עבור לתוכן

סרטונים לא עובדים באתר של קשת mako למרות שכול מותקן !

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים יקרים אתם חייבים לעזור לי לבעיה מוזרה מאוד שלא נראה לי שהרבה נתקלו בה אבל עם מישהו כן ויש לו פתרון אני מבקש בכול לשון של בקשה את עזרתכם אז ככה .

אני לא מצליח לראות וידאו באתר של קשת ערוץ 2 כול וידאו חדשות תכניות אמבטיה האח הגדול מצלמות כלום לא נותו אבל בכול האתרים האחרים אני רואה וידאו בלי שום בעיה כול אתר עם וידאו אני רואה חלק רק באתר של קשת עכשיו דיברתי עם הספק של האינטרנט עלינו מול התשתית גם בזק ובזק בין לאומי עשינו כול בדיקה אפשרית איפוסים למודם כלום לא עוזר מבחינת התקנות על המחשב יש לי הכול מותקן פלאש פלייר פלאש אקטיב קודקים למינהם כול דבר אפשרי וזה עדיין לא עוזר אין וידאו באתר של קשת שאני לוחץ פליי על הוידאו הוא רושם מתחבר למדייה ונשאר ככה תקוע ולא זז כמובן אני מזכיר כול האתרים האחרים יש וידאו תקין גלישה וחיבור הכול תקין ועוד מה שמשגע אותי יש לאחותי מחשב בחדר והיא מחוברת אלחוטי עם usb מעפן מסריח בקושי קולטת שם ורואה וידאו באתר של קשת נקי אני שוב מבקש את עזרתכם בבקשה שיהיה לכם יום טוב אשמח לעזרה ארז

פורסם

erezforce, תלמד לפסק משפטים ולעבור שורה כאשר צריך כי ככה מאוד, אבל מאוד, קשה להבין מה אתה רוצה ובכלל לקרוא את מה שכתבת.

אני בכלל לא מבין איך מוקדי תמיכה של ספק ותשתית קשורים לבעיה שלך כי זאת בעייה תוכנה בלבד.

עכשיו השאלה הנשאלת היא האם מותקן לך WMP11 והאם ניסית לאפס את הדפדפן (הכוונה היא לIE כמובן כי פייפוקס לא תומך ב ActiveX)?

פורסם
  • מחבר

מצטער על הכתיבה אני ישתדל להיות יותר מובן בכתיבה שלי .

ויש לי הכול מותקן אחי כן, ie tab הכול יש אחי כול מה שרק תרצה שקשור לצפיות ולפלאשים וכאלה יש מותקן אחי.

פורסם

אני לא אח שלך.

אין פה שום קשר לפלאש כי מה שאתה מנגן הוא תוך של WMV זורם.

האם מותקן לך WMP11?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי מדייה פלייר 11.

פורסם

לא גם הייתה בעיה היום באתר שרציתי לצפות ברמזור

ובדרך כלל אין לאתר בעיות אם פירפוקס

לי הוא כתב שהווידיאו נמחק לבקשת מחזיק הזכויות או משהו כזה

אני ינסה כרגע עוד הפעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים