משאיר את המכונית שלך פתוחה באמצע הרחוב ואף אחד לא גונב אותה? :kopfpatsch:

לא לנעול את הבית? אוי ווי, מישהו פה חי בסרט. :screwy:

פורסם

נדב אני מקווה שמה שאמרת זה בדיחה כי אתה נשמע כמו ילד בן 15.

פורסם
  • מחבר

לא יודע על מה אתה מבסס את התגובה שלך אבל יצא לי לדבר עם אנשים מפה ומפה שעושים רושם של די אמינים

דבר אחד תהיה בטוח - בשוויץ אין מאפיה ואין גובי כסףים

אפילו סוכן של המוסד תפסו שם (ועם כל הכבוד לכל מינימאפיות וכנופיות נמוסד עובד ברמה אחרת)

אבל גם אותם תופסים

שמה אתה מזמין משטרה תוך דקה מגיעה ניידת

קרה לך פעם שפרצו לך לבית או רדפו אחריך והייתה צריך להזמין משטרה?

בסופו של יום יש לך את עצמך.

למה צריך את זה?

פה יש מכורים להרואין נותנים להם לקבל קריז ולפשוע בשביל להשיג כסף לסם

שם פשוט נותנים להם הירואין/תוכנית גמילה (שזה עולה כלום כסף למדינה) והם לא עושים צרות

יכול להיות שמי שדיברתי איתו יפה את המציאות אבל כמו שזה נשמע לגור פה זה כמו לחיות באפריקה ולהגיד מה רע

===========

ומה בדיחה?

פורסם

אתה לא יודע כמה אתה מז*** בשכל

אני לא מבין מה אנישם בכלל משתפים פעולה עם האפס הזה

מי אתה ובן כמה אתה בכלל שיש לך כזה ידע נרחב על עולם הפשע בארץ ובחול שאתה יכול לקבוע בכזאת נחרצות שבמדינה כזאת או כזאת אין מאפיה

או פשע

פורסם

למה אני טורח לענות אני לא יודע-

מי אומר לך שאין מאפיה או גנבים בשוויץ? מה זה החארטה הזה??

ומה קשור שאפילו תפסו שם סוכן מוסד זה אמור להצביע על ??

ומה שאמרת על הניידת תוך דקה זה קשקוש מוחלט זה הכל תלויי מאיפה הניידת מגיעה, פעם הלכתי מכות בבאר שבע ומיד הגיעה ניידת ותפסה את הכולירות, מישהו אחר תקעו אותו בתחת בדימונה והלך לחפש את החברים שלו(יסלחו לי הדימונאים על הדוגמא).

כל הבעיות שאתה מציג הן בעיות זוטות שיש בכל מדינה-אין מדינה ללא פשע, אין מדינה ללא שחיתות מה שבטוח ברוב המדינות יש אנטישמיות אז אם אתה רוצה לנסות להתחבא מהצרות של המוצא שלך אתה רק עוזר להם לנצח.

פורסם
  • מחבר

למה אני טורח לענות אני לא יודע-

מי אומר לך שאין מאפיה או גנבים בשוויץ? מה זה החארטה הזה??

ומה קשור שאפילו תפסו שם סוכן מוסד זה אמור להצביע על ??

ומה שאמרת על הניידת תוך דקה זה קשקוש מוחלט זה הכל תלויי מאיפה הניידת מגיעה, פעם הלכתי מכות בבאר שבע ומיד הגיעה ניידת ותפסה את הכולירות, מישהו אחר תקעו אותו בתחת בדימונה והלך לחפש את החברים שלו(יסלחו לי הדימונאים על הדוגמא).

כל הבעיות שאתה מציג הן בעיות זוטות שיש בכל מדינה-אין מדינה ללא פשע, אין מדינה ללא שחיתות מה שבטוח ברוב המדינות יש אנטישמיות אז אם אתה רוצה לנסות להתחבא מהצרות של המוצא שלך אתה רק עוזר להם לנצח.

כתבתי מי אמר לי - מישהו שגר בשוויץ

תפסו סוכן מוסד = משטרה איכותית

פשע עבורי לפחות היא בעיה חמורה

מה עוזר להם לנצח? אני מסורתי לא מעבר

עזבו הדיון גלש לנושא אחר..

שבת שלום

פורסם

כתבתי מי אמר לי - מישהו שגר בשוויץ

תפסו סוכן מוסד = משטרה איכותית

אז איזה אידיוט חיי אחלה בשוויץ ומנסה לצייר לך תמונת עולם ורודה, אתה אמור לדעת להבדיל בין הגזמה למציאות.

נ.ב,

אם תפסו סוכן מוסד זה לא בהכרח אומר שהמשטרה איכותית, אלא על כך שהסוכן פישל. אשמח ללינק לכתבה על המעצר הספציפי.

פורסם

כמו שאומרים "הדשא של השכן ירוק יותר".אנשים חושבים שבחו"ל הכל וורוד והכל טוב ויפה,אבל זה שאין להם בעיות של ביטחון והגנה על המדינות לא אומר שאין להם בעיות,ותאמינו לי שיש להם בעיות אחרות.עכשיו יש להם בעייה עם הכלכלה,ופעם הייתה להם בעייה אחרת

זה לא ששם הכל טוב ויפה ואפשר באמת לצאת מהבית בלי לחשוש שיבוא איזה פורץ ויפרוץ אליך,זה יכול לקרות בכל מקום בעולם

והדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת לך זה בארהב או באנגליה לא זוכר איפה זה היה,אני זוכר שקוראים לזה "ג'ק המרטש"-זה היה בן אדם נדמה לי באנגליה שהיה מסתובב ברחוב וסתם רוצח אנשים במסגרת של איזשהי כנופיה,סטייל עולם תחתון שיש לנו בארץ

פורסם
  • מחבר

נ.ב,

אם תפסו סוכן מוסד זה לא בהכרח אומר שהמשטרה איכותית, אלא על כך שהסוכן פישל. אשמח ללינק לכתבה על המעצר הספציפי.

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9F+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%93+%D7%A0%D7%AA%D7%A4%D7%A1+%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5&meta=

חן מ - גק המרטש חי לפני הרבה הרבה זמן באנגליה וריטש זונות אחרי ששכב איתן

מעולם לא נתפס אבל מת ממזמן

יש סיפורים על כך שהוא בעצמו רוטש על ידי אחת הזונות שניסה להרוג, אבל זאת רק השערה, אפילו לא יודעים שהוא זה שרצח את כל הזונות ולא כנופייה נגיד

אנגליה וארה"ב אלה מדינות שידועות ברמת פשיעה לא נמוכה במיוחד (לא שייכת לקבוצה של סינגפור נגיד)

פורסם
troll-web.jpg
פורסם
  • מחבר

טוב אני מרגיש כמו מנחם.

לא הייתה כוונה לריב רק לפתוח דיון.

מצטער אם מישהו נעלב/התרגז, לנעול בבקשה

פורסם

וואו.

רק עכשיו הצתרפתי לדיון הזה ונדהמתי לקרוא את החוסר ידע של אנשים על ""חול"".

אז ככה אני עזבתי את הארץ מיד אחרי הצבא, והספקתי לגור באנגליה, קנדה, ואירלנד (מינימום שנה בכול אחד מהם).

אז ככה... אתה אף פעם לא צעיר מידי מכדי לעזוב את הארץ, אם כבר ההפך יכול להיות נכון.

אירופה אכלה אותה כי יש להם בעיה של ערבים (קצת מזכיר את הארץ באיזשהי דרך אבסורדית), כול מקום שתלכו עכשיו מלא במוסלמים, למרות שרובם דווקא בסדר (ערבים טובים חחחח) רוב הזמן.

קנדה באמת אחלה ארץ... גרתי שם שנה פלוס ואין שם כמעט פשיעה בכלל! האמת הצחיק אותי שמישהו רשם מקודם על גן עדן שלא נועלים את האותו או את הבית בלה בלה בלה. קיצר בקנדה (יש לי משפחה שם) אחותי לא נועלת את הבית, לא מפחדים ללכת בחוץ (חוץ מהקור בחורף, אבל בשביל זה יש מעיל).

ואפילו עבודה יחסית קל למצוא שם עם מינימום שכל.

אבל אני עזבתי כי תאמת מצאתי תקנדים נורא משעממים. (למרות שיש כוסיות, וכולן חברותיות :) )

וכרגע אני חיי באירלנד שהיא בסדר. אבל עד כמה שאני אוהב את הארץ, פשוט אי אפשר לחיות מהיד לפה בקטע של משכורת ורמת חיים. הרמת חיים בעולם המערבי גבוהה בהרבה מהרמת חיים בארץ עם המחירים שלא קשורים לעולם.

קיצר תישארו בארץ אם אתה אוהבים את זה (או אם אתם ציוניים ושטויות כאלו, לא שאני נגד ציוניות).

ואם אתם מרגישים כמו ישראלים בחול שישראל יפה אבל רק מרחוק. ורוצים רמת חיים קצת יותר גבוהה אז חול מומלץ.

לצערים בטח שאין מה להפסיד לא אהבתם תחזרו לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.