עבור לתוכן

כרטיס מסך לא חזר מתיקון כבר כמה חודשים

Featured Replies

פורסם

לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי..

חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד..

הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד..

עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות..

מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

פורסם

תלך אליהם ודרוש את האחריות המגיעה לך.............

ושנה את הכותרת שלך למשהו שאפשר להבין ממנו משהו

פורסם
  • מחבר

אני דורש אותה כבר כמה חודשים...

פורסם

תאיים בתביעה, אין משהו אחר לעשות, אני חושב ש-IQPC היא חנות טובה והם לא ירצו להגיע איתך לתביעה ולפגוע בשמם וככה אתם תגיעו לעמק השווה.........

פורסם
  • מחבר

כן ואם באמת אני אגיע איתם לבית משפט.. אני אנצח?

פורסם

עד כמה שאני יודע היבואן של LEADTEK היה LIFE מחשבים והם די עצרו את הפעילות שלהם, אז אם אתה בונה עליהם תשכח מזה

תבקש מהחנות פתרון חלופי כי לדעתי את הכרטיס שלך תקין כבר לא תקבל

פורסם
  • מחבר

הביאו לי בינתיים 9500 חלופי..

ומתי הם הפסיקו לעבוד? לפני כמה חודשים?

פורסם

הם הפסיקו ממש לאחרונה, הם שינו פעילות

הם היו יבואנים של WD LEADTEל GECUBE ועוד...

היום לפי מה שהבנתי הם מתעסקים רק עם מחשבים ניידים

בכל מקרה גם האתר שלהם לא פעיל כרגע

http://www.lifecomputers.co.il/Shabat.asp

פורסם

נראה לי מיותר לשאול פה שאלות כאלה

תתקשר תן לסיפור להתגלגל במידה ואתה באמת מגיע לתביעה תעשה קצת עבודת חקר בגוגל ומשם תיגש לעו"ד לייעוץ

אבל חבל לרתום את העגלה לפני הסוסים

תתהפך עליהם קודם אחרי זה תראה מה יוצא לך מזה

פורסם

לייף נסגרו לפני שבועיים, לא חודשיים. אין שום הצדק לעיכוב הבלתי נסבל. בנוסף, הוא מסר לתיקון כרטיס ב-2000 שקלים וקיבל כרטיס חלופי בשווי 300 שקלים. לפחות היו צריכים לספק כרטיס שווה כוח בביצועים כגון 9600GT.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהאחריות היא מהיבואן ולא מהם והם רק מטפלים בי..

וזה שהיו בעיות ביבואן זה לא אשמתם :bash:

פורסם

ממש מצער לשמוע לשמוע את זה. מקווה שב-IQPC ו/או לייף מחשבים יראו לנכון להגיב פה ווגם להציע פתרון הולם לכל הצדדים.

פורסם

במצב כזה, שהיבואן סגר את העסק שלו, החנות נמצאת בבעיה מול הלקוחות שלה וסביר שלא תוכל לשאת בעצמה בכל העלויות של האחריות לכל המוצרים שנמכרו שם בשנה האחרונה.

אם קנית מוצר RETAIL כלומר כמוצר מוגמר באריזה ללקוח ולא חלף פנימי להרכבה על ידי מרכיב המחשב, הרי שקנית מוצר אלקטרוני שערכו מעל 150 ש"ח וחובת החנות לוודא שתקבל תעודת אחריות כחוק (שגם הניסוח שלה מוכתב בחלקו בחוק). אם קיבלת - מי שחתום שם כנותן האחריות הוא הכתובת למימוש האחריות.

היכן פיזית נמצא הכרטיס שלך?

אם נמצא בחנות - דרוש אותו חזרה מיד, עד שיודיעו לך שיכולים להחליף אותו במוצר שווה ערך (גם בביצועים וגם במחיר). הודע להם כי המוצר התחליפי שקיבלת ישמש אותך עד שתקבל את המוצר שלך תקין ועובד, במיוחד בהתחשב בהבדלי המחיר בין הכרטיסים, או שיחזירו לך את הכסף ויסתדרו בעצמם מול היבואן הבא של המוצר הזה. יתכן וטיעון כזה יעזור לשכנע אותם לבוא לקראתך במקום לנהל ויכוחים שיפגעו בתדמיתם.

פנה באנגלית סבירה ליצרן :

http://www.leadtek.com/eng/company/contacts.asp

ושאל למי עליך לפנות כדי לקבל שירות למוצר שנמכר בישראל, ומי כעת מייצג אותם.

אם יבקשו שתשלח אליהם את הכרטיס - רק בדואר מסודר בשירות EMS עם הצהרת מכס שמדובר במוצר תקול להחלפה (שלא תצטרך לשלם מכס כשתקבל המוצר התקין).

לשאלתך בענין תביעה: בסכומים כאלו ובנושאים כאלו לא עושים את זה עם עורך דין אלא בית משפט לתביעות קטנות. משלמים אגרה של פחות ממאה ש"ח ותובעים גם הוצאות נלוות כמו טלפונים ונסיעות. בנוסף גם מבקשים שהשופט יגדיר פיצוי על עוגמת נפש וחוסר היכולת להנות ממוצר ששילמת בעבורו, כדי להנות מכל יכולותיו ועוצמתו שהתחליף לא מצליח לספק.

פורסם
  • מחבר

במצב כזה, שהיבואן סגר את העסק שלו, החנות נמצאת בבעיה מול הלקוחות שלה וסביר שלא תוכל לשאת בעצמה בכל העלויות של האחריות לכל המוצרים שנמכרו שם בשנה האחרונה.

אם קנית מוצר RETAIL כלומר כמוצר מוגמר באריזה ללקוח ולא חלף פנימי להרכבה על ידי מרכיב המחשב, הרי שקנית מוצר אלקטרוני שערכו מעל 150 ש"ח וחובת החנות לוודא שתקבל תעודת אחריות כחוק (שגם הניסוח שלה מוכתב בחלקו בחוק). אם קיבלת - מי שחתום שם כנותן האחריות הוא הכתובת למימוש האחריות.

היכן פיזית נמצא הכרטיס שלך?

אם נמצא בחנות - דרוש אותו חזרה מיד, עד שיודיעו לך שיכולים להחליף אותו במוצר שווה ערך (גם בביצועים וגם במחיר). הודע להם כי המוצר התחליפי שקיבלת ישמש אותך עד שתקבל את המוצר שלך תקין ועובד, במיוחד בהתחשב בהבדלי המחיר בין הכרטיסים, או שיחזירו לך את הכסף ויסתדרו בעצמם מול היבואן הבא של המוצר הזה. יתכן וטיעון כזה יעזור לשכנע אותם לבוא לקראתך במקום לנהל ויכוחים שיפגעו בתדמיתם.

פנה באנגלית סבירה ליצרן :

http://www.leadtek.com/eng/company/contacts.asp

ושאל למי עליך לפנות כדי לקבל שירות למוצר שנמכר בישראל, ומי כעת מייצג אותם.

אם יבקשו שתשלח אליהם את הכרטיס - רק בדואר מסודר בשירות EMS עם הצהרת מכס שמדובר במוצר תקול להחלפה (שלא תצטרך לשלם מכס כשתקבל המוצר התקין).

לשאלתך בענין תביעה: בסכומים כאלו ובנושאים כאלו לא עושים את זה עם עורך דין אלא בית משפט לתביעות קטנות. משלמים אגרה של פחות ממאה ש"ח ותובעים גם הוצאות נלוות כמו טלפונים ונסיעות. בנוסף גם מבקשים שהשופט יגדיר פיצוי על עוגמת נפש וחוסר היכולת להנות ממוצר ששילמת בעבורו, כדי להנות מכל יכולותיו ועוצמתו שהתחליף לא מצליח לספק.

לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי כבר לא אצלם.

הם שלחו אותו ליבואן לפני כמה חודשים ואמרו שזה התעכב (חודש חודשיים) שם ואז הם שלחו לי 8800 640 משומש (!!) שלא עבד בכלל.

החזרתי להם אותו ועכשיו יש את הבעיה עם היבואן.

אז אם אני אשלח email ל LT והם יבקשו ממני את הכרטיס מה אני אמור לשלוח להם?

americium

גם אני מקווה שזה יקרה

פורסם

אם אני אשלח email ל LT והם יבקשו ממני את הכרטיס מה אני אמור לשלוח להם?

אתה קולט מה שאלת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים