עבור לתוכן

חוקיות המריחואנה באוסטראליה

Featured Replies

פורסם

In the Australian Capital Territory, possession, use and distribution is illegal and penalties start at $100.00 fines for simple cannabis offences, and range up to $20,000 fines and 20-year jail terms for more serious cannabis offences.[6] In South Australia possession of small quantities of cannabis is decriminalized attracting fines similar to a parking ticket. However, penalties for cultivation of marijuana have become harsher since the widespread advent of large scale cultivation. There is much confusion on the subject, with many people believing that possession of a certain amount is legal. In Western Australia, possession of up to 30 grams or two plants is accepted for private use. Any amount exceeding this is dealt with in the criminal court. In New South Wales and Tasmania, cannabis use is illegal and attracts fines. In Queensland it is a criminal offense to be in possession of any amount of cannabis, people charged must face court and can be convicted. Possession of cannabis or any schedule 1 or 2 drug specified in the Drugs Misuse Regulation 1987 carries a maximum prison sentence of 15 years in Queensland, however jail terms for minor possessions are very rare. Possession of smoking utensils or anything used to smoke cannabis is also a criminal offense in Queensland. However, under the Police Powers and Responsibilities Act 2000 a person who admits to carrying under 50 grams (and is not committing any other offense) must be offered a drug diversion program. Possession and Cultivation of Cannabis in Victoria is also illegal, under the Drugs, Poisons & Controlled Substances Act 1981. Possession/cultivation of 10 plants is considered to be a traffickable quantity, and possession/cultivation of 100 plants or 25 kilograms is deemed trafficking in a Commercial Quantity.

מקור :

http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis

תקציר מנהלים :

"במערב אוסטראליה החזקה של עד 30 גרם גראס , ושתי גידולים (זכר+נקבה ;D ) זה חוקי .

ועוד כל מיני הקלות במחוזות אחרים ,

מישהו יכול להביא לינק רשמי של שלטונות אוסטראליה שמאשרים את זה ?

פורסם

הם אומרים 2 צמחים לא זכר+נקבה (כמדד לכמות)

בעיקרון אם זה בוויקי אתה יכול להיות ב99 אחוז בטוח שזה אמת...

פורסם

אם זה הייה חוקי פה..............................

פורסם

ובוא תסביר לי שניה איך לעזאזל זה תורם לדיון/מעניין באיזשהי דרך?

פורסם

אני מבין שהאנטלגנציה שלך שואפת לאפס.

אם זה הייה חוקי פה................................. (זה הייה טוב לדעתי)

אתה חושב שזה ספאם ? אתה מוזמן לפנות לאינטגרל או למתן .................. (במקום לבלבל לי את המוח. )

פורסם

אני מבין שהאנטלגנציה שלך שואפת לאפס.

לא ידעתי שאתה גם מבחן IQ נייד.... יאי לי

אם זה הייה חוקי פה................................. (זה הייה טוב לדעתי)

אם לא שמת לב (או שאינך יודע לקרוא/להבין את מה שאתה קורא) אנחנו פה על אוסטרליה...

אתה חושב שזה ספאם ? אתה מוזמן לפנות לאינטגרל או למתן .................. (במקום לבלבל לי את המוח. )

כן אני חושב שזה ספאם... אבל לא משהו שצריך לתת אזהרה עליו

וסליחה שהפרעתי לשלוות נפשך היקרה מפז

פורסם

זה חוקי רק בACT.

אם אין לך מושג מה זה אומר אז ACT זה AUSTRALIAN CAPITAL TERROTIRY.

זה איזור מיוחד שבו כל מוסדות השלטון והחוק ושגרירויות יושבות וכל מי שעובד או קשור אליהם.

מכיוון שהרוב המוחלט של מי שנמצא שם הוא עובד המדינה אז לACT יש חוקים משלהם בשונה משאר המדינה.

יש להם גם יחידות שיטור מיוחדות שיכולות לפעול רק בACT ויש להם סמכויות מיוחדות לבצע למשל חיפוש בבית ללא צורך בצו (כמו FBI משולב עם NSA).

בגלל שאוסטרליה ענקית אז גם הACT זה איזור ענק שמבחינת שטח בגודל של מדינה יחסית לישראל.

למה סמים חוקיים שם לצריכה עצמית ?... שאלה טובה.

אולי בגלל שגם ככה יש שם יותר מידי אנשים עם חסינות.

אולי כדי למנוע שערוריות.

בכל מקרה הם עשו את הדבר החכם והחליטו לא להיטפל לצריכה עצמית.

אם אני לא טועה גם אין שם הגבלות מהירות.

או שאולי פשוט לא נותנים דוחות כי זה לא מעניין אף אחד.

פורסם

בשורה הראשונה בקטע כתוב במפורש שבאזור הACT מריחואנה אסורה לחלוטין (עם קנסות בגובה מגוחך לחלוטין)

פורסם

על הנייר זה לא חוקי אבל בפועל מדובר רק בקנס קל לכמויות צריכה עצמית שכמעט ולא אוכפים.

בACT הרבה דברים מתנהלים אחרת ואת זה אני יודע ממקור ראשון מאדם שעובד שם ביחידת שיטור כלבים בדרגה בכירה.

פורסם

נו?

קנס קל= לא חוקי

הבנאדם שואל איפה כן חוקי... גם לא חוקי למכור אלכוהול למתחת גיל 18 ובנתיים אני רואה ז'ניקים שותים אראק(ארעק?) ברחוב

פורסם

:lol: ערק !

בקיצר הם עושים שמה מניפולציות על ימין ועל שמאל

ומה שהוא מתכוון לומר זה שזה לא חוקי שמה

אבל זה נופל בין השורות כי אולי זה לא דבר רציני שמה (כמו מכירת אלכוהול פה )

לא נשמע הגיוני האמת ..

מצד שני , מה רע בצריכה עצמית ?

פורסם

מה שפותח הדיון אולי מתפלא זה לא שזה חוקי שם, אלה שהיחס לעניין הוא מאוד סביר ולא מחמיר.

אוסטרליה למי שלא מכיר, זה מקום שדברים מתנהלים שם באופן שונה ממקומות אחרים בעולם.

יש להם פרופורציות יותר נכונות כלפי אכיפה וקנסות ולא רק בנושא הסמים.

פה בארץ לעומת זאת, היחס לציבור הוא כמו ללימונים לסחיטה.

פורסם

:hizuk:

תמיד אמרתי שזה מדינה מסריחה!

(לכל אלה ששואלים למה אני לא עוזב , אמא לא רוצה [ולא נכנס לזה] )

לימונים לסחיטה זה עוד טוב...

הממשל עצמו גונב אונס משוחד

אין פלא שהמדינה ניראת ככה.

פורסם

מבלבל לאללה..

באקט זה לא חוקי בכלל..

In the Australian Capital Territory, possession, use and distribution is illegal and penalties start at $100.00 fines for simple cannabis offences, and range up to $20,000 fines and 20-year jail terms for more serious cannabis offences.

בדרום אוסטרליה יש דקרמינלזציה לכמויות קטנות ולרוב תקבל קנס לא משמעותי

In South Australia possession of small quantities of cannabis is decriminalized attracting fines similar to a parking ticket.

במערב אוסטרליה החזקה של עד 30 גרם או שני צמחים לשימוש עצמי מותרת וכל כמות מעבר תגרור הליך פלילי

In Western Australia, possession of up to 30 grams or two plants is accepted for private use. Any amount exceeding this is dealt with in the criminal court.

בדרום וילס וטזמניה הוא להיות לא חוקי ומקבלים קנס

In New South Wales and Tasmania, cannabis use is illegal and attracts fines.

ב-Queensland הוא גם לא חוקי והעונש המירבי יכול להגיע ל-15 שנה בקלבוש, אם כי נדיר בעת שימוש/החזקת כמות קטנה

וגם לאחר איזשהו אקט 2000 אם תודה בהחזקה מתחת ל-50 גרם + שום עבירה מעבר להחזקה, כל מה שיעשו זה יתקעו אותך ב"גמילה"

In Queensland it is a criminal offense to be in possession of any amount of cannabis, people charged must face court and can be convicted. Possession of cannabis or any schedule 1 or 2 drug specified in the Drugs Misuse Regulation 1987 carries a maximum prison sentence of 15 years in Queensland, however jail terms for minor possessions are very rare. Possession of smoking utensils or anything used to smoke cannabis is also a criminal offense in Queensland. However, under the Police Powers and Responsibilities Act 2000 a person who admits to carrying under 50 grams (and is not committing any other offense) must be offered a drug diversion program.

ובויקטוריה הוא גם לא חוקי תחת איזשהו חוק..

Possession and Cultivation of Cannabis in Victoria is also illegal, under the Drugs, Poisons & Controlled Substances Act 1981

:hat:

פורסם

תיקון

פרות לחליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים