עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב בתקציב של עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם.

האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?

* אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי

מה אתם ממליצים ?

פורסם

תראה הכל יחסי,

לאיזה מערכת המחשב יחובר?

פורסם
  • מחבר

מערכת דיי ישנה של סוני, אם זה עוזר הדגם הוא: MHC-V800.

חוץ מהמערכת הוא יחובר לשני אוזניות (כל פעם אני שומע באחרות):

Sennheiser HD457

או

Sennheiser HD280 Pro

יש סיכוי למערכת חדשה בקרוב.

פורסם

אני מאד ממליץ על ASUS XONAR DX7.1 כרטיס קול מעולה אם איכות סאונד מאד גבוהה!!

רכשתי אותו לפני שבועיים, והשינוי באכות מוחשי מאד, גם אם רמקולי מחשב, ואם אוזניות טובות או מערכת סטריאו טובה הם כבר תענוג!

הכרטיס עולה 530 בנועה, פעם אחרונה שראיתי!

פורסם
  • מחבר

מה עם Creative ?

פורסם

מה עם Creative ?

מצתרף לשאלה...

פורסם

בתקציב של כ500ש"ח אין לדעתי כרטיס קול שמתקרב לאיכות קול או כל דבר אחר שה DX מציע!

לקריאטיב אין שום כרטיס קול ששווה או אפילו מתקרב לכרטיסים של ASUS שנמצאים באותם קטגוריות מחיר!

בסופו של יום שיקולי הקניה הם שלכם, אני את שלי עשית, ובחרתי בDX, אני מאד מרוצה מהבחירה הזאת!

ועוד תוספת, במשחקי FPS למיניהם(CSS,BF2) אם הכרטיס הזה ואוזניות איכותיות חווית המשחק השתפרה גם כן! הסאונד הרבה יותר צלול, האפקט התלת מיימדי מאד מוחשי ותורם לחויית המשחק!(תוספת אישית: אני משתמש באוזניות סטריאו איכותיות ולא בחרטא שמוכרים לגיימרים,כמו אוזניות סראונד למיניהם וכדומה!)

לילה טוב.

פורסם

אכן כרטיס מעולה.אין לקריאטיב מתחרה בתקציב דומה.בטח לא למוסיקה.המערכת שלך תיהיה צואר בקבוק עבורו.

יש אותו גם בKSP ב470 בגרסת PCI ללא הגשר לPCI EXPRESS (שלא מוסיף לאיכות). שם הדגם ASUS XONAR D1.אם כי אני די בטוח שלא שומעים שום הבדל אז מה שנוח לך.

פורסם

תודה על העוזרים...

אני לא עוסק בעריכות סאונד או משהו בסגנון לכן אני מחפש משהו פשוט וזול יחסית שישפר לי את חווית הסאונד במוסיקה ומשחקים... מה גם הבנתי שכרטיס קול משפר את כמות הFPS במשחקים. האם הקריאייטיב x-fi xtreme audio שהוא זול יכול לספק לי כזה דבר?

פורסם

אני עברתי מ revolution 5.1 לאונבורד רילטק, והרגשתי שיפור בסאונד במשחקים, אבל לא שום דבר בFPS

אם זה עוזר במשהו.

פורסם
  • מחבר

המערכת שלך תיהיה צואר בקבוק עבורו.

למה שהמערכת שלי תיהיה צוואר בקבוק עבורו ?

פורסם

אני עברתי מ revolution 5.1 לאונבורד רילטק, והרגשתי שיפור בסאונד במשחקים, אבל לא שום דבר בFPS

אם זה עוזר במשהו.

אני משער שאתה מתכוון הפוך. שעברת מאונבורד רילטק ל revolution 5.1. אני צודק? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים