עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אם הייתם צריכים לעבור לגור בחו"ל - לאיפה הייתם עוברים?

Featured Replies

פורסם

socrn יש לי חשבון בנק אבל אני לא עובד(עדיין לא,מאמין שבעוד חודש וחצי אתחיל לעבוד כי משחררים אותנו לחופש)....

לגבי חול אני כבר חושב על זה הרבה זמן,אבל לתכנן מוקדם מידי זה גם לא טוב,כי תחשוב שאי אפשר לצאת לחול עם המצב הכלכלי בעולם היום,הרי גם שם אני אגיע ואפול שם מבחינה כלכלית,רק ההבדל ששם אני אהיה ממש רחוק מההורים ואף אחד לא יוכל לעזור לי מהבחינה הזו ואז ייצא שאני אצטרך לחזור לארץ...

• תגובות 97
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נדב, עזוב את זה שלך תשיג עכשיו ויזה / אזרחות לכל המדינות שציינת. אל תשכח גם שיש משבר כלכלי קשה מאוד בפתח שאמנם פה בארץ פחות מרגישים אותו אבל בארה"ב ובקנדה כבר מרגישים אותו. אני אישית הייתי עובר לאירופה במידה והכל היה כ"כ פשוט ובאמת "תוך דקה" הייתי מקבל אזרחות, אחת מארצות השפלה - הולנד או בלגיה.

עכשיו שחזרנו לחיים האמיתיים, אם אתה באמת רציני בקשר למעבר הזה תתחיל להתעניין קצת יותר מלבחור מדינה, ושהקריטריונים שלך יהיו קצת יותר משמעותיים מהבנות והפשיעה שבכל מקום יש.

פורסם

לי אין בעייה של אזרחות כי יש לי אזרחות צרפתית ואני יכול להגיע לכל מקום בעולם...

באמת כמו שאמרתי בארהב המשבר הכלכלי זה הדבר הכי גרוע שיש שם...מסוכן לעבור לשם,לא למצוא עבודה ולהתחיל לחזור לארץ

פורסם

אתם אשכרה הוזים, אה?

המשבר הכלכלי כבר נתן את האותות שלו בכל מקום ובכל צורה, בארץ כבר פוטרו אלפים של אנשים, לשכות התעסוקה מאיימות לפתוח בשביתה בגלל (שימו לב)

-מחסור בכוח אדם בשביל לטפל בכל אותם מובטלים חדשים. זה לא שבארה"ב יש משבר ופה לא.

מי שחוטף בארה"ב בצורה הגדולה ששומעים בחדשות אלו החברות הגדולות. למצוא עבודה זמנית כמוכר בחנות קטנה/תפקיד כלשהו בחנות בקניון, אפשר למצוא בארה"ב (או לצורך העניין, כל מקום אחר) בדיוק כמו פה.

מי שיש לו את הכישורים- יכול למצוא עבודה. (אלא אם הוא מתכנן להגיע מאפס למשרה בכירה בג'נרל מוטורס, ואז מצפה לו הפתעה....)

חן מ'-

לא מסוכן לצאת לשום מקום בגלל המשבר הכלכלי. המצב שם מנקודת המבט של צעיר בן 18-21 לא גרוע יותר מפה, ופה לא גרוע יותר משם. נקודת הזינוק שלך זהה בשני המקומות.

אם אתה עוד חושב על מישהו שיעזור לך, פשוט תוותר על הרעיון. ברור וגלוי לכל שאתה לא מסוגל מנטלית לצעד כזה, לא יודע לנהל את עצמך, ולא בנוי להיות לבד בלי ההורים/גב כלשהו.

נסה לבנות מחדש את התכנית עוד 3 שנים, אולי עד אז תתחיל לחשוב בצורה הנכונה.

פורסם

(אלא אם הוא מתכנן להגיע מאפס למשרה בכירה בג'נרל מוטורס, ואז מצפה לו הפתעה....)

לא נראה לי שהם יכולים להעסיק עכשיו מנקה...

אני לא מבין את כול אלה שרוצים לברוח מהארץ , במיוחד לא בני ה 18 (כאחד כזה גם הייתי רוצה לגור באירופה אבל זה לא ריאלי).

פורסם

אני לא מבין את כל אלו שרוצים "לברוח" מהארץ.

יש הבדל מהותי בין "לברוח" ו "לעזוב". מי שמנסה "לברוח", סופו להיכשל.

פורסם
  • מחבר

בעבר הייתה תקופה שבה הם חיפשו אקדמאיים, ובפרט גם ישראלים אקדמאיים, שקיבלו ויזות (ואני מניח שבשלב מסוים גם אזרחות) כמו כלום. התקופה הזאת נגמרה?

nadavtwtw, אני מצטרך לכל אלה שאומרים צא מהסרט, אבל מסיבה אחרת. אל תחשוב שבכל מדינות העולם כל כך טוב. אני לא אומר שהמצב פה בשמיים, אבל תמיד קל למצוא את הרע אצלך ואת הטוב אצל אחרים. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, לא?

יש מצב, בשביל זה כתבתי ניסיון מקסימום חוזרים

בקשר לאזרחות חבל שאתם לא קוראים טוב - כבר דיברתי גם עם השגרירות הגרמנית, גם עם עורך דין מתחמה וכל מה שצריך זה קצת כסף ו3 שעות עבודה ותוך חודש יש לי אזרחות

ואם לא אזרחות גרמנית, אז יש עוד מדינות באירופה שאני יחכול להשיג מהם.

האיחוד האירופאי זה לחא בעיה בשבילי להשיג אזרחות, אל תעלו את הנושא הזה.

שאר מדינות העולם בשביל זה שאלתי אם אתם יודעים מה צריך לעשות בשביל להיות אזרח.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 02:46:57

אני אענה ברצינות למרות שאני לא יודע אם הת'רד הזה ראוי לזה....

אישית, אני מתכנן לעזוב לקנדה ברגע שיתאפשר לי, יש לי אזרחות אירופאית (צרפתית), ככה שמהבחינה הזו אני מסודר.

אם אתה באמת מתכנן לעזוב, קנדה היא אופציה טובה במידה ויש לך אזרחות אירופאית, אם אתה יכול לדבר/לקרוא/לכתוב אנגלית שוטף לחלוטין, ורצוי גם ללמוד צרפתית.

אם אתה מתכנן לעזוב, אני מקווה שאתה אדם גמיש בלי הרבה צרכים חברתיים, כי מהבחינה הזו, לא משנה לאן תעזוב, יהיה קשה לפחות בהתחלה.

מבחינת רמת חיים, הרמה בקנדה גבוהה מאוד, ודי קשה להיכשל שם לחלוטין אם יש לך טיפת שכל בראש (שים לב, אני אומר שקשה- אבל עדיין רחוק מבלתי אפשרי. אל תכניס לך לראש תמונה של עולם שכולו ורוד, זה ממש לא ככה)

ברור לי שאין כזה דבר הכל ורוד, אבל מבחינת אזרחות, אין לך בעיה כי האזרחות שלך ספציפית צרפתית, נכון?

אני עם אזרחות במדינה אחרת באיחוד, זה לא יאפשר לי לקבל מה שאתה מקבל בנוגע לקנדה?

פורסם

לא יודע מה לגבי אזרחויות אחרות, כדאי לבדוק.

לצרפתים אין שם בעיה בגלל שקנדה זה חצי ארה"ב חצי צרפת, תכל'ס.....

פורסם
  • מחבר

נדב, עזוב את זה שלך תשיג עכשיו ויזה / אזרחות לכל המדינות שציינת. אל תשכח גם שיש משבר כלכלי קשה מאוד בפתח שאמנם פה בארץ פחות מרגישים אותו אבל בארה"ב ובקנדה כבר מרגישים אותו. אני אישית הייתי עובר לאירופה במידה והכל היה כ"כ פשוט ובאמת "תוך דקה" הייתי מקבל אזרחות, אחת מארצות השפלה - הולנד או בלגיה.

עכשיו שחזרנו לחיים האמיתיים, אם אתה באמת רציני בקשר למעבר הזה תתחיל להתעניין קצת יותר מלבחור מדינה, ושהקריטריונים שלך יהיו קצת יותר משמעותיים מהבנות והפשיעה שבכל מקום יש.

למה הולנד או בלגיה?

ובכל מקום יש רמת פשיעה אבל ברמות שונות, מבחינתי זה אחד הקריטריונים החשובים (ביטחון) אם לא הכי חשוב[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 03:02:34

אני לא מבין את כול אלה שרוצים לברוח מהארץ , במיוחד לא בני ה 18 (כאחד כזה גם הייתי רוצה לגור באירופה אבל זה לא ריאלי).

למה לא ריאלי?

פורסם

אם אתה רוצה "לברוח" למערב אירופה, אז ENJOY UR MUZLIMZ

במזרח אירופה התנאים ברצפה

בארצות הברית יש יותר מדי פשע לטעמך (למרות שבסן פרנציסקו יש את אחת מרמות הפשע הנמוכות בעולם, וזאת סתם דוגמא)

הסינים/יפנים לא מספיק מתורבתים בשבילך או שהם סתם פריקים (אההה, נכון, הבנות שלהם מכוערות)

אפריקה בטח יורדת מהפרק...

אז מה נשאר לך? או להשאר בארץ או לעבור לאנטרקטיקה, כי בנוסף למה שרשום למעלה אתה גם לא רצוי בשום מקום.

העצה שלי: GROW UP וצא מהסרט

פורסם
  • מחבר

זה לא שווה את התגובה אבל חבל שאתה מגיב סתם

כתבתי בקשר לאזרחות באירופה שזה לא בעיה

בקשר לכמה שרצוי כתבתי שצריך לבדוק כי אני לא רוצה להרגיש כמו שעולים חדשים מרגישים פה בארץ

מצד שני אני זיין ובטוח יהיה לי טוב עם בנות לפחות (בצחוק)

בקשר לשאר כמובן שאני מתייחס גם לחסרונות

אפילו בנרווגיה קר, חשוך ויש פריקים אבל זה עדיין מדינה מעולה, צריך לראות את כל הצדדים

ביקשתי עצות חבל שרוב התגובות ילדותיות/חוזרות על עצמן

נ.ב

אני לא חושב שאני רחוק מהתרבות האירופאית/האמריקאית יותר מדי, היתי בכל מיני ארצות וגם אני מכיר אנשים משם

אסיה אפריקה אני מבין שאנחנו שונים מאוד מבחינת המנטליות..

פורסם

סינגפור

פורסם

נדב - אל תיפגע אבל כמו שכתבו פה כבר אין ספק שאתה עדיין לא מוכן מנטלית לעבור את השינוי שכרוח במעבר למדינה אחרת.

אני מציע לך לחכות כמה שנים ועם גב כלכלי חזק יותר ומוכנות מנטלית גבוהה יותר אין סיבה שלא תוכל להסתדר (כמובן אחרי שטיפלת בכל הניירת הדרושה במעבר למדינה אחרת)

בהצלחה ;)

פורסם

בקשר לשאר כמובן שאני מתייחס גם לחסרונות

אפילו בנרווגיה קר, חשוך ויש פריקים אבל זה עדיין מדינה מעולה, צריך לראות את כל הצדדים

וזה שישנאו אותך שם כי אתה יהודי?

זה טוב?

פורסם

אההה, גם במדינה הזו ( ישראל ) שונאים יהודים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.