עבור לתוכן

איך לפתוח מחשב מרחוק ולאפשר לאחרים להשתמש בו?

Featured Replies

פורסם

אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת.

יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל.

אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב.

אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור.

הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא.

איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרטור?

יש אולי אפשרות כלשהיא לשים משו על דיסקאונקי כך שהוא יוכל להכניס למחשב וזה יוריד את הLOCK? (זה מתאים לי, כי אז הבנאדם לא ידע את הססמא אבל כן יקבל גישה של אדמיניסטרטור)

ואווו... אני מקווה שהבנתם אותי.

אשמח אם יש לכם פתרון! :yelclap:

פורסם

אני מקווה שהבנתי אותך נכון.

אתה יכול לעבוד עם תוכנות כמו VNC/ ULTRA VNC וכדו'...

אתה משתמש בתוכנה הזו כתחליף ל RDP, ואז בכדי להיכנס למחשב מרחוק אתה לא צריך לעבור את תהליך הלוג און של WINDOWS אלא רק את פרטי ההתחברות של VNC.

VNC SERVER ו CLIENT נראה לי אפשרות מצויינת.

אני לא יודע אם זה חסרון או יתרון מבחינתך אבל ברגע ש VNC עובד, לא כמו RDP, אתה רואה מה כשמישהוא נמצא במחשב ואתה רואה את כל מה שהוא עושה בלייב.

אם אתה תחליט להזיז את העבר הוא יזוז. השליטה פשוט מתחלקת לשנייים.

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת לא מתאימה לי.

אני רוצה להיות מסוגל לפתוח מרחוק את המחשב כאדמיניסטרטור לשימוש של מי שנמצא ליד המחשב שם, שישתמש במחשב כאדמיניסטרטור.

רק לפתוח, לא רוצה להישאר בשליטה ולא כלום, אני עצמי מתנתק ומחשב את המחשב שלי.

עם מה עוד אפשר לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

OK!

תודה!

אנסה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים