עבור לתוכן

תקוע ב3.19GHZ

Featured Replies

פורסם

אז ככה ...

כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם

בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ

עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6

כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר

אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ?

(מפרט 2 בחתימה)

פורסם
  • מחבר

נו אפשר קצת עזרה ?

פורסם

Danix60, חוקי הפורום אומרים שהקפצה מותרת לאחר 24 שעות ללא מענה בלבד!

בקשר למעבד, השיטה שלי היא לכוון בביוס מחלקת של 1:1 לזכרונות ומתח אוטו'

ואז אני בEASY TUNE, אבל 5 ולא 6 מתחיל לעלות את תדר ומתח עד שאני מגיע לנקודה בה הטמפ' עדיין סבירה (במקרה שלי 4GHZ)

פורסם
  • מחבר

איך אני קובע יחס 1:1 של הזכרונות ?

ואני על מתח אוטו'

פורסם

אוי אוי אוי!

אל תשים מתח על אוטומטי, זה יכול להקפיץ לך את המתח עד לרמה שבה ייגרם נזק למעבד, או סתם לתת מתח גבוה בהרבה מהנצרך. תנסה להתאים ידנית, ככה תגיע למתח המינימלי הנדרש על מנת לייצב את המעבד.

פורסם

אני נתתי את השיטה היבשה המתח אולי מוגדר אוטו' אבל תכלס בET אתה משנה אותו (הגעתי ככה ל4300MHZ כך שזה אמיתי)

פורסם

מתח על AUTO לא יגרום לנזק..אבל הסיכוי ליציבות הוא נמוך יותר..ועדיף להגדיר ידנית..

על כל מקרה פותח התרד מה שאר הנתונים של OC ? מתחים לNB/FSB נתת ?

פורסם

מתח על AUTO יכול להחליט שהמעבד צריך 1.7 וואט, סתם כי בא לו. אולי זה לא יגרום למותו המיידי, אבל בהחלט יפגע בו.

בגלל דברים כאלה כדאי מאוד להגדיר מתחים ידנית.

פורסם

אז זהו שאם אתה מגדי מתח אוטו' בביוס ומחלקת 1:1 על תדר נמוך וממערכת ההפעלה אתה מעלה את התדרים ואת המתחים אתה תשיג יציבות מלאה, ואין לך צורך לעשות ריסט אפילו.

נכון יש את השיטה הישנה, מעלים תדרים ומסדרים מחלקת, בודקים יציבות, ממשיכים, נותנים עוד מתח וכו'

פורסם

מתח על AUTO יכול להחליט שהמעבד צריך 1.7 וואט, סתם כי בא לו. אולי זה לא יגרום למותו המיידי, אבל בהחלט יפגע בו.

בגלל דברים כאלה כדאי מאוד להגדיר מתחים ידנית.

לוח האם לא יתן יותר מהמתח המומלץ למעבד (זה הגדרות שנקבעות עם המעבד) הוא לא יתן מתח של 1.7 או 2 פתאום...גם אם זה על AUTO...

פורסם

איך אני קובע יחס 1:1 של הזכרונות ?

ואני על מתח אוטו'

System Memory Multiplier(SPD)=2.00

ד"א שמת את הכרטיס מסך על 100MHZ ?

אם לא אז:

PCI Express Frequency(Mhz)=100

אם עדיין לא מצליח תשים ב

MCH Frequency Latch=400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים