פורסם 2009 במרץ 116 שנים ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה)ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה.הנה הלינק לשידורים:http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm
פורסם 2009 במרץ 116 שנים פחות מסובך יהיה פשוט להוריד את קטעי הוידיאו עצמם (או בכלל לא לראות את הקקי הזה).
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר איך אתה מוריד וידאו שהוא ממשיך 24 שעות ביממה?אני רק רוצה לתעד חלק ממנו.הלינק שנתתי הוא דוגמא לסוג שידור כזה. הוא מופיע בעוד מקומות ברשת שאני רוצה להקליט ולא מצליח (לדוגמא בתפוז אירוחים לשעבר אם אתה מכיר)
פורסם 2009 במרץ 116 שנים יש לך אמצעים לשמור WMV זורם. פשוט תחפש בפורום.לא, אני לא מכיר שום דבר שקשור לזבל הזה ומעדיף לא להכיר.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר חיפשתי בפורום, זה ההודעה הכי רלוונטית שמצאתי:כמו שנאמר כל מקרה לגופו.אם הוידיאו הזורם של פרקי הישרדות הוא בפורמט של WMV אפשר לתפוס אותו אם יודעם את מקור הזרימה דיי בקלות.בד"כ מדובר בקובץ asx וגם יש דיי הרבה תוכנות (רמז, גוגל) שיודעות להוריד וידיאו/אאודיו שהוא זורם אם נותנים להם ניתוב למקרו.חיפשתי בגוגל כל מיני תוכנות, לא הצלחתי דרך אף אחת להקליט.אני ימשיך לנסות עוד תוכנות, אם אתה מכיר משהו שיכול לעזור לי הודה לך אם תרשום.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר UP ראשון ואחרוןעדיין לא נמצאה תוכנה לפי המידע שמצאתי פה, אם מישהו יכול לעזור אני אשמח :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.