פורסם 2009 במרץ 216 שנים שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
פורסם 2009 במרץ 216 שנים זו מעין מערכת הפעלה קטנה שאתה יכול לצפות דרכה בתמונות, להאזין למוזיקה ולגלוש באינטרנט (גוגל). כמובן שניתן לבטל את זה בביוס.. (DEL/F2 בהפעלת המחשב).
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אתה כנראה מתבלבל, יש לוחות של אסוס אם אני לא טועה שיש בהם אפשרות להתחבר לאינטרנט תוך כמה שניות, בעזרת גרסא של לינוקס שנמצאת על הלוח אם.וינדוס לא קשור לזה.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מה שאמרת בהקשר לווינדוס זה פיצ'ר בלוחות החדשים של Asrock אם אני לא טועה שפתחו לגבי זה דיון וגם הייתה על כך חדשה באתר. (שמערכת ההפעלה עולה תוך 4 שניות או משהו כזה)
פורסם 2009 במרץ 316 שנים הוא כן התבלבל. מהאתר של אסוס:" ASUS Express Gate5 Secs Bootup to online"לוקח 5 שניות ^מן הסתם^ להעלות את מערכת ההפעלה בסביבת לינוקס שמגיעה עם הלוח, לא את מערכת ההפעלה שיש לו (Windows).
פורסם 2009 במרץ 316 שנים בוט מהיר מדלג על כמה בדיקות ב-POST, זה לא יעלה לו את מערכת ההפעלה ב-5 שניות. אתה חושב שאני הייתי כאן אם היה דבר כזה להפעיל מערכת הפעלה ב-5 שניות? אני כל היום הייתי מפעיל ומכבה את המחשב מרוב התלהבות.* יש משהו חדש של חברת Asrock שהייתה עליו חדשה באתר, מלבדו לא קיים העניין בלוחות אם רגילים. * אני צוחק כמובן
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר !_Nike_! בדקתי את העיניין בישביל כולנו עשיתי בוט מהיר והורדתי את ה expres gate והמערכת עולה באותה המהירות כלומר הצדק איתך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.