עבור לתוכן

חבילת ה-8MB בבזק בינלאומי עובדת?

Featured Replies

פורסם

מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי?

זה מהיר? כדאי?

צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?

פורסם

אין מה לשנות, אבל אחוז האנשים במדינת ישראל שבזק יכולה לספק להם מהירות של 8 מגה לא גבוה.

פורסם

אין מה לשנות, אבל אחוז האנשים במדינת ישראל שבזק יכולה לספק להם מהירות של 8 מגה לא גבוה.

ב4 מגה יש לאגים מידי פעם... מה יהיה עם 8?

פורסם
  • מחבר

בדיוק... אם יש לי מדי פעם לאגים ב-4, כדאי לעבור ל-8?

פורסם

לא יודע על איזה לאגים אתם מדברים, וד"א, אתה בהוט או בזק?

אני בחבילת 5 מגה "גיימר" בבזק בנלאומי שעולה לי משהו כמו 125 שקל לחודש

ובהוט. והאינטרנט מעולה. מוריד על 650 קילובייט לשניה קבוע (רפידשייר), במשחקים הכל עובד חלק (שרתים אירופיים)

פורסם
  • מחבר

אני בבזק.

פורסם

למה שלא תעבוד

היום התקנתי והורדתי על 970

אגב היה לי 5 ושדרגתי ל 8

פורסם
  • מחבר

למה שלא תעבוד?

כי יש להם בעיה לספק אפילו 4MB בצורה עקבית...

וגם רוב האנשים גרים באיזורים שאי אפשר לתת בהם מהירות כזו.

אתה רואה מה אנשים אומרים...

פורסם

אם בזק (תשתית) אומרים לך שהם יכולים לספק לך 8 מגה אז אתה תקבל 8 מגה בדיוק כמו שהם יכולים לספק למישהו אחר 1.5 מגה. כלומר אין שום רמאות או אי יכולת לספק.

פורסם
  • מחבר

לא נכון בכלל...

פורסם

While bezeq sell you a specific connection speed they cannot guarantee that it will be available to you at all times due to peak use of their service, i'm sure it is written somewhere in their terms and conditions.

I have a 5mbit connection with 014 for example, but i can clearly see that throughout the peak periods of the day when many users are using their bandwidth it doesn't perform as fast as it should

During the night however when there is relatively less usage you can see the speeds go back to what they should be.

[br]פורסם בתאריך: 4.03.2009 בשעה 15:08:09

אם בזק (תשתית) אומרים לך שהם יכולים לספק לך 8 מגה אז אתה תקבל 8 מגה בדיוק כמו שהם יכולים לספק למישהו אחר 1.5 מגה. כלומר אין שום רמאות או אי יכולת לספק.

That's true in theory, due to the nature of ADSL and how it works, it is independent of other households in your area, whereas cable connections share their bandwidth between several households.

So while bezeq may state that your guaranteed the specific ADSL speed that you purchase, it is partially true, but it is also dependent on their international bandwidth capacity, which is often the limiting factor.

פורסם

האם יש לך מושג אם זה אותו דבר עם תשתית כבלים, כמו ב ADSL, שבשעות מסויימות המהירות לא תהיה כמו שצריך, אלא רק בלילות למשל?

פורסם
  • מחבר

התשתית של בזק עצמה היא סבירה.

אבל אני אישית בבזק בינלאומי ואני מאוכזב, יש להם בעיות, המהירות עולה ויורדת... בקצב הזה אני עובר ספק.

פורסם

לא נראה לי שתמצא ישועה בספקים אחרים

אולי בחדשים בגלל העומס הפחות יהיה מהר יותר.. אבל שמספיק יעברו אליהם גם הם יהיו עמוסים.

בכל מקרה אם אתה מוריד דברים בתוכנות שיתוף כגון אימיול או טורנטים, תשכח מזה

כי כל הספקים היום עושים Surf Shaping למשתמשים שמורידים יותר מהממוצע. ואני מתכוון נטויז'ן ברק, 012 בזב"ל ולגבי האחרים אני לא בטוח אבל רק נסיון יגיד גם איתם.

פורסם

אתה יכול לקרוא לי משתמש "כבד", ואף פעם לא נתקלתי ב Traffic Shaping, הפורטים תמיד פתוחים ואני מוריד במהירות מלאה.

(בזק בינלאומי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים