עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם asus p5q-e

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה

אפשר לעשות דרך שם

בתודה מראש לכל המשיבים:)

פורסם

זו מעין מערכת הפעלה קטנה שאתה יכול לצפות דרכה בתמונות, להאזין למוזיקה ולגלוש באינטרנט (גוגל). כמובן שניתן לבטל את זה בביוס.. (DEL/F2 בהפעלת המחשב).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה

העם אפשר לעלות את וינדוס ב 5 -10 שניות דרכה?

פורסם

לא. למה אתה חושב שכן?

פורסם
  • מחבר

יש לוחות אם שאפשר לפי מה שאני יודע חשבתי שאולי זה דרכה

פורסם

אתה כנראה מתבלבל, יש לוחות של אסוס אם אני לא טועה שיש בהם אפשרות להתחבר לאינטרנט תוך כמה שניות, בעזרת גרסא של לינוקס שנמצאת על הלוח אם.

וינדוס לא קשור לזה.

פורסם

מה שאמרת בהקשר לווינדוס זה פיצ'ר בלוחות החדשים של Asrock אם אני לא טועה שפתחו לגבי זה דיון וגם הייתה על כך חדשה באתר. (שמערכת ההפעלה עולה תוך 4 שניות או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה על התגובות

פורסם

הוא לא מתבלבל ....

זה רשום במאפייני הלוח באתר שלהם של אסוס

פורסם
  • מחבר

אז אולי יש משהוא במה שאמרתי מישהוא יכול להגיד לי סופית אם כן או לא?

פורסם

הוא כן התבלבל. מהאתר של אסוס:

" ASUS Express Gate

5 Secs Bootup to online"

לוקח 5 שניות ^מן הסתם^ להעלות את מערכת ההפעלה בסביבת לינוקס שמגיעה עם הלוח, לא את מערכת ההפעלה שיש לו (Windows).

פורסם

תבדוק בביוס שהוא מכוון על בוט מהיר ותבטל את ה EXPRESS GATE

ותראה.........

פורסם

בוט מהיר מדלג על כמה בדיקות ב-POST, זה לא יעלה לו את מערכת ההפעלה ב-5 שניות.

אתה חושב שאני הייתי כאן אם היה דבר כזה להפעיל מערכת הפעלה ב-5 שניות? אני כל היום הייתי מפעיל ומכבה את המחשב מרוב התלהבות.*

יש משהו חדש של חברת Asrock שהייתה עליו חדשה באתר, מלבדו לא קיים העניין בלוחות אם רגילים.

* אני צוחק כמובן :)

פורסם
  • מחבר

!_Nike_! בדקתי את העיניין בישביל כולנו עשיתי בוט מהיר והורדתי את ה expres gate והמערכת עולה באותה המהירות כלומר הצדק איתך:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים