פורסם 2009 במרץ 416 שנים היי חברים, בדרך כלל כשמתקשרים אליי ואני לא עונה, לוקח כ30 שניות למתקשר להגיע לתא הקולי שלי. הייתי רוצה לבטל את המשיבון הקולי, ויש לי כמה שאלות: א- האם ביטול המשיבון יביא יותר זמן למתקשר אליי? זאת אומרת,האם השיחה לא תנותק אחרי 30 שניות? ב- כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ולילה טוב חבר'ה ((: עריכה מהירה: אני ברשת סלקום.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים זה כן אם לא יהיה לו משיבון זה לא יתנתק כל כך מהר (מניסיון)אתה יכול גם להשאיר ו פשוט להיתקשר ולבקש שיעריכו לך
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר זה באמת אפשרי שיאריכו את זמן ההמתנה של המתקשר? פשוט לא שמעתי על זה עד עכשיו..לא שמישהו ניסה חח
פורסם 2009 במרץ 416 שנים לא ניתן להאריך מעבר ל30 שניות...מצד שני אפשר לקצרל25,15 ועוד כמה אפשרויות אחרות.אם תדבר איתם ותבקש שאתה לא מעוניין שתהיה הפנייה לתא הקולי, אז השיחות לא יתנתקו אחרי 30 שניות.באורנג' יש אופציה גם לעשות את זה בעצמך, תבדוק אם יש משהו בסלקום בסגנון.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים ולמי שלא שם לב, פעם היו מגיעים למשיבון אחרי 10 שניות. לאחר שעבר החוק שלא חייבים לשלם על כניסה לתא הקולי - הפלא ופלא זמן ההגעה לתא הקולי התארך ל30 שניות
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אני לא מכיר שהייתה ברירת מחדל של 10 שניות... כנראה שמישהו ביקש אצלך.מאז ומתמיד ברירת המחדל הייתה 25/30 שניות
פורסם 2009 במרץ 416 שנים עד לפני שבוע היה לי תא קולי.ביטלתי וכן, זמן ההמתנה הוא יותר ארוך.אגב זה קורה רק שאין תא קולי, לא שמעתי שאפשר להאריך את הזמן עד לתא הקולי אם זה מה שהתכוונת.(דקה וחצי בלי תא קולי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.