פורסם 2009 במרץ 316 שנים שלום לכולם, הקירור(סטוק) שעל המעבד שלי מרעיש נורא, והיום נמאס לי החלטתי לפרק אותו ולהרכיב מחדש, חשבתי אולי זה יעזור(זה לא עזר...), השאלה שלי היא כזו, האם אחרי שפירקתי את ההיטסינק+מאורר והמשחה נמרחה טיפה צריך למרוך משחה מחדש? או שזה בסדר? תודה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר ברגע שהסרת את הקירור אתה חייב למרוח משחה חדשה..!איזה סרט.... אפילו אם היא מרוחה בצורה אחידה? :s05: אין לי עצבים למרוח מחדש....אגב יש פה מישהו עם Q9450 וקירור סטוק שמרעיש בצורה מעצבנת גם אצלו ויודע מה לעשות(חוץ מלהחליף קירור..)?
פורסם 2009 במרץ 416 שנים נסה לקנות אותו או לשמן אותו , אולי זה יעזורבמידה ולא עזר אתה יכול למצוא קירור סטוק פשוט של אינטל פה ביד שתים בכמה עשרות שקלים בודדים.ותמיד יש את האופציה לקירור זול , (לרוב דומים במראה ובביצועים לסטוק של אינטל)והם גם כן שולים30-40 שקלים לקירור.לאחר ההרכבה , בדוק טמפ במנוחה ובמאמץ בעיקר על מנת לדווא כי הקירור עושה את שלו.בהצלחה.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר נסה לקנות אותו או לשמן אותו , אולי זה יעזורבמידה ולא עזר אתה יכול למצוא קירור סטוק פשוט של אינטל פה ביד שתים בכמה עשרות שקלים בודדים.ותמיד יש את האופציה לקירור זול , (לרוב דומים במראה ובביצועים לסטוק של אינטל)והם גם כן שולים30-40 שקלים לקירור.לאחר ההרכבה , בדוק טמפ במנוחה ובמאמץ בעיקר על מנת לדווא כי הקירור עושה את שלו.בהצלחה.לקנות קירור סטוק לא בא בחשבון כרגע, מכיוון שאני מחכה לרגע שיתאפשר לי ולקנות AC extreme.העניין גם שהוא היה רועש מאז שהוא נקנה, כנראה שככה הקירור הזה(לא רועש בטירוף, אבל גם ממש לא שקט..)מאז שהזזתי את הגוף קירור הטמפ' עלתה במעלה-שתיים, הוא היה במנוחה 44 וכרגע הוא 46
פורסם 2009 במרץ 416 שנים לא הבנתי מה הביעה ולמה בדיוק ציפית. הקירור סטוק מן הסתם רועש יחסית, בטח במעבד חם יחסית כמו ה-9450.לי יש את אותו המעבד ועם AC 7 PRO הוא נהדר ועל טמפ' מצויינות. לא מבין למה לך לקנות AC Extreem מיותר שעולה כ-80% יותר מה-Pro.כמו כן תשקול לקנות AC PRO יד שניה, יש לא מעט כאלו
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר לא הבנתי מה הביעה ולמה בדיוק ציפית. הקירור סטוק מן הסתם רועש יחסית, בטח במעבד חם יחסית כמו ה-9450. לי יש את אותו המעבד ועם AC 7 PRO הוא נהדר ועל טמפ' מצויינות. לא מבין למה לך לקנות AC Extreem מיותר שעולה כ-80% יותר מה-Pro. כמו כן תשקול לקנות AC PRO יד שניה, יש לא מעט כאלו אני מעדיף להוסיף ת'80 שקל למשהו איכותי יותר ושקט יותר, וייתן לי ת'אופציה לעשות OC בעתיד.. תודה בכל אופן!
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אבל זה לא שקט יותר עד כמה שידוע לי וזה לא שאתה לא יכול לעשות OC מדובר בעתיד.אם אתה כבר באמת רוצה להשקיע במשהו באמת באמת שקט ובאמת "חזק" אז יש לך ונדטה 2
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אבל זה לא שקט יותר עד כמה שידוע לי וזה לא שאתה לא יכול לעשות OC מדובר בעתיד.אם אתה כבר באמת רוצה להשקיע במשהו באמת באמת שקט ובאמת "חזק" אז יש לך ונדטה 2 מילים כדורבנות
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר אז לפי מה שאני מבין ממכם, לא שווה להשקיע את ה80 שקלים בשביל ה-EXTREME?מה המחיר של הונדטה 2?(אני לא רוצה להוציא יותר מ-180 שקל על קירור..)אגב האם הAC 7 FREEZER שקט יותר מהאקסטרים?
פורסם 2009 במרץ 416 שנים בגדול לא ממש שכן הוא קירור ביניים..ככה שאו שתשקיע 200+ שקלים (הOCZ עולה באזור ה230-250) או שהFREEZER הרגיל יספיק לך..
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר טוב, ת'אמת דיי הייתי נעול עד עכשיו על ה AC EXTREME, ונראה לי ששיכנעתם אותי ללכת על AC7 PROהאם גם עליו יש 6 שנים אחריות?
פורסם 2009 במרץ 516 שנים 6 שנים לא תקבל אחריות משום יצרןמלבד המאוררים של נקוטה או נקסוס לא זוכר שנותנים 10 שנים אחריותפעם סייגט היו נותנים 5אבל גם הם כבר נותנים 3 שניםהיום למוצרים כאלושנה מספיקבכלל המוצרים לוחות אם כרטיסי מסך וגדומה , 3 שנים יעידו לרוב על מוצר איכותי ולסיכוםהפריזר הוא טוב , קח אותו ללא חשש מתקלות וכדומה (הוא מאוד מומלץ ולא שמעתי על בעיות מיוחדות איתו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.