עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אם הייתם צריכים לעבור לגור בחו"ל - לאיפה הייתם עוברים?

Featured Replies

פורסם

אהההה, יחי ההבדל הקטן :screwy:

• תגובות 97
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הבעיה , הוא לא חי וזה לא הבדל קטן , כאן גם האויבים הם יהודים .

פורסם

יש הבדל בין אנטישמיות ושנאת ישראל, לבין אנשים שתפיסת העולם שלהם היא שלום בכל מחיר, צר לי שאתה לא רואה את זה (ואתה יכול לקרוא להם מטומטמים, שונאי ישראל ואלף ואחד כינויים אחרים, הם מאמינים בדרך מסוימת והולכים אחריה עד הסוף).

כמובן שבכל מקום יש קיצונים, אבל קיצונים הם מיעוט שבמיעוטים, וכל עוד זה נשאר ככה זה בסדר ונורמלי, ועדיף שיהיה ככה מאשר שלא יהיה בכלל (מה לעשות, אנחנו לא חיים בעולם אוטופי).

פורסם

לאא

אנטישמיות ושינאת ישראל נכון להיום היא היינו הך

עצם העובדה שאנשים ( כמו הדעה שאתה מייצג ) טיפשים מספיק כדי להאמין לשטות המוחלטת הזו , כאילו " אני שונא אותך רק בגלל שעשית ככה וככה - פחחח ואני אוהב אותך אם תעשה ככה וככה - פחחחח "

שינאת ישראל ואנטישמיות היא אותו דבר , בארץ ישראל מצויה הקהילה היהודית הכי גדולה בעולם נכון להיום .

מדינת ישראל היא מהותו והגשמתו של העם היהודי

זה כמו שמישהו יגיד לך " אני לא שונא אותך , אני רק שונא את כל מה שאתה עושה וכל מהותך "

כשהיהודים היו בגולה שנאו אותם בגלל שהם יהודים ורק קראו לזה אנטישמיות , כשהיהודים בארץ ישראל , אז שונאים אותם בגלל שהם ישראלים ורק קוראים לזה שינאת ישראל - השינאה היא אותה שינאה והשונאים הם אותם שונאים - רק המיקום של היהודי הישתנה

וגרוע מכך אתה עוד מסכים לדבריו - אבל זה בגלל שאתה כל כך חכם - פחחחח .

פורסם

איטליה!!! (זה החלום שלי!)

פורסם

אההה , כבר יש שם מורן אחת .

פורסם

אני דובק בדבריו של רבין לגבי פותח הדיון, למרות שאני מבין את הקושי הרב.

ועכביש-השמאלני הכי קיצוני פה לא יבוא עם המון של קילשונים לטבוח בך או ילבש חגורת נפץ מספיק עם הדמוגגיה שלך.

פורסם

אההה , כבר יש שם מורן אחת .

צודק... אבל אף פעם לא מזיק אם יהיו שתיים :)

אין על איטליה!!!

italia è il mio paese preferito

פורסם
  • מחבר

חחחח תחליף חלום דחוף

(אנמ *סיציליה* נאפולי) גם הממשלה שם..

תחפש ביו טיוב את הסירטון שמראה את ההבדל בין איטליה לשאר אירופה

פורסם

*תחליפי.

ונדב, אזרחות אירופאית תתן לך לגור באירופה ולא בקנדה/ארה"ב.

פורסם

ועכביש-השמאלני הכי קיצוני פה לא יבוא עם המון של קילשונים לטבוח בך או ילבש חגורת נפץ מספיק עם הדמוגגיה שלך.

יותר מזה, אם בן אדם מאמין שהפתרון הוא בחזרה לגבולות 48 (מקרה קיצון), איך הוא בדיוק שונא ישראל? בגלל שהאידיאולוגיה שהוא מאמין בה לא מתאימה למישהו אחר אז הוא שונא ישראל? מתנחלים שתוקפים חיילים (ובמיוחד במקרים כמו בהתנתקות או בית המריבה, לדוג', ששם הייתה בחלטת בית משפט/חקיקה) לא שונאי ישראל? לדעתי הם הרבה יותר גרועים מאותו שמאלני שמפגין נגד המבצע בעזה בזמן המבצע, כל עוד ההפגנה היא בגבולות הסביר ולא כוללת אלימות. זה מרגיז, זה מכעיס, אבל זה חוקי ובסופו של דבר זה מתוך אמונה במשהו.

פה גם עובר הגבול בין אנטישמיות לשנאת ישראל. יהודי לא יכול להיות אנטישמי (ובמידה מסוימת גם מוסלמי, למרות שאנטישמיות זה שם "יפה" לגזענות ושנאת יהודים).

פורסם

אני נשאר בישראל גם אם אני אהיה האדם האחרון במדינה הזאת.

עם ישראל חי!

פורסם

חחחח תחליף חלום דחוף

(אנמ *סיציליה* נאפולי) גם הממשלה שם..

תחפש ביו טיוב את הסירטון שמראה את ההבדל בין איטליה לשאר אירופה

למרות שתיקנו אותך אני אתקן שוב... אני בת...

וחוץ מזה ממש לא אכפת לי... אני אוהבת את המדינה הזאת, את השפה בעיקר....!

פורסם

יותר מזה, אם בן אדם מאמין שהפתרון הוא בחזרה לגבולות 48 (מקרה קיצון), איך הוא בדיוק שונא ישראל?

פה גם עובר הגבול בין אנטישמיות לשנאת ישראל. יהודי לא יכול להיות אנטישמי (ובמידה מסוימת גם מוסלמי, למרות שאנטישמיות זה שם "יפה" לגזענות ושנאת יהודים).

יואב אתה יודע שאני מסמפט אותך , אבל , ראבק , תתעשט , אתה מלהג אידיאולוגיה בלי לחשוב בכלל מה אתה אומר ובלי לחשוב צעד אחד קדימה .

מוסלמי לא יכול להיות אנטי שמי למה בגלל ההגדרה , פחחח , ספר את זה לחאג' אמין אל חוסייני .

דבר שאתה חושב - לחזור ולתת לערבים ובלב בלה בלה ממשיך

דבר שאתה לא מבין , תן לערבים הם יחשבו שאתה לוזר וחלש ויתקפו אותך .

זה לא שאני שונא ערבים ( בכלל לא - אני אוהב ערבים יותר מאשר כל עם אחר למעט יהודים ) אלא אי יודע היכן אני חי קרי במזרח התיכון ובמזרח התיכון , טוב לב/נאורות נחשב חולשה וחולשה יש לה תגובה אחת בלבד , תקיפה . סתם לדוגמה ראה את היחס שלהם לנשים ( איפה אירגוני הנשים הפמניסטיות פחחחח ) .

אההה וכן מורן :

אם אנחנו ניראים אותו דבר ( או טוב יותר ) מהגב' אטיאס שמעמידה לנו את הכבוד הלאומי , אני בעד :xyxthumbs:

פורסם

אתה בכלל קורא את מה שאתה מגיב אליו?

אתה מכניס לי מילים לפה (טענתי שצריך לחזור לגבולות 48? הכנסתי פה איפשהו עניין של אידיאולוגיה? שמוסלמי לא יכול להיות אנטישמי? טענתי שאנטישמי זה שונא הגזע השמי, ומאחר וגם ערבים הם שמיים אז קצת בעיה, ואז ציינתי את המשמעות האמיתית של זה), די עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.